- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Aha eşim için uygun bir diyetmiş :)))Listeyi tam olarsk hatirlamiyorum ki ben
Ama kilo verememistim onu hatirliyom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha eşim için uygun bir diyetmiş :)))Listeyi tam olarsk hatirlamiyorum ki ben
Ama kilo verememistim onu hatirliyom![]()
Afiyet olsun canım..Kızlar menüm
Sabah: hindi füme 4 adet currysaus ile, 1/4 simit
Ara: yulaf lapası
Öğle: ton balığı + 2 adet salatalık turşu
Akşam: hamsi tava 200gr + bol kıvırcık salata + 6 adet midye + 5 adet komşu zeytinyağlı yaprak sarması
Spor: 30dak. 80 kcal
Temizlik
Pazar alışverişi hihi
1000 adet twister
Beni yakarsa komşum yakar arkadaşlar :))))
Afiyet olsun canım..
Şu twister için bi link göndersene merak ediyorum
Bir kaç gündür ben pek boşladım kendimi ama yarından sonra geri dönüyorum sahalaraAskolsun canım. Korkuyorum sizden.çünkü masallah çok azimli ve istikrarlisiniz takip ettiğim kadarıyla..
Lütfen bana mükemmel 10 egzersiz demeyinHaha mükemmel 10 hareket diye bir şey var 45dak 240kcal yaktırıyor bunlar çerez kalır yanında![]()
Ahahahaaa dayak yemiş gibi oluyo insan demi :)))Bir kaç gündür ben pek boşladım kendimi ama yarından sonra geri dönüyorum sahalara
Lütfen bana mükemmel 10 egzersiz demeyin![]()
Bu şekilde aynı zamanda bacak, basen yağlarınızda eritirsin.. bende olmadığı için ben oturarak yapıyorum :) oturarak kol, göğüs, karın tüm üst vücuttaki yağları yakar, ayakta tüm vücudu
100-200 adetler işe yaramaz en az 1000-2000 yapmak gerek
Yok yahu ne zorlayacak.. 6-7 dak anca sürüyoHımmm spor salonunda o barlardan vardı, deneyeyim ama zaten 1000 tane fln zorlar.. hiç ara vermiyor musun?
Abi bin tane 6-7 dakika mu sürüyor.. saniyede 1 yapsan diye düşündüm bir sürü dakika yapar.. sen bu videoya göre baya hızlı yapıyorsun sanırımYok yahu ne zorlayacak.. 6-7 dak anca sürüyo
500’de bir nefes alabilirsin haha
Spor yapacaksan sorun yok, kilonu en azından stabil tutarsınIyi geceler kızlar bugün esimin doğum günüydü aksama kadar hazirlik yaptim o işteyken sonra yaptiklarimdan yedim afiyetleyarın çok dikkat edecem bir süru şey arttı ustelik komşulara daģıtmam lazım yoksa pazartesi facia olacak . Simdi uyumadan 3 mil leslie yapacam insallah eritirim yediklerimi
O adam kadar yavaş yapmıyorum ben :) koşu bandında yürüyenlerden hiç olmadım.. fitness’a gittiğimde açılışı 15 dak. hızlı koşu ile açardım :) ya hızlı olacak yada yavaş olsa bile zorlayacak!Abi bin tane 6-7 dakika mu sürüyor.. saniyede 1 yapsan diye düşündüm bir sürü dakika yapar.. sen bu videoya göre baya hızlı yapıyorsun sanırım
Tahıllı ekmek diye aldım köy ekmeğiymiş meğer
Bimin çavdarlı ekmeği güzel hoşuma gitti
Buzdolabına koyuyorum 10 gün boyunca yiyorum
Ben de severim soslu
Ama sosuda accık yağlı seviyorum
Canım tabiiiki yeni şeyleri denemeye ben kendi adıma bayılıyorummm :))
2011 de diyetisyene gittigimde kilom takildiginda bana makarna diyeti vermisti ilk basta cok sevinmistim tabi ama verdigi olculerle doymak imkansiz karbon sonucta.
2 gun zor dayanmistim![]()
Az önce baktım makarna diyetine güzel görünüyor sadece öğlen peynirli makarna var![]()
Iyi geceler kızlar bugün esimin doğum günüydü aksama kadar hazirlik yaptim o işteyken sonra yaptiklarimdan yedim afiyetleyarın çok dikkat edecem bir süru şey arttı ustelik komşulara daģıtmam lazım yoksa pazartesi facia olacak . Simdi uyumadan 3 mil leslie yapacam insallah eritirim yediklerimi
Bu şekilde aynı zamanda bacak, basen yağlarınızda eritirsin.. bende olmadığı için ben oturarak yapıyorum :) oturarak kol, göğüs, karın tüm üst vücuttaki yağları yakar, ayakta tüm vücudu
100-200 adetler işe yaramaz en az 1000-2000 yapmak gerek
Benim menü;
Sabah; 1 yumurta ve beyaz peynirden omlet, 2 adet yaprak galeta, 7 zeytin
Öğlen; yok
Akşam; 1 deniz levreği fırında, salata, biraz meze,1 bardak şalgam
Su; 3 lt
Spor; 1 saat 50dk spor salonunda çalışma
oh afiyet olsun :)) benim koca akşam eve elinde ekmekle geldi bakalım nasıl olacak
işte bunun şartı 8 dk haşlayıp yağsız sos yapmak.
yaparken bende bayıldım
ay ben ölürüm açlıktan. arada da pirinç haşlarım ton balığıyla yerim yumurta haşlarım olmaz mı ki
akşamda var. sos peynirle oluyor ketçap yerine domates sosuyla oluyor ton balık fln. ağsız olmalı ve 8 dk haşlanmalıymış
afiyet olsun bakalım kaç günde yakacaksın
anam oturarak ne olur ki bunla ağırlık kaldırıyor musun bari
canım bugün çok az yemişsin sanki güne geç mi başladın benim gibi yoksa. hep erken kalkıyorsun da..
Bugünde spora ağırlık verecem artı görmek istemiyorum pazartesiSpor yapacaksan sorun yok, kilonu en azından stabil tutarsın![]()
Yakmam günlerimi almaz inşallah hem tam yarışa baslamışkenoh afiyet olsun :)) benim koca akşam eve elinde ekmekle geldi bakalım nasıl olacak
işte bunun şartı 8 dk haşlayıp yağsız sos yapmak.
yaparken bende bayıldım
ay ben ölürüm açlıktan. arada da pirinç haşlarım ton balığıyla yerim yumurta haşlarım olmaz mı ki
akşamda var. sos peynirle oluyor ketçap yerine domates sosuyla oluyor ton balık fln. ağsız olmalı ve 8 dk haşlanmalıymış
afiyet olsun bakalım kaç günde yakacaksın
anam oturarak ne olur ki bunla ağırlık kaldırıyor musun bari
canım bugün çok az yemişsin sanki güne geç mi başladın benim gibi yoksa. hep erken kalkıyorsun da..