- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Canim kızlarla bolustuk yapilacaklariMesela;
Kısır
Mercimek köftesi
Fırında mücver
Fırında köfte
Zaytinyağlı dolma daha az yağlı
Patates salatası bol yeşillikli yumurta ile
Salata her çeşit olabilir
Tatlı olarak;
Sütlü yulaflı tatlılar
Muhallebi şekeri azaltılmış
Puding meyve parçacıklı
Vs
Meyve
Kuruyemiş
En azından sende yerdin hepsinden azar azar
Inşallah canım ama hedefe son 1 2 kilo gitmiyo bir türlüCok heveslendim şimdi 1 ayda bende 55 altına duserim inşallah senin gibi
Senin yine iyi canım 1-2 kilo ben ne yapayım 11 kilo var ve takıldım kaldımInşallah canım ama hedefe son 1 2 kilo gitmiyo bir türlü
Yemiyon ki tabiki verirsin mesele yiyerek vermekteKızlartam
29 gündeeee
6 kilo 450 vermişim
Aslında ilkte bayağı gidiyor sonlara doğru takılıyor kuzumSenin yine iyi canım 1-2 kilo ben ne yapayım 11 kilo var ve takıldım kaldım
Yok kız vallahi yiyerek veriyorum eskiden günde 3 çikolata ile dururdum yersem birden yer mideyi şişirirdim 59 kiloydum düzene oturunca kilo gitmeye başladı ve sporda bugün yoruldum bayağı :)))Yemiyon ki tabiki verirsin mesele yiyerek vermekte
Sen tüy sıklet o kıloyu verdınse ben bu morbıt obezlıkle ay sonuna kac olurum üstadYok kız vallahi yiyerek veriyorum eskiden günde 3 çikolata ile dururdum yersem birden yer mideyi şişirirdim 59 kiloydum düzene oturunca kilo gitmeye başladı ve sporda bugün yoruldum bayağı :)))
Anladım canım birşey olmaz bu hafta kaçtı biraz zatenCanim kızlarla bolustuk yapilacaklari
Abla bende boy yok ondanSen tüy sıklet o kıloyu verdınse ben bu morbıt obezlıkle ay sonuna kac olurum üstad
Himm.benim aklıma çok yattı bu. Kızlar isterseniz sizde bunu yapalım çarşamba perşembe..Ayda 2 gün yapacaksın canım. Birer kase olacak. Ben her ayın sonunda yapmayı düşünüyorum
48 -50 kılo felan dıyosunuzya hedeflere hayalıme nasıl yansıtısunuz bılemezsınızAbla bende boy yok ondan
Bu kiloyla bukadar spor hayran kaldım inankiSpor.
×20 yan hamle
×22 süpermen yüzücü
×44 alkışlama mekiği
×20 bisiklet çıtırdamak
Plank 40s
30s gövde döndürme
×16 ayakta bisiklet mekiği
×18 bacak düştü hareketi
×16 uzun kol krizi
×16 köprü hareketi
30s plank
30s sağ oblikler
30s sol oblikler
30s karın oblikler
30s alt karın
30s üst karın
30s karın, oblikler
30s üst karın
30s karın hareketi
30s plank
70 mekik
Toplam dk 40
@Bydelikiz
Bizimle aynı mı başladın canım sen.bizimde bir ay oldu ama 3 kilo gitti ancak.Kızlartam
29 gündeeee
6 kilo 450 vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?