Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun güzel canım. 1lt ödem artırıcı çay ne anlamadım.

Kızlar benim menüm.
Hafta sonu olduğu için malesef kahvaltı ve öğle yemeği bi arada oldu saat 12.de. aç karına bitki çayı goji beri
1 dilim peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 köfte
1 dilim küçuk kepek ekmegi
Çay

Saat 3 gibi yulaf lapasi bikac kaşık ozman yapmıştım tadına baktım. Yeşil cay

Saat 5 te 1 armut ve bikac kaşık yulaf lapasi ve iki galeta

Saat 7 buçukta aksam yemegi eşim yoktu onu bekledim
Fırında et güveç 1 kase
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık bulgur pilavı

Siyah çay malesef bağımlısıyım bikac yer fıstığı ve helva

Yatmadan once Bitki çayı goji beri

Su 1 buçuk lt malesef az oldu bugün.
Spor ..25dk.yürüyus bandı...200 ip atlama..100 bel göbek hareketi...15dk.bacak göbek hareketleri....

Masallah spor da spor hani...yürüyüşte çabası...

Hemen evleneydin istediğin gibi yer içerdin kız
Zaten evlendikten sonra yiyip içtik işte istediğimiz gibi.evlenirken 54 kılo....sonra olduk 60 kilo..çocuk oldu 70 kılo.....gittikçe arttıK yani masallah bize..bayanlardakı genel profil bu...ama artık dur deme zamanı ins...erkekler nekadar ye desede fit kadın herzman hoştur...

Listeye dikkat etmemişim canım ben.bende spor yapıyorum yazıyorum günlük..genelde hergün 20 dk.yürüyüş bandı malum havalar soğuk oyuzden..15dk.falan da genel kol bacak göbek hareketleri yapıyorum. Pek değişmiyor sporum yazabilirsin benide böyle. Değişirse ayrıca yazarım

Ben de menümü paylaşayım;

Sabah; feci bir kahvaltı yaptım.. bal kaymak simit vardı, sporu katlettim..
ara; bir küçük soya sütlü latte
Akşam; bir avuç mısır patlağı yağsız, 1 bardak zero

Su: 2lt
Spor; 20dk eliptik, 15dk yürüyüş, 2dk plank, 45squat, 30 mekik, 10 dead lift, 30 adet yarım kürek, 30 adet karın hareketi Bydelikiz

Ben yeme içme konusunda sürekli aynı şeyden yakınıyorum ve kendimi toparlayamıyorum. Kafaca fenayım kızlar.. naapcam bilmiyorum..

toplamda kaç dk sürdü cınımcım :))

Eklentiler

• IMG_20171224_232026.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 128
Hosbuldjm canım evet hamsi az yağlı

Harikaymis canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım süper bi menu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…