şimdi ben söyle karar veriyorum; mercimek tarhana ezogelin bunlar en yüksek kalorili çorbalar 1 kepçe=1 dilim ekmek yalnız dikkat kase değil kepçeCanim bütün çorbalar 1 dilim ekmek yerine mi geçiyor yoksa tarhana mercimek sehriye tarzı çorbalar mi
genel olarak standart öğünler söyle olmalı;
sebze yemeği+yoğurt+1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba veya 2 yk makarna
protein (4 köfte,1 kalçalıbut,1/2 gögüs,1 orta boy balık)+1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba +salata
Tam emin değilim ama 2 Yk makarna ya da 3 te olabilir bir dilim ekmeğe eş değer diye biliyorum 2 Yk kadar alabilirsin öğlen olduğu için
Yanına salata ve bir bardak ayran lütfenhaklısında işte akşama tavuk ızgara yapıcam üşenmeden biraz protein gelsin
Takımda ne becerikli hatunlar varya ben bir ara kendim yapicam, ekmegide kendim yapicam.. lor'uda kendim yapicam.. hatta lor yapip hellime ceviriyorum.. peynirin alt suyuna tuz koyuyorum icinde peyniri muhafaza ediyorum zaten bir haftada bitiriyoruz hemen ama bir sure kalabilir bu sekilde.. peyniri teflon tavada hizli ateste ciz biz yapip kahvaltida yiyebilirsiniz.. super oluyor :)
Bende bebişime yapayim bundan:)1 lt kavanoza yoğurt mayala sıcaklığında süt koyuyorum. ben pazardan çiğ süt alıyorum onu kaynatıp soğutup kullanıyorum belki günlük süt ile de olur. sonra o kavanoza 1 küçük kalıp süzme peyniri çatal ile ezip az süt ile ısıtıp ekliyorum. kavanozu bir kazağa sarıp çalışmayan fırının içinde 20-24 saat bekletiyorum. sonra 1 saatte buzdolabında bekliyor. en son çıkarıp ince bir tülbetin içinde koyup mutfakta bir yere asıyorum. 2-3 saate iyice süzülüyor. ve işte sana labne. bal ile karıştır. krema yerine kullan vs vs..
Canım vucudun ekmeğe de ihtiyacı var tamamen kesilmesinden yana değilim. Ben de çok tüketiyorum mesela 350 grlik bir ekmegi bazen 1 ay buluyor tüketmem.Ayy bilgilendirme için teşekkürler tatlım. Çorbayı zaten 1 kepçe veriyorlar genelde. Ben çoğunu bitiremiyorum zaten.
Vallaha canım ekmek,makarna,pirinç pilavı gibi şeyleri tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. 21 gün boyunca tüketmezsem vücut zaten alışıyormuş ve istemiyormuş. Ekmek zaten yemiyorum. Makarnayı da sadece spagetti severim. Onu da yemem artık.
bende bunu bebelerine yapan annelerden öğrendim.Bende bebişime yapayim bundan:)
Canim sen nerde oturuyodunGünaydın kızlar
Sabah sporu dışarıdaki fırtınaya rağmen gıdılip yapıldı
epeydir fazla meyve yemiyorum o yüzden özlemedim ama sabah ev yapımı ekmeğimizi ve ara öğündeki grissinilermi özlemiş olabilirim belki. birde havuçerik kurusunu ozledim canim kara erigim kavusucaz cumaya kuzum ..
kuru erik gibisi yok candir can.. kanda yapar ohhh sifa olsunepeydir fazla meyve yemiyorum o yüzden özlemedim ama sabah ev yapımı ekmeğimizi ve ara öğündeki grissinilermi özlemiş olabilirim belki. birde havuç
Almanya’da hatta Alp dağlarının etegı denen münıhteCanim sen nerde oturuyodun
oo wie gethz canim tabi nasil yazilio bilmiorum salladim azicikAlmanya’da hatta Alp dağlarının etegı denen münıhte
Canım vucudun ekmeğe de ihtiyacı var tamamen kesilmesinden yana değilim. Ben de çok tüketiyorum mesela 350 grlik bir ekmegi bazen 1 ay buluyor tüketmem.
Gunaydinnnn canlar
Günaydın kızlar
Sabah sporu dışarıdaki fırtınaya rağmen gıdılip yapıldı
Tatlım bu twist dediğin vücudun sağa sola döndürülmesiyle yapılıyor değil mi? Genelde bel bölgesi için yararlı sanırım. Başka ne tarz bir yararı var? Ay ben çok soru soruyor olabilirim. Lütfen kusuruma bakmayın. Bilgili hatunları görünce kaçırmayım diyorum.ofis tipi twisterimida yaptim 100 kere :) 1000 kere yapmaya calisicam evdede 1000 yapicam .. ustune yoga yeni yoga gelmis onu denicem
Wıe geht es dıroo wie gethz canim tabi nasil yazilio bilmiorum salladim azicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?