Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim bütün çorbalar 1 dilim ekmek yerine mi geçiyor yoksa tarhana mercimek sehriye tarzı çorbalar mi
şimdi ben söyle karar veriyorum; mercimek tarhana ezogelin bunlar en yüksek kalorili çorbalar 1 kepçe=1 dilim ekmek yalnız dikkat kase değil kepçe
diğer kalorisi az olanlardan 1 kepçeden biraz fazla koyuyorum 1 dilim ekmek oluyor. eğer sadece sebze çorbası ise un yağ şehriye vs. yoksa 2-3 kepçe olabillir.

Ayy bilgilendirme için teşekkürler tatlım. Çorbayı zaten 1 kepçe veriyorlar genelde. Ben çoğunu bitiremiyorum zaten.

Tam emin değilim ama 2 Yk makarna ya da 3 te olabilir bir dilim ekmeğe eş değer diye biliyorum 2 Yk kadar alabilirsin öğlen olduğu için

Vallaha canım ekmek,makarna,pirinç pilavı gibi şeyleri tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. 21 gün boyunca tüketmezsem vücut zaten alışıyormuş ve istemiyormuş. Ekmek zaten yemiyorum. Makarnayı da sadece spagetti severim. Onu da yemem artık.

haklısında işte akşama tavuk ızgara yapıcam üşenmeden biraz protein gelsin
Yanına salata ve bir bardak ayran lütfen
Takımda ne becerikli hatunlar var

Bende bebişime yapayim bundan:)

Canım vucudun ekmeğe de ihtiyacı var tamamen kesilmesinden yana değilim. Ben de çok tüketiyorum mesela 350 grlik bir ekmegi bazen 1 ay buluyor tüketmem.

erik kurusunu ozledim canim kara erigim kavusucaz cumaya kuzum ..

Aksama tavuk corba yapicam.. su yalanci kelle paca tarifinden bol etli, ek yag konmadan bol nane ve limonlu yummy yummy in my tummy

ofis tipi twisterimida yaptim 100 kere :) 1000 kere yapmaya calisicam evdede 1000 yapicam .. ustune yoga yeni yoga gelmis onu denicem

Canım vucudun ekmeğe de ihtiyacı var tamamen kesilmesinden yana değilim. Ben de çok tüketiyorum mesela 350 grlik bir ekmegi bazen 1 ay buluyor tüketmem.

Canım evet bu konuda haklısın. Bizde çok tahıllı ekmek alınca bitiremeyen insanlarız. Kedi benden çok yiyor :) Ekmeği en fazla pazar kahvaltısında yerim artık diye düşünüyorum. Normalde de pek ekmek tüketen biri değilimdir. O yüzden pek eksikliğini hissetmiyorum.

Gunaydinnnn canlar

Günaydın kızlar
Sabah sporu dışarıdaki fırtınaya rağmen gıdılip yapıldı

Günaydın hanımlar.

ofis tipi twisterimida yaptim 100 kere :) 1000 kere yapmaya calisicam evdede 1000 yapicam .. ustune yoga yeni yoga gelmis onu denicem
Tatlım bu twist dediğin vücudun sağa sola döndürülmesiyle yapılıyor değil mi? Genelde bel bölgesi için yararlı sanırım. Başka ne tarz bir yararı var? Ay ben çok soru soruyor olabilirim. Lütfen kusuruma bakmayın. Bilgili hatunları görünce kaçırmayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…