bak dökerim tüm şekerlerini ortayaseker zaten baklavalar haric yemedim.. ha bitter cikolatalar var dur yiyorum onlari arada .. owww damn shit
canimm muslimm onuda pek bir seviyorum :)bak dökerim tüm şekerlerini ortaya
müsli de şeker yok muydu??
düzenli olarak vazgeçmen lazım. meyve olarakta 1 yeşil elma..
ama yinede göbek gider merak etme. bu üst düzey bir göbek ve inatçı yağ operasyonunun formülü..
hani evde müsli yapacaktın?canimm muslimm onuda pek bir seviyorum :)
canım sana ben mi kızayım kendi kendine kızar mısın?
anaa sopayla mekikte cekiyolar daha kolay oluyor gibi havlu koyup aksam deniyim ben :))
Geçen haftada artıydın bu haftada artı olursan çok kötü olurslm kızlar yeni yıla kimler benim gibi artıyla girdi :) ben eşimin doğum gününde +700 gr almıştım ama yeni yıla -200 ile girdim şuan kilo 57,4 son zayıf halim 56.9 olmuştu yarım kilo fazlam var yinede iyi kurtardığımı düşünüyorum. yeniyılda arkadaşlara gittik halleyden tatlı vardı düşünün herkes tabak tabak yerken ben sadece 2 kaşık yedimburaya giremedim ama elimden geldiğince diyete sadık kalmaya çalıştım. menü paylaşımına dünü yazarak kaldığım yerden devam edeyim
dünkü menü
1 bardak ılık suya elma sirkesi
sabah
2.5 krep yulaftan
1 dilim peynir
1 minnak salatalık
salçadan sos
2 bardak yeşil çay
ara
1 büyük bardak gano çay
avuç içi kadar ceviz
akşam
popeyes burger
ayran
ara
2 çb çay
avuç içi kadar fındık
1 kupa gano kahve
1 büyük bardak gano çay
2.5 lt su
2 saat avm de gezdim sporum bu oldu :)
yapicam bir toparlanayim herseyi evimde yapicam artik duzeni oturtmam sart.. hem kendim hemde oglum icinhani evde müsli yapacaktın?
Geçen haftada artıydın bu haftada artı olursan çok kötü olur
Katılım senı zorluyorsa zaman bulamıyorsan lıste dısı free lıste takıl ıstersen
Gerçekten de çok güzel bir seycanimm muslimm onuda pek bir seviyorum :)
Öyle dıyosan oyledırdaha bugünden geçen haftaya göre -200 gr olmuş neden kötü olsun 1 hafta katılamadım diye niye gideyim gayet katılıyorum valla zaman buldukça yazıyorum iyiyim bence
Gerçekten de çok güzel bir sey
Ben bugün 3 Yk yulaf ezmesini biraz sut ile pişirdim sonra içine 1 Yk müsli koydum yarım muz 3 badem kırıp ekledim ve uzerini geçecek kadar süt koydum çokta lezzetli oldu ara da yaparım.
Dun o sikintiyi iyasadim cNim bi ara basim dondu yemek saatini kacirdim cunku ama toparladim allahtan o esnada kizim bi yarim saat uyududda bende yemek yiyebildimBekliyorum.. peşinden geleceğim..
Ben de aynı öyle düşünüyorum.. detoksu yanlış anlıyoruz biz.. gerçi piyasa da dolaşan detokslar da gerçek detokslar değil
Ben korkudan tartılmıyorum bile.. o derece yani..
Sen yapma dostum.. çok normal değil tansiyon düşmesi.. baya az gelmiş olabilir ya da içindeki birşey sana uymamış olabilir
Allah kolaylık versin.. yorgunluktan yediklerin etkilenebilir.. dikkatli ol derim..
Akşam mümkün olduğunca meyve yemeyin diyorlar.. aklımda kalmış..
Gerçekten noldu acaba? Ben uzun süre yoktum, kaçırdım galiba
Ben de dondurulmuş ıspanak kullanıyorum.. yağsız direkt tavaya atıp çeviriyorum, ağzını kapaklayınca sulanıyor, öyle hafif kavuruyorum.. ama vaktim yoksa, blendera çiğ donuk atıp, içine biraz yoğurt ve su koyup çırpıp içiyorum
Kiz aslinda tek olunca daha rahat oluyo :) ben bi cocuga hazirla bi kendine hazirla aksama bakiyorumki devvv gibi bir bulasik beni bekliyo :)))ne güzel menüler yapıyorsunuz yaa. tek yaşadığım için üşeniyorum ben bunları yapmaya keyfim yerinde olunca uğraşıp yapıyorum ama valla çok özeniyorum size . benimde üzerimden şu üşengeçlik gitse neler yapıcam neler
Öyle dıyosan oyledır
müsli'ye karşıyız tatlımGerçekten de çok güzel bir sey
Ben bugün 3 Yk yulaf ezmesini biraz sut ile pişirdim sonra içine 1 Yk müsli koydum yarım muz 3 badem kırıp ekledim ve uzerini geçecek kadar süt koydum çokta lezzetli oldu ara da yaparım.
Buyur canım hoş geldinKızlar merhaba yeni doğum yaptım.sekeri keserek diyet yapmak istiyorum.. takımda banada yer var mı?
TebriklerrrrrGünaydın kızlar
Sabah sporu dışarıdaki fırtınaya rağmen gıdılip yapıldı
Evde bi yerlerde twister vardı gün yüzüne çıkartma zamanıOlurmu canim.. sorucaksin tabi.. bel bolgesindeki yaglari kasa cevirmeden ( kas = agirlik ) eritiyormumkunse 1000 - 2000 kere yaparsan cabuk verim alirsin
su orucum bitsin yapicam :))Gerçekten de çok güzel bir sey
tamam canim kendi muslimi kendim yapicam :)müsli'ye karşıyız tatlımkeryneia vazgeçirmeye çalışıyorum sende çıkma ortaya.
şeker ilavesi var onlarda paketin arkasını okudunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?