Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar menüm

Sabah: hindi füme 4 adet currysaus ile, 1/4 simit

Ara: yulaf lapası

Öğle: ton balığı + 2 adet salatalık turşu

Akşam: hamsi tava 200gr + bol kıvırcık salata + 6 adet midye + 5 adet komşu zeytinyağlı yaprak sarması

Spor: 30dak. 80 kcal
Temizlik
Pazar alışverişi hihi

1000 adet twister

Beni yakarsa komşum yakar arkadaşlar :))))

Kızlar menüm

Sabah: hindi füme 4 adet currysaus ile, 1/4 simit

Ara: yulaf lapası

Öğle: ton balığı + 2 adet salatalık turşu

Akşam: hamsi tava 200gr + bol kıvırcık salata + 6 adet midye + 5 adet komşu zeytinyağlı yaprak sarması

Spor: 30dak. 80 kcal
Temizlik
Pazar alışverişi hihi

1000 adet twister

Beni yakarsa komşum yakar arkadaşlar :))))
Afiyet olsun canım..

Şu twister için bi link göndersene merak ediyorum

Afiyet olsun canım..

Şu twister için bi link göndersene merak ediyorum

Bu şekilde aynı zamanda bacak, basen yağlarınızda eritirsin.. bende olmadığı için ben oturarak yapıyorum :) oturarak kol, göğüs, karın tüm üst vücuttaki yağları yakar, ayakta tüm vücudu :KK66:

100-200 adetler işe yaramaz en az 1000-2000 yapmak gerek

Askolsun canım. Korkuyorum sizden.çünkü masallah çok azimli ve istikrarlisiniz takip ettiğim kadarıyla..
Bir kaç gündür ben pek boşladım kendimi ama yarından sonra geri dönüyorum sahalara
Haha mükemmel 10 hareket diye bir şey var 45dak 240kcal yaktırıyor bunlar çerez kalır yanında :KK70:
Lütfen bana mükemmel 10 egzersiz demeyin :bicak::bicak:

Bu şekilde aynı zamanda bacak, basen yağlarınızda eritirsin.. bende olmadığı için ben oturarak yapıyorum :) oturarak kol, göğüs, karın tüm üst vücuttaki yağları yakar, ayakta tüm vücudu :KK66:

Hımmm spor salonunda o barlardan vardı, deneyeyim ama zaten 1000 tane fln zorlar.. hiç ara vermiyor musun?

Benim menü;

Sabah; 1 yumurta ve beyaz peynirden omlet, 2 adet yaprak galeta, 7 zeytin
Öğlen; yok
Akşam; 1 deniz levreği fırında, salata, biraz meze,1 bardak şalgam

Su; 3 lt
Spor; 1 saat 50dk spor salonunda çalışma

Iyi geceler kızlar bugün esimin doğum günüydü aksama kadar hazirlik yaptim o işteyken sonra yaptiklarimdan yedim afiyetle:oops::KK23: yarın çok dikkat edecem bir süru şey arttı ustelik komşulara daģıtmam lazım yoksa pazartesi facia olacak . Simdi uyumadan 3 mil leslie yapacam insallah eritirim yediklerimi
Spor yapacaksan sorun yok, kilonu en azından stabil tutarsın ;)

Abi bin tane 6-7 dakika mu sürüyor.. saniyede 1 yapsan diye düşündüm bir sürü dakika yapar.. sen bu videoya göre baya hızlı yapıyorsun sanırım
O adam kadar yavaş yapmıyorum ben :) koşu bandında yürüyenlerden hiç olmadım.. fitness’a gittiğimde açılışı 15 dak. hızlı koşu ile açardım :) ya hızlı olacak yada yavaş olsa bile zorlayacak!

Tahıllı ekmek diye aldım köy ekmeğiymiş meğer :KK54:

Bimin çavdarlı ekmeği güzel hoşuma gitti
Buzdolabına koyuyorum 10 gün boyunca yiyorum

oh afiyet olsun :)) benim koca akşam eve elinde ekmekle geldi bakalım nasıl olacak :işsiz::işsiz:

Ben de severim soslu
Ama sosuda accık yağlı seviyorum

işte bunun şartı 8 dk haşlayıp yağsız sos yapmak.

Canım tabiiiki yeni şeyleri denemeye ben kendi adıma bayılıyorummm :))

yaparken bende bayıldım :ruh::ruh:

2011 de diyetisyene gittigimde kilom takildiginda bana makarna diyeti vermisti ilk basta cok sevinmistim tabi ama verdigi olculerle doymak imkansiz karbon sonucta.
2 gun zor dayanmistim :skandal:

ay ben ölürüm açlıktan. arada da pirinç haşlarım ton balığıyla yerim yumurta haşlarım olmaz mı ki :halay::KK76:

Az önce baktım makarna diyetine güzel görünüyor sadece öğlen peynirli makarna var :kk77:

akşamda var. sos peynirle oluyor ketçap yerine domates sosuyla oluyor ton balık fln. ağsız olmalı ve 8 dk haşlanmalıymış

Iyi geceler kızlar bugün esimin doğum günüydü aksama kadar hazirlik yaptim o işteyken sonra yaptiklarimdan yedim afiyetle:oops::KK23: yarın çok dikkat edecem bir süru şey arttı ustelik komşulara daģıtmam lazım yoksa pazartesi facia olacak . Simdi uyumadan 3 mil leslie yapacam insallah eritirim yediklerimi

afiyet olsun bakalım kaç günde yakacaksın :spor::KK70:

anam oturarak ne olur ki bunla ağırlık kaldırıyor musun bari :KK76:

Benim menü;

Sabah; 1 yumurta ve beyaz peynirden omlet, 2 adet yaprak galeta, 7 zeytin
Öğlen; yok
Akşam; 1 deniz levreği fırında, salata, biraz meze,1 bardak şalgam

Su; 3 lt
Spor; 1 saat 50dk spor salonunda çalışma

canım bugün çok az yemişsin sanki güne geç mi başladın benim gibi yoksa. hep erken kalkıyorsun da..

menüm..
kahvaltı öncesi sirkeli ılık su
sabah
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 yk kadar tuzsuz lor
salçadan sos
2 büyük bardak çay

ara
2 ceviz
1 süt çubuğu peynir
1 kupa ballı süt

akşam
2,5 kırmızı biber konserve
3 yk yoğurt pul biber
2 yk tuzsuz lor

ara
1 süt çubuğu
1 küçük muz
4 çiğ fındık

1.5 su 1 lt gano çay

spor :spor:

1 saat callanetics
8 dk interval cardio (25 dk idi 8 dk dayanabildim:KK70::KK70::KK70:)

oh afiyet olsun :)) benim koca akşam eve elinde ekmekle geldi bakalım nasıl olacak :işsiz::işsiz:

ay ben ölürüm açlıktan. arada da pirinç haşlarım ton balığıyla yerim yumurta haşlarım olmaz mı ki :halay::KK76:

akşamda var. sos peynirle oluyor ketçap yerine domates sosuyla oluyor ton balık fln. ağsız olmalı ve 8 dk haşlanmalıymış

canım bugün çok az yemişsin sanki güne geç mi başladın benim gibi yoksa. hep erken kalkıyorsun da..

Yaparken karnını sıkıcaksın.. bir süre sonra bacak kaslarınıda kastığını hissediceksin neticede kollar hiç hafif sayılmazlar.. kollar ağırlık görevini görürken aynı anda sağa sola komite ettiğin için onlarda kasılacak.. basit bir hareketi uzun süre yaparsan hissettiğin ağırlık yüksek olucaktır. Burda ki mantık bu :)

Kızlar ancak girebildim misafirim vardı benimde hızlıca okudum yazdıklarınızı ama yorum yapamadım kusuruma bakmayın.
Artik 5 gunluk diyetim bittigine gore Bugünkü menumu yazayım.
Sabah 11 de kahvaltı
1 tam buğday ekmek
1 dilim peynir
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 adet sucuk
2 tanecik patates
Çay

Aksam 7 de
1kase mercimek çorbası
4 köfte yemeği
1 tam buğday ekmeği

Malesef misafirim olduğu için dayanamadım ikram getirdikleri baklavalar 1 tane yedim...ve malesef çok küçük bir dilim pasta yedim..epeydir yemiyorum ama bu seferlik mazur görün ins.telafi edeceğim. Hayırlı akşamlar...

Yakmam günlerimi almaz inşallah hem tam yarışa baslamışken:KK6:

Back
X