Pardon bebişim varımışşşşSpor
20 Topuğa dokunma
30 Squat
70 Yan yatarak bacak açma
32 Baş üstünde alkışlamak
32 Bisiklet Çıtırdatmak
20 Ayakta yaklaştırıcı kası gerdirme
85 sn plank
Dönmeli karın çalışması (20 dakika)
Leslie 3 mil (45 dakika)
@Bydelikiz
Sporu da bir alta yazdım ablaSpor yok be annem
O uzun heveslendırıcı listeden hanii :)
Tuzak kurdun bana haaaaaSporu da bir alta yazdım abla
@behme hosgeldın canım
Ilk sayfada kurallar ve form var doldururmusun
Aynen ya kaçtı ohoo daha aradada spor yaptım neyse yarın normale dönerim :))Eccık karısıkmı olmuş ne
Kısır
Baklava
Çuko
Ama spor muhteşem
Suda öyle
Canım şahsi fikrim yavaş kilo vermen doğrultusunda olucaktır, bol su içmen süt yapar asla kesmeKizlar size bir sorum olucak emziren bir anne oldugum icin arastirmalarima gore her yer 3lt ic diyo suyu bende oyle yapiyorum ama bu 2-3gundur kilo ayni bir gidim eksilme yok acaba su bende odem yapiyor olabilirmi yada bu gecici bir suremidir ??
Wc ye cok sk cikiyorum terlemede kizin altinda oluyor tabi ama asiri degilYediklerine bakman lazim. Su kolay kolay odem yapmaz. Birde terleme durumun wc cikma durumunda onemli
Dikkat et usutmeyesin dogum sonrasi usutmek iyi degilmisBen dogumdan beri terden kurtulamadim. Hala ustum acik yatiyorum
Temem o vakit :)Canım şahsi fikrim yavaş kilo vermen doğrultusunda olucaktır, bol su içmen süt yapar asla kesme
Haha sonuclari yaz :)Kızlar göbek yağı eritiyor dediler e vitamini sürüp stres filmledim göbeğimi kaşınıyo şuan yağımı yakıyo ki :))))) yoksa alerjimi yapıyo puhahaha
Hosgeldin cnaimMerhabalar
Takıma dahil olmak istiyorum :)
Çok heyecanlıyım inşallah sizlerle birlikte sıkıntımı gidermeyi sağlıkla kilo vermeyi umuyorum.
Yeni doğum yaptım prematüre bir bebeğim 4 yaşında birde büyüğüm var.emziriyorum inşallah daha çabuk veririm kiloları 80 kilo olmuşumdur
10 gün denicem :))Haha sonuclari yaz :)
Teşekkür ederim hoş buldum :)Hosgeldin cnaim
Yine mi baklava?Kızlar menümü yazmadım aaa aa a :))
Spor: yoga 20 dak. + 100 mekik + 100 bisiklet + 100 ip atlama + 100 göğüs kası egzersizi 100 sağ ve sola dönme
Kahvaltı: tulum peynirli omlet - sade kahve
Uykuu
Öğle: kısır + kibrit kutusu büyüklüğünde gravyer
Ara öğün: sade Türk kahvesi + after eight çikolata 1 adet
Akşam: etli sebzeli çorba + limonlu su
İki dilim baklava
Spor:
100 adet mekik
100 bisiklet
100 ip atlama
100 sağ sola dönme
Dizim var ufak tefek cinayetler :) hihi
2,5 litre su
Uyumadan önce limonlu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?