Regl fena çarpmış seni canım ama olsun bunların hepsi geçicek :)Ben de menümü paylaşayım;
Sabah; feci bir kahvaltı yaptım.. bal kaymak simit vardı, sporu katlettim..
ara; bir küçük soya sütlü latte
Akşam; bir avuç mısır patlağı yağsız, 1 bardak zero
Su: 2lt
Spor; 20dk eliptik, 15dk yürüyüş, 2dk plank, 45squat, 30 mekik, 10 dead lift, 30 adet yarım kürek, 30 adet karın hareketi @Bydelikiz
Ben yeme içme konusunda sürekli aynı şeyden yakınıyorum ve kendimi toparlayamıyorum. Kafaca fenayım kızlar.. naapcam bilmiyorum..
O zaman spora devamOluyor zayıfken b cup tü şimdi D :) ama ben C istiyorum
Afiyet olsun canım çocuklar en büyük spor zatiiiKuzular menüm
Zabah
1 haşlama yumurta
2 tatlı k. Ekşimik
1 kase yulaf ezmesi ile yoğurt
Öğlen 1 kahve
2 kuru kayısı
1 buçuk kandil simidi
Akşam 3 ızgara köfte
5 y.k bulgur pilavı
Salata
Su
Spor bugün yok zaten oğlum yeterince yordu beni
Kalk kız doğru spora löp löp yağ olacak vücudunBiri bana hadi zeytin spor yapdesin yaaa yoksa bigün yine sporsuz uyuyacam
Etkili Oldu mu kuzum :))Biri bana hadi zeytin spor yapdesin yaaa yoksa bigün yine sporsuz uyuyacam
Kalk kız doğru spora löp löp yağ olacak vücudun
Sanırım evet bu çok korkunçtuuuEtkili Oldu mu kuzum :))
Bi aralar çok güzel hergün yapıyordum ama saldim yine yaaaEtkili Oldu mu kuzum :))
Heryerin sarkar şaaap şuuup yaglar bunu mu istiyorsunSanırım evet bu çok korkunçtuuu
Ah ah ben son bir kaç gündür yapamıyorum ya oğlum pek bi takti banaBi aralar çok güzel hergün yapıyordum ama saldim yine yaaa
Heryerin sarkar şaaap şuuup yaglar bunu mu istiyorsun
Kaç yaşında oglusun canımAh ah ben son bir kaç gündür yapamıyorum ya oğlum pek bi takti bana
5 buçuk aylık teyzesi :)Kaç yaşında oglusun canım
Yaw ben çok manyağım ha ölsem yorgunluktan pes etmem, her konuda yani.. biraz kırığım :))
Hoşgeldin canım
Güzel canım benim 6 saat nasıl dayandın avm de ben 1 saat dursam daralıyorum
Afiyet olsun güzel hamsi az yağlıdır inşallah
Aynen canım ben de öyle ne güzel üç gün dikkat etmiştim akşam aç sabah aç kalktım ama dün misafirimden dolayı yemek zorunda kaldım. Kendimi kötü hissediyorum
Benim boy 159 ama bende göğüs var anacım onu çok küçültemiyorum eşime tut öyle tartılıcam dedim iki kilo fark etti
Pek istediğim gibi bir tarif bulamadım ama kendim biraz uydurdum cokta güzel oldu.
Annem eve dolma yapacaktı 4 dolma ayırmış bana ama yaptığım harç ile 10 tane cikardi.
Yarım sogan
Yarim tk Salça
Maydanoz
1 tk Chia
Çok az taze zencefil
Karnabahar rondodan geçirdim
Kuru nane
Karabiber
1 cimcik tuz
Hepsini karıştırdım biberlere doldurdum. Yarım su bardağı sıcak suya 1 Yk zeytinyağı 1 ck domates salcasi ekleyip dolmalarin üzerine döktüm. Kısık ateşte biberler yumuşayana kadar pişirdim. Afiyet olsun
Enişte iyimis 59.9 öyle diyormuş ben ara ara diyet yapıyorum tabi en fazla 10 günbir kere erkek arkadaşıma demiştim 72 kiloyken adam yapma ben evlenince zayıf eş istemem deyip zorla yemek yedirmisti.
Hemencik bakıyorum.
Incelme programını da sifirladim yarın yeniden başlayacağım
Spor
100 Ayakta bisiklet mekiği
60 Donkey kicks
56 Alkışlama Mekiği
35 Köprü hareketi
70 Kelebek Tekmeler
20 Squat
30 Back Lunges
15 Arka kol Triseps
12 Zıplama
12 Şınav
12 Hip Thruster
12 Leg Raises
12 Mekik
30 Superman swimming
115 saniye plank
Toplam 30 dakika sürdü
20 dakika Dönmeli Karın çalışması (100kl)
@Bydelikiz
Ben de menümü paylaşayım;
Sabah; feci bir kahvaltı yaptım.. bal kaymak simit vardı, sporu katlettim..
ara; bir küçük soya sütlü latte
Akşam; bir avuç mısır patlağı yağsız, 1 bardak zero
Su: 2lt
Spor; 20dk eliptik, 15dk yürüyüş, 2dk plank, 45squat, 30 mekik, 10 dead lift, 30 adet yarım kürek, 30 adet karın hareketi @Bydelikiz
Ben yeme içme konusunda sürekli aynı şeyden yakınıyorum ve kendimi toparlayamıyorum. Kafaca fenayım kızlar.. naapcam bilmiyorum..
Yaaa spor yapsaydın bir sonraki günde yapacak gücün olurduValla maşallah sana ben günlerdir bezmiş gibiyim bişe yapmıyorum
Alışverişim çoktu baya uzun sürdü valla
Ahahha koptum
Sanırım baya lezzetli bişe oldu ellerine sağlık canım afiyet olsun
Bravo başka ne denilir ki
Gerçekte neyin seni mutlu ettiğini düşün
Afiyet olsunYaa evet uzun süre sonra 9larda kalkıyorum :))
Gravyerli omlet yedim :))
Ooo insaflı diyetmiş denemeye değer
Yesil mercimekli de yapiliyor. Karnibaharla yapilani ben de duymamistim.kinoa biliyorum ama bunu hiç duymadım tarifi bulursan paylaşır mısın? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?