Bu tam benlik hemen kemeraltına gidip tatlı lor alayım :)) ama kaç gr vs hiç yazmamışsınBende protein diyeti yapacağım 3 gün. Salı, carsamba, persembe..
Sabah
Yumurta, yeşillik,lor
Öğlen ve aksam
Haslanmis veya fırında tavuk
Salata
Ara
Kuruyemiş, lor
Canım brokolinin dış ince zarını soyup bol limonlu bir salata yaptım o bile tek başına ödem söktürür :))) yarında soframda olucak biraz gravyer biraz meze birazda bu salatadan yiyeceğim şarap eşliğinde :)Ne hazirladın ne hazırladın
Ooo lahmacunlar, börekler, kekler
Menun genel olarak iyi canım ama akşam çorba tuketeceksen özellikle tarhana ya da mercimek gibi ekmek tüketme ikisinden birini tercih et. Ve zencefilli limonlu suyu nasıl yapıyorsun. Ben bu sabah denedim ama doğru mu yaptim emin değilim
Evet nohut vs.sadece ayran mı içine birşeyler de katılıyor mu
Çok güzel oldu tadı artık haftada bir kaç defa yaparım :)Iyi yapmissin afiyet olsun :)
Peki 2 saat aralıklarla nekadar tükeneceğiz bu ayranı..bir gün mü yapacağız 68 kiloyum ben.iki gün mü..Ben yapıyorum canım 2 günlük bir şey
4 Yk nohut
4 Yk kaşığı yeşil mercimek
4 Yk bulgur
Hasliyorsun Nohutu falan 1 gece önceden suya koy. 2 salatalık rendele az yağlı yoğurt ya da imkan varsa ev yoğurdu ayran yapıyorsun kıvamı sana kalmış ortalama 1 ya da 1.5 litre olacak tüm malzemeleri karıştır. Biraz baharatta koyabilirdin tatlandirmak için
Kahvaltı en geç saat 10 da olacak
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 dilim ekmek beyaz olmayacak
Yeşillik
Diyelim saat 10 da kahvaltı yaptın iki saat aralıklarla bu karışımı tuketeceksin 12.14.16.18.20.22 en son
Tuz şeker kafein yasak
Yeşil çay ya da bitki çayı serbest
75 kg üstü 15 gün de 2 kez 75 kg altı ay da 1 kez yapmalı spor ile desteklersen 2kg verdiriyor. Ama detokstan sonra dikkat edilmezse alabilirsin geri kiloyu Ben geçen ay yaptığım da sporsuz 1 kg verdim.
Hamile ya da emziren arkadaşlar yapacaklarsa araştırsinlar önce
Ayda 2 gün yapacaksın canım. Birer kase olacak. Ben her ayın sonunda yapmayı düşünüyorumPeki 2 saat aralıklarla nekadar tükeneceğiz bu ayranı..bir gün mü yapacağız 68 kiloyum ben.iki gün mü..
Kaptanim hayirdir.Aşkolsun emı bır kışı harıc benı soran olmamıs
Mapısa duştum bır arayandınız yavvvv
Noldu kiz hayirdir benimki dislerden oturu pek bir huysuz heriflede takistik :) giremedim cok fazlaAşkolsun emı bır kışı harıc benı soran olmamıs
Bizde şöyle bir girdik çıktık zaten :))Aşkolsun emı bır kışı harıc benı soran olmamıs
Mapıs mıAşkolsun emı bır kışı harıc benı soran olmamıs
Ne güzel ya Maşallah darısı başıma ben 59.9 larda seyrediyorum gram gram bazen iniyo bazen çıkıyoInşallah canım ya 53.4 güncel şuan kilom senin
Kız herşeyimiz aynıNe güzel ya Maşallah darısı başıma ben 59.9 larda seyrediyorum gram gram bazen iniyo bazen çıkıyo
Kızlar çarşamba misafirim geliyor oğlumu görmeye gelemeyenler yeni geliyo
Zeytin yağlı sarma yaptı dondurucuya attım o gün giriscem tatlı olcak kurabiye ıspanaklı börek patates salatası yapcam
Umarım kendimi tutarım
Kız herşeyimiz aynı
59.9 ile başladım 1 ocakta 1 ay olacak iste
Cok heveslendim şimdi 1 ayda bende 55 altına duserim inşallah senin gibiKız herşeyimiz aynı
59.9 ile başladım 1 ocakta 1 ay olacak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?