Olurmu canim.. sorucaksin tabi.. bel bolgesindeki yaglari kasa cevirmeden ( kas = agirlik ) eritiyorTatlım bu twist dediğin vücudun sağa sola döndürülmesiyle yapılıyor değil mi? Genelde bel bölgesi için yararlı sanırım. Başka ne tarz bir yararı var? Ay ben çok soru soruyor olabilirim. Lütfen kusuruma bakmayın. Bilgili hatunları görünce kaçırmayım diyorum.
Wıe geht es dır
Çok yakın yazdın bebegım
Vallaha kolay hareket. Seve seve yaparım. Akşamları yemekten 1,5-2 saat sonra leslie yapmayı düşünüyorum. Sonrasında twistte de yaparım.Olurmu canim.. sorucaksin tabi.. bel bolgesindeki yaglari kasa cevirmeden ( kas = agirlik ) eritiyormumkunse 1000 - 2000 kere yaparsan cabuk verim alirsin
Sor tabıkı kuzumTatlım bu twist dediğin vücudun sağa sola döndürülmesiyle yapılıyor değil mi? Genelde bel bölgesi için yararlı sanırım. Başka ne tarz bir yararı var? Ay ben çok soru soruyor olabilirim. Lütfen kusuruma bakmayın. Bilgili hatunları görünce kaçırmayım diyorum.
cok inceledim cogu kisi verim almis.. yaparken karin kaslarini kasmayi unutmaVallaha kolay hareket. Seve seve yaparım. Akşamları yemekten 1,5-2 saat sonra leslie yapmayı düşünüyorum. Sonrasında twistte de yaparım.
Vallaha canım çok deneyimli olmasamda akşamki burger pek iyi olmamış gibi. Ama kilon fazla olmadığı için birşey diyemem tabi :)slm kızlar yeni yıla kimler benim gibi artıyla girdi :) ben eşimin doğum gününde +700 gr almıştım ama yeni yıla -200 ile girdim şuan kilo 57,4 son zayıf halim 56.9 olmuştu yarım kilo fazlam var yinede iyi kurtardığımı düşünüyorum. yeniyılda arkadaşlara gittik halleyden tatlı vardı düşünün herkes tabak tabak yerken ben sadece 2 kaşık yedimburaya giremedim ama elimden geldiğince diyete sadık kalmaya çalıştım. menü paylaşımına dünü yazarak kaldığım yerden devam edeyim
dünkü menü
1 bardak ılık suya elma sirkesi
sabah
2.5 krep yulaftan
1 dilim peynir
1 minnak salatalık
salçadan sos
2 bardak yeşil çay
ara
1 büyük bardak gano çay
avuç içi kadar ceviz
akşam
popeyes burger
ayran
ara
2 çb çay
avuç içi kadar fındık
1 kupa gano kahve
1 büyük bardak gano çay
2.5 lt su
2 saat avm de gezdim sporum bu oldu :)
Vallaha canım çok şükür bacaklarımdan sıkıntım yok. Benim üst bedenim fazla. İhtiyaç duyarsam aklımda bulunsuncok inceledim cogu kisi verim almis.. yaparken karin kaslarini kasmayi unutmabacaklarini umuz hizzasindan genis acmamaya dikkat et, yoksa bacaklarina kas yaparsin.. ha onlarda erisin kas yapayim diyorsan bir tasla iki kus :)
Vallaha canım çok deneyimli olmasamda akşamki burger pek iyi olmamış gibi. Ama kilon fazla olmadığı için birşey diyemem tabi :)
slm kızlar yeni yıla kimler benim gibi artıyla girdi :) ben eşimin doğum gününde +700 gr almıştım ama yeni yıla -200 ile girdim şuan kilo 57,4 son zayıf halim 56.9 olmuştu yarım kilo fazlam var yinede iyi kurtardığımı düşünüyorum. yeniyılda arkadaşlara gittik halleyden tatlı vardı düşünün herkes tabak tabak yerken ben sadece 2 kaşık yedimburaya giremedim ama elimden geldiğince diyete sadık kalmaya çalıştım. menü paylaşımına dünü yazarak kaldığım yerden devam edeyim
dünkü menü
1 bardak ılık suya elma sirkesi
sabah
2.5 krep yulaftan
1 dilim peynir
1 minnak salatalık
salçadan sos
2 bardak yeşil çay
ara
1 büyük bardak gano çay
avuç içi kadar ceviz
akşam
popeyes burger
ayran
ara
2 çb çay
avuç içi kadar fındık
1 kupa gano kahve
1 büyük bardak gano çay
2.5 lt su
2 saat avm de gezdim sporum bu oldu :)
Yeni yoga miofis tipi twisterimida yaptim 100 kere :) 1000 kere yapmaya calisicam evdede 1000 yapicam .. ustune yoga yeni yoga gelmis onu denicem
Sorma ya yapıştı kaldı bu göbek ama gidecek ben inanıyorumYaw cok pis hırs yaptım bu gobek niye gitmiyo ... daha ne yapiyim yahu
Yok ya ben kollarimi sopaya (viladanin cubugu ) sararak yapiyorum bayagi iyi oluyor bu sekilde :)))Yeni yoga mihemen bakayım
Bir de şu twisten aleti varmış sen aletle mi yapıyorsun aletsiz mi
Sorma ya yapıştı kaldı bu göbek ama gidecek ben inanıyorum
interval kardiyo yapmalı, şekeri tamamen hayatından çıkarman lazım.Yaw cok pis hırs yaptım bu gobek niye gitmiyo ... daha ne yapiyim yahu
seker zaten baklavalar haric yemedim.. ha bitter cikolatalar var dur yiyorum onlari arada .. owww damn shitinterval kardiyo yapmalı, şekeri tamamen hayatından çıkarman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?