Olabilir, yakması için iki saatte bir yemek şart metabolizman yavaşlamıştır.. ama bazı dönemler ödem topluyo insan hastalandığında, regl olmaya yakın oda olabilir..Kızlar 1 haftadır sizde görüyorsunuz doğru düzgün birşey yemiyorum oğlum çok huysuz ve kilo veremediğimi düşünüyorum yiyemedigim için vücut korumaya aldı sanırım
O nasıl oluyo kuzum ise yarıyor muBen de bu hafta veremediğimi hissediyorum 1 saatten fazla spor yapıyorum her gün dün geceki baklavası saymazsak dikkatte ediyorum ama
Eğer bir şey çıkmazsa cuma-cumartesi ayran detoksu yapacağım
Ona var daha 1 hafta falan kuzum yiyemiyorum ki ya ben yiyerek veryodum kilo kuzum senin oğlun kaşık ile mama yemeği reddetti mi nasıl yaptın yaOlabilir, yakması için iki saatte bir yemek şart metabolizman yavaşlamıştır.. ama bazı dönemler ödem topluyo insan hastalandığında, regl olmaya yakın oda olabilir..
Maşallah sana kuzumKızlarrrrr ben 59u gördümmmmmm :)))))) yaaa nerden nereye :)))
Canım ben kasım da yapmıştım 1 kilo vermiştim ama spor yok. Sporla yaparsan 1 ile 2 arası veriyorsun tabi yaptıktan sonra dikkat etmezsen geri alırsın. Ben dikkat ettiğim için geri almadım o kiloyu 75 kilo üstü 15 gün 2 gün 75 kilo altı 1 ayda 2 gün yapmalıymışO nasıl oluyo kuzum ise yarıyor mu
Aslında benim oğlum iştahlıydı dişler sıkıştırınca reddettiği çok oldu.. maalesef üstelememek gerek istemedğinde hiç zorlama.Ona var daha 1 hafta falan kuzum yiyemiyorum ki ya ben yiyerek veryodum kilo kuzum senin oğlun kaşık ile mama yemeği reddetti mi nasıl yaptın ya
Canim spor Azmine bayılıyorum SüpersinBugün evdeyim oğluşla, kreşte tadilat varmış.. bol spor yapıcam dün o kadar ter atmasaydım 59’a inermiydim bilemiyorum
Ama karnım küçülmesine rağmen göbeğimdeki yağ duruyoyumuşamış vıcık vıcık bir şey olmuş nasıl sertleşicek düzleşicek o kadar mekik çekiyorum spor yapıyorum bir ayda geldiğim nokta bu eşimin dediği gibi üç ay sürecek galiba.. neyse kaldı iki ay. İstediğim kiloya gelsemde istediğim fiziğe erişmeden ayrılmayacağım burdan kızlar :)
Canım çok geçmiş olsun banyodan sonra üşütmemeye dikkat et, o aydaki bebekler kolay kolay hastalanmazlar merak etme soğuk algınlığıdır mikrobik değildir..Günaydın kizlardün hiç giremedim kusura bakmayın bebeğim hasta usutmus Dr a falan götürdük. Çok şükür bişeyi yok ama öksürük be burun tıkanıklığı var. Bu gece tıkanıklık yüzünden uyuyamadi ememedi.. çok zordu ya dua edin iyi olsun daha küçük çünkü 5 buçuk aylık öyle ilaç falan veremiyorum
Haha teşekkürler :) spor sevilmezmi yaCanim spor Azmine bayılıyorum Süpersin
Gecmis olsun canimGünaydın kizlardün hiç giremedim kusura bakmayın bebeğim hasta usutmus Dr a falan götürdük. Çok şükür bişeyi yok ama öksürük be burun tıkanıklığı var. Bu gece tıkanıklık yüzünden uyuyamadi ememedi.. çok zordu ya dua edin iyi olsun daha küçük çünkü 5 buçuk aylık öyle ilaç falan veremiyorum
Nasıl tarifi canimCanım ben kasım da yapmıştım 1 kilo vermiştim ama spor yok. Sporla yaparsan 1 ile 2 arası veriyorsun tabi yaptıktan sonra dikkat etmezsen geri alırsın. Ben dikkat ettiğim için geri almadım o kiloyu 75 kilo üstü 15 gün 2 gün 75 kilo altı 1 ayda 2 gün yapmalıymış
1,5 litre suKızlar bende nane limonlu bir detoks istiyorum varmı iyi bir tarif bağışıklığada iyi gelsin malum kış ayındayız
Canim bana da zorlamamam gerekiyor daha da soğuyacak gibi geliyor fatih han 'in doktoru çok çok iyi ve güvendiğim bir doktor oda pes etme alışması gerek diyor fatih en fazla 7 mama kaşığı yiyor sonrası agizini kitliyor verince tadı hoşuna gidiyo ama sırf kaşık olduğu için istemiyor sanki geçenlerde bilerek saydım ısteyince tam 45 mama kaşığı ile yedi ama çoğunluk 5 ten fazlası yokAslında benim oğlum iştahlıydı dişler sıkıştırınca reddettiği çok oldu.. maalesef üstelememek gerek istemedğinde hiç zorlama.
Ben elime yiyecek birşeyler aldım karşısında iştahla yedim.. bu çok işe yarıyor şuan zaten kreşte çocukları göre göre yiyor.. unutma çocuklar taklit ederler yemekte buna giriyor.. yemek yaparken başında durun iştahlansın kendi istesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?