Ya canım bebiş 2 gecedir hiç uyutmuyor beni sabah da kahvaltı bile yaptirmadı sonra aç aç okula gittim bi baktım ziyafet var okulda biraz ondan biraz bundan derken fazla kaçtı akşam sadece yoğurt yedim dengelemek için amaBen çok yoğun bir hafta geçiriyorum o yüzden pek aktif olamıyor
Ne demek yazmayayim hiç
Ahahhaa anlamıştım :))) ama madem yedin erit bariHakkaten ben bugün fazla kacırdım biraz menümü yazmayim hiç
Evi silip süpürdümAhahhaa anlamıştım :))) ama madem yedin erit bari
Bilirim genel de okulda ki ziyafetler on numara oluyor. Her türlü halledersinYa canım bebiş 2 gecedir hiç uyutmuyor beni sabah da kahvaltı bile yaptirmadı sonra aç aç okula gittim bi baktım ziyafet var okulda biraz ondan biraz bundan derken fazla kaçtı akşam sadece yoğurt yedim dengelemek için amayarin daha dikkat edecem cuma geldi çattı
Canım mekiği tek seferde 5 kere yap.. sabah 5x5 akşam 5x5Evi silip süpürdüm3 mil leslie yaptım 20 mekik zor çektim kaldiramiyorum kendimi
Tatlılar olmasa fena değil aslında ama ara öğünlerde biraz daha doyurucu yesen daha az yersin akşam benceKızlar bugünkü menüm geç oldu ama ancak vakit buldum.
Kahvaltı 8 buçuk
2 galeta..1 dilim peynir...2 kayısı
10 buçukta 2 galeta siyah çay
Saat 5 te akşam yemeği
1 çorba
1 tam buğday tereyağ ve açıkali
1 ayran
2 baklava
Bitki çayı
Saat 8 de 1 fincan salep ve 1 dilim kek
Spor 50 ip atlama 10dk.göbek bacak hareketleri
1 buçuk lt.su
Malesef menüm bugün pek iç açıcı değil.
Hani nerde nerde egzersizlerCanlar spor yaptım 45 dak. yaparken 1,5 litre su içtim şuan çatlıcam, yorgunum, bitkinim ....
philosophergirl mükemmel 10 güzel egzersiz yaptım sende denesene duşa giricem ve sanırım hemen uyurum pertim çıktı, bu sefer fena zorlandım.. topu topu 240 kcal yaktım pehhh
Canım ismi o ‘mükemmel 10 egzersiz’ :))Hani nerde nerde egzersizler
30 günlük egzersiz programım vardı yarın son bitiyor. Ben de yeni egzersizler bakacaktim
Kizlarrr menu
14.00eynir
Domates
Salatalik
Yagsiz kiymali yumurta
20.00:firinda tavuk
Elma dilim patates
3lt su
Ara ogunleri herif yedi :))) koca evde olunca bunada sukreditorum daha kalorili seylerden kacmak icin anca boyle oluyor :)))Kısa ve öz :))
Hanimiş ara öğünler ben şahsen işe gitmesem işim zor çok zordu
Afiyet olsun aslında güzel olmuş ama detaylı bakarsak, akşam kendi yemeğin yandığı icin patates yemişsin ya hemen durumu dengeleyip o 2 dilim ekmek yerine en azından 1 dilim yiyeceksin. Çünkü zaten 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek , 1 orta boy patates 1 dikim ekmege eşit. Akşam akşam fazla karbonhidrat olmuş. Yanan yemek neydi?Eveeettt ilk listemm :)
Aç olarak zencefilli limon çayı içtim
Saat 10.00
1 yumurtadan yağsız omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2-3 zeytin
Yeşillik
Ara12:00
1 mandalina
4 kuru kayısı
Öğlen14:00
1 kase şehriye çorbası
1kase yoğurtlu semizotu salatası
Yarım dilim ekmek
Ara16:00
1 fincan tarçınlı süt
3 tam ceviz
Akşam19:00
1 kase çorba
4 kaşık sebze yemeği(patates ve havuçlu)
2 dilim ekmek
*kendime özel diyet yemeği yapmıştım çocuklarla ilgilenirken yaktım ondan patates yemeğini yedim
Suyumu daha bitiremedim 3 lt ayırdım az kaldı
Sporu da yapınca yazıcam
Saatler biraz karimis ama menünde sıkıntı yok Canım afiyet olsunBUGÜN kü menüm
Sabah 8:00
Yarım mandalina
Yarım elma
Sabah 10:00
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 2 dilim köy peynirli omlet
2 közleme biber
3 zeytin
Çeri domates
1 tk kuşburnu marmelatı
Ara 14:00
1 muz
Öğlen 15:00
Salata
150 gr kadar haşlama tavuk
Akşam 19:30
2 yk tavuk sote
3 yk et sote
Salata
1 kase yaş bamya çorbası
Gün içinde 45 dakika yürüyüş
2 lt su
1 kupa 10 bitkili çay
1 fincan orta şeker Türk kahvesi
Ah beril im ben de saat kavrami mi kaldi. Gece 3 te uyanikken gunduz 3 te de uyur oldum. Aa ben bu sekline bile raziyim vardiyali calisiyor farzederdim kendimi. Bizim artik ne gecemiz belli ne gunduzumuz. Uyuyabildigim her dk. Uyuyorum canim.Bu saatte sen nıye ayaktasın bakıyım
AKşam kv de yemekte olunca saatler kaydıSaatler biraz karimis ama menünde sıkıntı yok Canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?