Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi bulmuşsun canım

Benimki yulaf kepeği Dukan diyeti nde kullanılan eşim Dukan yapacağım diye iki paket almış sadece bir gün yaptı Onlarda ziyan olmasın kullanayım istiyorum ondan olur mu

olur heralde canım bende robotto öyle un haline getiriyorum sabah bir dene bakalım

sayılır sayılır maşallah sana :))

Kizlar fikir istemistim ama evden yiyip ciktim. Arkadaslara onlarin yemeginden sonra katilacagim.

Kızlar bu günkü menüm
Kahvaltı
.1 haşlanmış yumurta
. 1kk peynir
.3 zeytin
.marul
.domates-salatalik
.1 bardak şekersiz cay
Öğle Yemeği
. 4kofte
.1tabak salata
.Yarın kaşe yoğurt
Aksam Yemeği
5 kaşık pırasa
3 kaşık bulgur pilavı
Yarın kaşe yoğurt

2 litre su ve 45 dakika tempolu yuruyus

afiyet olsun cnm

Afıyet olsun ben begendım

Menüm
12.00
2 yumurta 80gr domates 50 gr ekmek 1 elma

17.00
125 gr ıspanak 115 gr hındi göğsü 50 gr ekmek 180 gr çilek

Su 3 lt
Spor 1 saat

Normalde 3 öğün yıyoruz ama geç uyanınca böyle
Bugün gr larla yazdım sonraları yazmıyacam sadece mb hakkında fıkrınız olsun

P PERSONA NON GRATA_ takıma hoş geldin canımm bebeğin hayırlı olsun...benimde bebeğim üç aylık doğum kilolarımı vermeye geldim.iki hafta oldu başlayalı hepbirlikte vereceğiz inşallahh❤
berilceee hoşgeldin kaptanımm
keryneia . Canım çok geçmiş olsun kuzuna benim bi arkadaşımın çocuğu öyle şimdi aynı anlatyığın gibi oldu 3. Günü bugün ateşi hafifledi

Sağol kuzum

Arkadaşlar bugünkü menüm de gene biraz sallantılı ara öğün yapamadım kızım durmadı gene inşallah bugünden itibaren daha iyi olur

Kahvaltı11:00
Zencefilli limonlu su
1 yumurta omlet
Kk peynir
2 tb ekmek
1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi
Ara 14:30
Filtre kahve
Akşam 18:00
4 kaşık et kavurma
4kaşık karabuğday pilavı
Yarım lavaş ekmeği
1 bardak ayran
Salata

2 lt su

Kızlar banlı
Hasta
Herhangı bır mazeret dolayısıyla bıldırım yapılamıyor malum buda lıstedekılerını kötü etkıkıyor
Eger Bydelıkız ın numarası olmasaydı ımı hafta bıldırım yapamayacaktı
Yada pfılısof kuzunun ve sevılın numarası olmasaydı lıste yapıp bıldıremezdım
Sapıklık huyum yok
Gerçekte kadınım erkek felan degılım
Numara dağıtma verme huyum yok
Zırt pırt mesaj yazma arama rahatsız etme huyum yok
Bu nedenle telefon numaralarınızı ıstıyorum
Ağlamaktan korkma bu cumaya kadar gelmezse bıldırım yapmazsa ayrıldı dıye yazacam bılgınız olsun
Bırbırımıze ulaşsaydık bu durum olmazdı
Bıldırım yapmadan gelmeyı beklemekte sanırım listedekılere haksızlık öte yandan Bir yarış var neden ortalama düşsün
Zerram dereceni kutlarım canım

Kızlar bende yarın 5+5diyeti varmış ona başlıcam. Hani şu 1.gün patates haşlama 2.gün sebze 3.gün et...4.meyve..5gun yumurta olan....

Sok diyetler iyi degilmis ama Bir hafta deneyeyim de sonrasında sağlıklı beslenmeyle devam ederim artık. Yoksa veremiyorum bi türlü.bir haftadan da bişey olmaz artık sonuçta kal kalmıyorsun..
Var mı denemek isteyen benimle birlikte

Suyu az arttır balım
Aksam 2 dılım ekmek günü olmus pılav lavansta var
Keske spor olsaydı dengelerdın

Bunu yapan Cok samimi arkadasım her seferınde 2-3 verdı aynı hafta gerçi aldı canım karar senın

Teşekkürler canım inşallah hep beraber verecegiz

Bunu yapan Cok samimi arkadasım her seferınde 2-3 verdı aynı hafta gerçi aldı canım karar senın
GERİ mi aldı. Genelde alınmıyor yorumlarda ama ben dikkat ederim devamında ins.canım zaten diyetteyim.ve çok az kilo veriyorum.oyuzden moralimin düzelmesi adına bişeyler yapmam lazım. Geçen ayran detoksundn sonra hiç kilo veremeyince moralim bozuldu menü paylaşımı bile yapmadım. Hatta topige giresim gelmedi...oyuzden kararımı verdim canım listemi ayarladım bakalım ne olacak cumaya kadar..yarın yine aynı kilo da çıkarım ben çünkü moralim bozulunca hiç bişey yapmadım spor bile..

Bence azımle dırencını kır
Yada bu dıyetı yap ama hep dedıgım gıbı bu tur dıyetler derokslar metonuzu bozuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…