Kızlartam
29 gündeeee
6 kilo 450 vermişim
Ölçü alalım her ay degerlendırelım mı dıye sormuştum kımseden ses çıkmamış
Sende yapacaksan beraber yapalım Canım. Fatsecreti kullan günlük aldığın karbonhidrat gramı 30u geçmesin. Yeşilliklerinde azaltacağız. Loru yağsız al. Öyle kendine en lezzeti geleni alma yanı :) eve tavuk stoğu yap başka etde olur ama en iyisi tavuk çünkü yağsız ve proteini fazla.Bu tam benlik hemen kemeraltına gidip tatlı lor alayım :)) ama kaç gr vs hiç yazmamışsınyerim bak istediğim kadar :)))
Kendin icin hafif seylerde yap. Diyette olduğunu söyleme o hafif yemeklerinde koy ortaya sen sadece onlardan yeKızlar çarşamba misafirim geliyor oğlumu görmeye gelemeyenler yeni geliyo
Zeytin yağlı sarma yaptı dondurucuya attım o gün giriscem tatlı olcak kurabiye ıspanaklı börek patates salatası yapcam
Umarım kendimi tutarım
Bende ölçüyim göbüşüm incelsin diye herşeyi yaparım ama ölçmeye korkuyorumAyyy ne güzel tebrik ederim canımm darısı bizim başımıza
Evet alalım bence deincelmemizi görmüş oluruz ben sabah ölçüp yazarım
Şeker hastası eniştem sade tatlı lor alırdı, tuz yok yağ ne kadar bilmiyorum.. ama sorarımSende yapacaksan beraber yapalım Canım. Fatsecreti kullan günlük aldığın karbonhidrat gramı 30u geçmesin. Yeşilliklerinde azaltacağız. Loru yağsız al. Öyle kendine en lezzeti geleni alma yanı :) eve tavuk stoğu yap başka etde olur ama en iyisi tavuk çünkü yağsız ve proteini fazla.
Dukan atak gibi bir sey bu. Yılbaşında aldıklarımızı vereceğiz.
Kendin icin hafif seylerde yap. Diyette olduğunu söyleme o hafif yemeklerinde koy ortaya sen sadece onlardan ye
tamamdir .Şeker hastası eniştem sade tatlı lor alırdı, tuz yok yağ ne kadar bilmiyorum.. ama sorarım
Ben varım tatlım ama Salı’dan itibaren ok :))
Süper!! ben sade lora bayılırım incirle cheesecake olur o banatamamdir .
Benim lorda sade dediğinden sanırım.
Tuzsuz..
2 Ocak sali
Sabah
1 has. Tam yumurta 2 haslanmis yumurta beyazı
50 gr lor
Maydonoz
Dereotu
Oglen
150 gr ızgara tavuk göğüs (yarım göğüs)
Göğüsleri fileto şeklinde inceltiyorum. baharatlayip yağ damlatıp sildiğim tavada pişiriyorum.
Marul salatası (marul,maydonoz, limon)
Ara
50 gr lor
2 ceviz
Akşam
1 hş. 1 kalçalı but
Marul salatası
Acıkırsan
30 gr lor
2-3 Litre su
1 saat yürüyüş
Fazla mı..kiz kilon gayet güzel masalalhEvet canım kilo fazla biraz ama gidecek az kaldı
1 aralıkta başladım canim :)
Evet canım ya menülerimi az çok görüyorsundur Öyle acayip şeyler yemiyorum :)))1 aralıktan beri 6 kilo mu gitti.59 dan 53 e mj dustün...gerçekten masallah sana nazar değmesin..formülünü bizede şöyle canım.
Az kolarili şeylerden yersin canımKızlar çarşamba misafirim geliyor oğlumu görmeye gelemeyenler yeni geliyo
Zeytin yağlı sarma yaptı dondurucuya attım o gün giriscem tatlı olcak kurabiye ıspanaklı börek patates salatası yapcam
Umarım kendimi tutarım
Süper ya senin kilonda biri içinKızlartam
29 gündeeee
6 kilo 450 vermişim
Başlangıç ölçüm işyerinde salı günü şimdikiyle yazarımÖlçü alalım her ay degerlendırelım mı dıye sormuştum kımseden ses çıkmamış
Benim öyle hayalim yok. Bizim kuzular görünmez olacaklar48 -50 kılo felan dıyosunuzya hedeflere hayalıme nasıl yansıtısunuz bılemezsınız
Sıfır beden makenlerım benım
Gunaydinnnn kizlarrr :) simdi herkes bugun hic birsey yemicek mu ??
tamamdir .
Benim lorda sade dediğinden sanırım.
Tuzsuz..
2 Ocak sali
Sabah
1 has. Tam yumurta 2 haslanmis yumurta beyazı
50 gr lor
Maydonoz
Dereotu
Oglen
150 gr ızgara tavuk göğüs (yarım göğüs)
Göğüsleri fileto şeklinde inceltiyorum. baharatlayip yağ damlatıp sildiğim tavada pişiriyorum.
Marul salatası (marul,maydonoz, limon)
Ara
50 gr lor
2 ceviz
Akşam
1 hş. 1 kalçalı but
Marul salatası
Acıkırsan
30 gr lor
2-3 Litre su
1 saat yürüyüş
Bu ara tıkandı ya veremiyorum sanki birde bi kaç gündür şişlik var ödem sanırım
Az kolarili şeylerden yersin canım
Süper ya senin kilonda biri için
Başlangıç ölçüm işyerinde salı günü şimdikiyle yazarım
Benim öyle hayalim yok. Bizim kuzular görünmez olacaklar
Niye ki ben bi güzel kahvaltı yaptım canım ailemle
Günaydın canımGunaydinnnn kizlarrr :) simdi herkes bugun hic birsey yemicek mu ??
Bana da bi akıl verin ama uğraşıcam bise olmasın malum oğlum bırakmıyor :) yavaşladı kilo vermem ve iki gündür acayip ödemli hissediyorumGünaydın canım
Ben de yiyeceğim bu gün izin veriyorum çünkü benim bu şapşik metoyu sasirtmam lazımmış
Ben de neredeyse 10 gündür kıpırdama yok ve bu sabah artı bile çıktım bilsem keşkeBana da bi akıl verin ama uğraşıcam bise olmasın malum oğlum bırakmıyor :) yavaşladı kilo vermem ve iki gündür acayip ödemli hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?