Gecmis olsun tatlimBende ilik dus aldirin diyecektim. Ya da terlemesini saglayin. Terledikten sonra tum ustunu degistirin. Ise yariyor.
Hosgeldiniz kaptanim.
Kizlar bu arada bugun tek izin gunum oldugu için geç uyandım. Kahvaltı ve ogle yemegi bir olacak sanirim. Birde inanilmaz grip olmusum sanirim. Bogazlarim nasil sizliyor. Her yerim agriyor. Bol bol su ve ihlamur içeceğim. Hepinize kacamaksiz gunler diliyorum ☺
Ne guzel ya ben cikamiyorum cocuklari birakip yuruyuse cok ozendim vallaKızlar bugün ilk kez 10.000 adımın üzerine çıktım.Yürüyüş parkurunda adamlara yetişeyim
Derken pert oluyordum
Benim ki metabolik balans diyeti.. 4 evreden oluşuyor..
1. Evre bağırsak temizliği( detoks dediğim tek tip beslenme+lavman)
2. Evre yağsız dönem en az 2 hafta
3. Evre yağlı dönem( diyetine zeytinyağı ve tereyağ ekliyorsun)
4. Evre koruma dönemi
Metabolizmana uygun testler yapıp, hangi öğün ne kadar ne yemen konusunda bir liste oluşuyor.. ben 3 yıl önce çok güzel kilo vermiştim. Şimdi yine ona başladım.. beril de o diyetten yapıyor.. gramla olduğu için dışarıda biraz sıkıntı olabiliyor.. ama yapılmayacak birşey değil.. menü paylaştıkça görürsünüz zaten..
Bugünkü menüm
Sabah/öğlen 11:30
Pastırmalı yumurta (1 yumurta 1 çay kaşığı tereyağ 2 dilim yağsız pastırma)
1 tk çemen
1 tk tahin pekmez
3 yeşil 1 siyah zeytin
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilim eski kaşar
20 gr kadar çeçil
Domates salatalık yeşillik
13:00 az şekerli Türk kahvesi
16:00(dışardaydım)
1 filtre kahve
18:00
Akşam
2 yk bulgur pilavı
150 gr haş tavuk
Salata
1 kepçe mercimek çorbası(canım pilav istedi o yüzden çorbayı 1 kepçe yedim)
1 yk ezme
1 bardak ayran
Gün içinde 2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
5 dakika bel çalışma
1 kupa yeşil çay
Sok diyet yapinca anlik sonuc aliniyor ama sonra normal beslenmeye gecince geri geliyor kilolar @umudum2Giden su yağ degil mutlaka geri alırsın ama kendi diyetinle devam edersen kendi diyetinden dolayı yağ verisin.
Bütün gün patatesle diyet mi olur ya.
Kolay gelsin kaptanimKızlar cevap yazma geregı duymadınız sanırım
O zaman bıldırım yapılmadıgında sebebını bılmedıgımden dolayı üyeyı izne ayrıldı yazacagım bılgınıze
Sonra gelıp hesap sormayın kuzular
Ikı notası var takımın ve ben ceza olarak 4 hafta lıste yapmak ıstemıyorum
Anlayışınız ıcın teşekkürler
Bizim oku haftalık Noel tatılı buttu yarın okul var şimdi yarına hazırlık yapmam lazım
Gelemezsem herkese ıyı geceler
Çocukların ikisi büyük en küçük 7 yaşında bırakmak sıkıntı olmuyor . Şabah 8-9 civarı çıkıyorum hafta sonu. Çalıştığım için hafta içinde öğleleri yürüyorumNe guzel ya ben cikamiyorum cocuklari birakip yuruyuse cok ozendim valla
Beni leslie paklar ancak.
Ama yuruyusun yeri ayri tabi
Sabah erken kalktım yürüyüşe çıktım 1.5 saat kadar gelince de kahvaltı hazırlığı falan epey acıkmışım. Bide pazar günleri haricinde aile bir arada olamıyor ve kahvaltı birazda uzun sürüyor ve benim en sevdiğim öğün hafta sonu kahvaltılarıTatlim menun guzel ama kahvalti bana fazla geldi gerci 2 ogun beslenmissin aksama kadar yanmistir onlar
3 cocuk masallah zerram.Ne guzel seninkiler kurtarmis kendini.Çocukların ikisi büyük en küçük 7 yaşında bırakmak sıkıntı olmuyor . Şabah 8-9 civarı çıkıyorum hafta sonu. Çalıştığım için hafta içinde öğleleri yürüyorum
Sabah erken kalktım yürüyüşe çıktım 1.5 saat kadar gelince de kahvaltı hazırlığı falan epey acıkmışım. Bide pazar günleri haricinde aile bir arada olamıyor ve kahvaltı birazda uzun sürüyor ve benim en sevdiğim öğün hafta sonu kahvaltıları
Çok kalabalık gözüktü gözümeÇeşit fazla olunca çok gibi.. toplamda yanlış hesaplama yapmadıysam 350 kalori
Kaptanım ben numaramı verebilirim de mesaj atmayı yapamadım siz bana özelden bi mesaj atarmısınız cvp olarak numaramı yollayayımKızlar banlı
Hasta
Herhangı bır mazeret dolayısıyla bıldırım yapılamıyor malum buda lıstedekılerını kötü etkıkıyor
Eger Bydelıkız ın numarası olmasaydı ımı hafta bıldırım yapamayacaktı
Yada pfılısof kuzunun ve sevılın numarası olmasaydı lıste yapıp bıldıremezdım
Sapıklık huyum yok
Gerçekte kadınım erkek felan degılım
Numara dağıtma verme huyum yok
Zırt pırt mesaj yazma arama rahatsız etme huyum yok
Bu nedenle telefon numaralarınızı ıstıyorum
Ağlamaktan korkma bu cumaya kadar gelmezse bıldırım yapmazsa ayrıldı dıye yazacam bılgınız olsun
Bırbırımıze ulaşsaydık bu durum olmazdı
Bıldırım yapmadan gelmeyı beklemekte sanırım listedekılere haksızlık öte yandan Bir yarış var neden ortalama düşsün
Zerram dereceni kutlarım canım
Suyu az arttır balım
Aksam 2 dılım ekmek günü olmus pılav lavansta var
Keske spor olsaydı dengelerdın
Tatlim bazen yavrular annelerini boyle yoruyolar ama onlarin bi gulucugu bi sarilisi tum o yordunluga bedel tatli yorgunluk bunlar buyuduklerinde bu gunleri ariycaz.
Hosgeldin berilim ozlendin valla
Bence menün çok güzel olmuş canım afiyet olsunBugunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 ceri domates
1 dilim cavdar ekmegi
1 cay kasigi bal
Ara
Az sutle turk kahvesi
Oglen
1 kepce sehriye corbasi
4 ad. Kofte
Domates
Ara
2 minik amasya elmasi
2 tam ceviz
Aksam
2 dilim karnabahar mucveri firinda
1 su bardagi kadar yogurt
Su 2 litre
Spor 3 mill leslie
B bengi
Ben pazarları öyle kahvaltı hazırlarım ki açık büfe yanında sönük kalırÇok kalabalık gözüktü gözüme)
Kızım 18 yaşında üniversiteye hazırlanıyor psikoloji istiyor. Büyük oğlum 17 yaşında aklı bir karış havada3 cocuk masallah zerram.Ne guzel seninkiler kurtarmis kendini.
Benim buyuk olan kizim 13 yasinda haftasonlarida dersaneye gidiyor gitmese karesine bakar ama bu sene cok yoruluyor yavrum. Kucuk oglus ta mart da 5 olucak.bide ben gurbetteyim yanlizim
Olsun buyusunlerde napalim bu gunler de gececek.
Evet hafta sonlari cesit bol oluyo.
Dedimya aksama kadar yakmissindir zaten sabahlari yuruyus de yapiyorsun.
Çok teşekkürler, aynen burnunu devamlı açıyoruz.. meyvesuyu sıkıp veriyorum azda olsa içiyor.. omega 3, keçi boynuzu pekmezi soğuk sıkım, dvitamini, umka.. verdiğim diğer şeyler :)Çocuklar da antikor miktarı yetişkinlerde daha fazladır. Çocuğunuz size göre çok daha kolay atlatacak. Sadece vücut direncini artırın. Bol sıvı alımını unutmayın çok geçmiş olsun u a burnu akıyorsa mutlaka temizleyin.serum fizyolojik sıkıp çekin. Evde hazırlamak isterseniz 1 l şu 1 yemek kaşığı tuz ekleyin burnuna şıkır cekin
Çok geçmiş olsunKızlar bende hastayım oğlum ayrı zaten onun hastalığı unutturdu :)
Bugün protein diyeti yapayım dedim, sabah kahvaltımı hazırladım haha komşum elinde taze fırından çıkmış dereotlu poğaçaları ile çıkageldi.. Neyseki küçük minik lezziz şeyden bir tane yedim.. aaa bakmayın öyle siz olsanız sizde yerdiniz, gece oğlumun ateşini düşürücem diye kaç takla attım haberiniz varmı??
Menüm:
Kahvaltı: sade lor 50gr, bir adet yumurta, bir adet dereotlu poğaça (küçük)
Öğle: Hindi ızgara, soya filiz mantar sote maydonoz ile
Akşam: Tavuk suyu çorba (yalancı işkembe) bol satımsak, limon, acı, sirke ile - bir adet haşlanmış tavuk budu..
Ara öğün: lahana salatası nane, sarımsak, yoğurt ile
Spor: 2000 adet twister
25 dak yoga
2,5 su
Yatmadan önce limonlu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?