Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olurmu canim.. sorucaksin tabi.. bel bolgesindeki yaglari kasa cevirmeden ( kas = agirlik ) eritiyor mumkunse 1000 - 2000 kere yaparsan cabuk verim alirsin

Olurmu canim.. sorucaksin tabi.. bel bolgesindeki yaglari kasa cevirmeden ( kas = agirlik ) eritiyor mumkunse 1000 - 2000 kere yaparsan cabuk verim alirsin
Vallaha kolay hareket. Seve seve yaparım. Akşamları yemekten 1,5-2 saat sonra leslie yapmayı düşünüyorum. Sonrasında twistte de yaparım.

Sor tabıkı kuzum

Birde bu hareket var. Sağa sola doğru yapılıyor. Buna ne diyorsunuz ?

Eklentiler

• Egzersiz11.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 194
slm kızlar yeni yıla kimler benim gibi artıyla girdi :) ben eşimin doğum gününde +700 gr almıştım ama yeni yıla -200 ile girdim şuan kilo 57,4 son zayıf halim 56.9 olmuştu yarım kilo fazlam var yinede iyi kurtardığımı düşünüyorum. yeniyılda arkadaşlara gittik halleyden tatlı vardı düşünün herkes tabak tabak yerken ben sadece 2 kaşık yedim buraya giremedim ama elimden geldiğince diyete sadık kalmaya çalıştım. menü paylaşımına dünü yazarak kaldığım yerden devam edeyim

dünkü menü
1 bardak ılık suya elma sirkesi

sabah
2.5 krep yulaftan
1 dilim peynir
1 minnak salatalık
salçadan sos
2 bardak yeşil çay

ara
1 büyük bardak gano çay
avuç içi kadar ceviz

akşam
popeyes burger
ayran

ara
2 çb çay
avuç içi kadar fındık
1 kupa gano kahve
1 büyük bardak gano çay

2.5 lt su
2 saat avm de gezdim sporum bu oldu :)

Vallaha kolay hareket. Seve seve yaparım. Akşamları yemekten 1,5-2 saat sonra leslie yapmayı düşünüyorum. Sonrasında twistte de yaparım.
cok inceledim cogu kisi verim almis.. yaparken karin kaslarini kasmayi unutma bacaklarini umuz hizzasindan genis acmamaya dikkat et, yoksa bacaklarina kas yaparsin.. ha onlarda erisin kas yapayim diyorsan bir tasla iki kus :)

Vallaha canım çok deneyimli olmasamda akşamki burger pek iyi olmamış gibi. Ama kilon fazla olmadığı için birşey diyemem tabi :)

cok inceledim cogu kisi verim almis.. yaparken karin kaslarini kasmayi unutma bacaklarini umuz hizzasindan genis acmamaya dikkat et, yoksa bacaklarina kas yaparsin.. ha onlarda erisin kas yapayim diyorsan bir tasla iki kus :)
Vallaha canım çok şükür bacaklarımdan sıkıntım yok. Benim üst bedenim fazla. İhtiyaç duyarsam aklımda bulunsun

canım sana ben mi kızayım kendi kendine kızar mısın?

Yaw cok pis hırs yaptım bu gobek niye gitmiyo ... daha ne yapiyim yahu

ofis tipi twisterimida yaptim 100 kere :) 1000 kere yapmaya calisicam evdede 1000 yapicam .. ustune yoga yeni yoga gelmis onu denicem
Yeni yoga mi hemen bakayım
Bir de şu twisten aleti varmış sen aletle mi yapıyorsun aletsiz mi
Yaw cok pis hırs yaptım bu gobek niye gitmiyo ... daha ne yapiyim yahu
Sorma ya yapıştı kaldı bu göbek ama gidecek ben inanıyorum

Yeni yoga mi hemen bakayım
Bir de şu twisten aleti varmış sen aletle mi yapıyorsun aletsiz mi

Sorma ya yapıştı kaldı bu göbek ama gidecek ben inanıyorum
Yok ya ben kollarimi sopaya (viladanin cubugu ) sararak yapiyorum bayagi iyi oluyor bu sekilde :)))

O kadar cok sey yapiyorum ki artik gitsin istiyorum ama gobus lanet olasica maasallahi var inat etmis gitmiyo .. gerci mutlaka kuculmustur ama baslangic halini fotograflamadim ki.. neyse :)

Kilo Vermenin 6 Sırrı
1- Hayatınızdan boş kalorileri çıkartın! Evet, ara sıra abur cubur yemek tabii ki herkesin hakkı fakat bunu alışkanlık haline getirmememiz gerekiyor. Mümkün olduğu kadar işlenmiş, paketlenmiş gıdalardan, aşırı tuzlu, tatlı, trans yağı ve mısır şurubu içeren yiyeceklerden, gazlı içeceklerden ve alkolden uzak durun. Biliyorum bazen günün yorgunluğunu atmak için bir kadeh şarap hayalini kurduğunuz tek şey olabiliyor alkol tüketimini sınırlandırmak gereksiz kalori alımına engel olacaktır.
Beslenme rutininize taze sebze ve meyveleri ekleyin. Gün içinde küçük porsiyonlarla toplamda 6 porsiyon yemek kan şekerinizi yüksek tutarak sizi yeme krizlerinden kurtaracaktır. Yavaş yemek, televizyon karşısında ya da ayaküstü yemek yememek yine aşırı yemenin önüne geçen alışkanlıklardan bir kaçıdır.

2- Konu kilo verme olduğunda aklımıza diyet ve egzersiz
gelir ama uyku düzeninin önemi çoğunlukla atlanır. Aslında diyet, egzersiz ve uyku bir biri ile bağlantılı alışkanlıklardır. Mesela daha az uyuduğunuzda yorgun düşersiniz ve uyanık kaldığınız zaman dilimi daha uzun olduğu için aldığınız besin miktarı artar. Düzensiz uyku enerji seviyenizi düşürerek egzersiz yapmanızı zorlaştırır. Spor yapmadan yapılan diyetlerde yağ yerine kas kaybı oluşur. Erken yatmak daha hızlı kilo vermenize yardımcı olacak alışkanlıklardan biridir. Vücudumuzun yenilenmesini sağlayan ve Journal of Pineal Research dergisinde yayımlanan bir araştırmaya göre melatonin hormonu kalori yakan yağ hücreleri üretiyor. Böylece kilo vermeye yardımcı oluyor. Melatonin hormonu 23:00 ve 04:00 saatleri arasında en yüksek seviyeye ulaşır ve bu yüzden bu saatler arasında karanlık bir ortamda uyuyor olmak çok önemlidir.

3- Ilık duş almak ve bu sırada vücudunuzu aşağıdan
yukarı doğru daireler çizerek fırçalamak kan dolaşımınızı hızlandırır ve enerji seviyeniz yükselir.Vücudu fırçalamak aslında bir dolaşım problemi olan selülitin azalmasına da yardımcı olur. Vücudunuzu fırçalayarak toksinlerden daha hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

4- Hareketsizlik kilo almamızı sağlayan en önemli
etkenlerden bir tanesi. Spor salonuna gidecek vaktiniz olmayabilir ama üzülmeyin. İnternetten izleyeceğiniz egzersiz videoları ile evde de spor yapabilirsiniz. Her gün 1 saat boyunca hareket etmek forma girmenize yardımcı olacaktır. Kısa mesafelere yürüyerek gitmek, ev işi, tamirat işleri hatta müzik açıp dans etmek yapabileceğiniz aktiviteler arasında.

5- Her yemekten önce oda sıcaklığında bir bardak su
içmek masadan daha az kalori alarak kalkmanızı sağlar. Midenizi dolduran su daha uzun süre tok kalmanızı sağlar. Hani bazen canımız bir şeyler yemek ister ve o şeyin ne olduğunu bir türlü bulamayız ama bulana kadar atıştırmaya devam ederiz. Aslında bazen sadece
susamış oluyoruz. Bu yüzden bir şeyler atıştırmak yerine bir büyük bardak su içmek alacağınız gereksiz kalorilerilerden sizi kurtarır. Düzenli olarak su içmek metabolizmanızı hızlandırır. Vücudunuzu susuz bırakmamak adına öğünler arası 2-3 bardak su içmeniz
yeterli olacaktır.

6- Hayvansal ürünlerden uzak durmak kilo vermenizi sağlayacak olan bir başka yöntemdir. Hayvansal
ürünler vücutta yağ olarak depolanıyor ve damar tıkanıklığına bağlı olarak kalp krizi, felç, diyabet gibi hastalıklara sebep olabiliyor. Dünya sağlık Örgütü’nün çalışmalarına göre et tüketiminin kanser riskini arttırdığı biliniyor. Yaşınız ilerledikçe gittiğiniz hiç bir doktor size hayvansal yağlar tüketmenizi önermez. Günümüzde bir çok paketlenmiş hazır ürün hayvansal yağlar ve ürünler içerdiği için bu ürünleri hayatınızdan çıkartmış oluyorsunuz. Daha çok sebze, meyve, açlık hissini azaltan lifli gıdalar yiyorsunuz. Bitkisel gıdalar daha düşük kalorili olduğu için daha az kalori alır ve tam tokluk hissedersiniz bu da kilo vermenizi sağlar.

Hayatımızda hangi coğrafyada ya da hangi kültürde
doğacağımıza biz karar vermiyoruz ama yediğimiz şeyler tamamen bizim seçeneğimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…