- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Kahvaltiyi iyi atlattim kizlar hic kizartma hamur isi yemedim
Menum
09.00: peynir
Domates
Salatalik
Naydanoz
Yumurta
12.00:2portakal
6findik
2ceviz
15.00:tavuk haslama
Salata
1bardak ayran
18.00:1mandalina
1bardak ayran
21.00:8yemek kasigi sebze yemegi
Salata
1kase yogurt
00.00:10adet suyah uzim
1mandalina
1bardak sut
3lt su icildi
Diyette bulgur baklagiller abartmamak kaydıyla olmalı yoksa bir çok vitamin eksikliği yaşıyoruzBulgur pilavı diyette çok faydalı mi bilemedim.benim menüm de de bulgur vardi malesef...ama içtiğin şu çok güzel arayı kapatır ins.diyetisyen bana arada kaçırdığın olursa çok şu iç demisti
Kuzum profilinde niye üzgünsünIşte bu ideal kilom
Siz uyumayan anneler kulübü kurun benceUyumayan anneler kervanina hosgeldin canim :) acaba biz bide gece menusumu yapsak :)))
Hiç çaktırma canımEvet öyle yapmayı düşünüyorum ama ben dikkat ettikce arkadaşlarim zorluyor nedense
Sporun ve menün harika canımgünaydın kızlar iyi sabahlar.. hala ayılmaya çalışıyorum, 2 günlük yazışmaları böyle afedersiniz mal mal okuyarak geçtim.. odaklanamadım sabah sabah :)
dün o kadar yoğun bir gündü ki masa başına bile oturamadım kızlar.. akşam da başım çok ağrıyordu, yemeğimi yeyip 9 gibi uyumaya başladım.
dün öğlen spor hocamla dersim vardı. onun da yorgunluğu vardı.
dün ki menüm;
sabah; 1 parça peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt içi cevizli, muzlu, biraz yulaflı
öğlen; haşlanmış bulgur ve peynirli salata, 1 kase yoğurt
ara; 1 parça peynir, 1 dilim ekmek
akşam; 1 kase tarhana çorbası, 3yk kereviz, 1 parça fırında tavuk, 2 yk yoğurt, 1 tk bal
su: 2lt
spor: 1 saat hocayla yüksek tempo kardiyo
Süpersin afiyet olsunVeee sporumu yaptım bolca limonlu su içtim şimdide omletimi yiyorum protein protein protein!!! :)))
Tebrikler canım zor hareketler den sonra vücut iyice alisiyor ve hafif sporlarda artık terleme olmuyor
Çok saol canımBence hicte antipatik gorunmuyorsun :) keske bende yapabilsem ama nerdeee
Olur ya sen iste önce eminim başlıyacaksındırantipatik mihiçde değil o zaman bende çok bilmişim.
bu arada spor konusunda bende öyleyimdir. hep daha fazlasını daha zorunu. ama şu salonu bırakınca yapamıyorum evde yaa hiç zorlamıyor beni. keyif almıyorum.
Baklava vücuda girdiğine pişman olmuştur ahahahaDuymamıştım canım baktım
Hazır sucuklar da zaten müthiş yağ oluyor tavaya koyup yağsız bir şekilde biraz pişirince tavaya birazcık sıcak su eklenince yağı daha çok çıkıyor meydana
Senin sporların yanında iki dilim baklava korksun canım
Zaten doğru dürüst bir şey yemiyorsun ya bir şey olmaz küçücük şeyden
Sporunda yapmışındır canım çiğköfteyi menün güzel
Afiyet olsun canım çok güzel
Spor harika
Diyette bulgur baklagiller abartmamak kaydıyla olmalı yoksa bir çok vitamin eksikliği yaşıyoruz
Kuzum profilinde niye üzgünsün
Siz uyumayan anneler kulübü kurun bence
Hiç çaktırma canım
Sporun ve menün harika canım
Süpersin afiyet olsun
Ben o yüzden ağır sporlar yapmıyorum yürüyüş gayet iyi terletiyorBen o yüzden ağır sporlar yapmıyorum yürüyüş gayet iyi terletiyor
bende bugün iş çooook.. yarın eşimin doğum günüsü şeysi için hazırlık yapcam. bugün önce biraz temizlik yarına da yiyecekleri bırakcam anneler babalar kardeşler fln kalabalık olcaz. şimdi sizden fikir istiyorum. pasta tabisi olacak ama yanına neler yapabilirim dört gözle sizden öneri ve tarif bekliyorum
Saol canimafiyet olsun
Diyette bulgur baklagiller abartmamak kaydıyla olmalı yoksa bir çok vitamin eksikliği yaşıyoruz
Kuzum profilinde niye üzgünsün
Siz uyumayan anneler kulübü kurun bence
Bencede :)))
Hiç çaktırma canım
Sporun ve menün harika canım
Süpersin afiyet olsun
Ben o yüzden ağır sporlar yapmıyorum yürüyüş gayet iyi terletiyorBen o yüzden ağır sporlar yapmıyorum yürüyüş gayet iyi terletiyor
Bende kiler var canim cogu sey orda banyo dolabinda sadece havlularin var ust katta alt kattada agsa malzemeleirm var :)) itekiler hep ust dolapta kapakliKızlar bende bir evi süpüriim bizim tontis kurabiye dökmüş sağa sola.. birazda banyo dolabına girişicem tıka basa dolu siz nasıl derliyorsunuz kızlar bende malzeme çok atsammı ne yapsam :)))
Yüz havlusu kullanmıyorum nerdeyse 10 yıldırKızlar bende bir evi süpüriim bizim tontis kurabiye dökmüş sağa sola.. birazda banyo dolabına girişicem tıka basa dolu siz nasıl derliyorsunuz kızlar bende malzeme çok atsammı ne yapsam :)))
Borani yap ıstedıgın sebzedenbende bugün iş çooook.. yarın eşimin doğum günüsü şeysi için hazırlık yapcam. bugün önce biraz temizlik yarına da yiyecekleri bırakcam anneler babalar kardeşler fln kalabalık olcaz. şimdi sizden fikir istiyorum. pasta tabisi olacak ama yanına neler yapabilirim dört gözle sizden öneri ve tarif bekliyorum
Borani yap ıstedıgın sebzeden
Koz bıber patlıcandan salata yap
Kuru köfte yap yenmesse dolaba atarsın sonra bır sos yapıp yanında pilav vs ıle yemeğe dönüştürürsün
Kerevız salatası yap mevsımı
Yada ketevız yemegı oda yakışır
Hamur işi ıstersen mınık muffenler yap cukulataya batırıp sonra husustan cevızı ve fıstık ıcıne bula çok şık görünüyor
Pırasa boregı yap çok hafıf
Pırasayı doğra havuç rendele yumurta ve Mısır unu az kasarla harmanla ver fırına
Eisberg sakatı ortadan kes ıçini çıkar böyle tas gıbı dısı kalsın kısır yap ve bu salata çatağına koy sık görünür
Patates haşla yesıllıkle yogur bır yumurta kır çanak seklı ver üzerıne garnıtur koy fırınla Buda şık
Yakın olsak pastanı yapardım
Bunuda kızımın arkadaşları gelecek aksama dün yaptım
Nasılsınız kuzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?