Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar biriniz bana söyliyebilirmi bulgur kilomu yapıyor
Ben araştırdım bulgur kilo yapmazmış
Bende çok yemeğe başlamıştım
Yanlismi yapıyorum
Canım şişkinlik yapar.. bulgur kilo yapar alman gereken kaloriden fazla yersen tabi. Bende çok severim ama kaşık hesabı yiyoruz.. mesela 6 kaşık yanına bol salata ve ızgara et/tavuk/balık gibi.. porsiyonlarını ufalt mutlaka protein içeren gıdalara yönel daha fazla tokluk hissi vericek aynı zamanda kilo aldırmayacaktır.

Sen devamlı menülerini paylaş biz el atarız :))

Sabah mesela.. üç tane yumurta haşla sadece bir tanesinin sarısı diğerleri sadece beyazı olsun, yanına maydonoz dereotu, sade lor.. bence yeterli olucaktır insanda aşırı doygunluk hissi yaratıyor uzun sürede acıkmıyosun.. sen yanına bir dilim tahıllı ekmek yiyebilirsin.. yavaş yavaş ekmekten uzaklaşacaksın ama zamanla kademe kademe :) ara öğünleri asla atlama bir sonraki ana öğüne çok aç girmezsen daha az yersin unutma

Zaman ayırıp yazdigin için tşk ederim
Artık fazla yemicem bulgurdan
Ekmek ztn yemiyorum cnm
Kahvaltı yapmaya calısıcam
Et tavuk balık severek yediğim şeyler onlarda bi zorlanma yaşamam ztn

Bugün yazamadım menümü :)

Kahvaltı: müsli yoğurt

Ara: 1 adet incir, 3 adet kuru erik, yarım ceviz, 3 adet çiğ badem

Öğle: Çin noodle çorbası

Ara: bir avuç beyaz leblebi, 2 adet kuru erik, 3 adet çiğ badem

Akşam: iki küçük dilim pizza, ayran

Ara: yeşilçay limonlu, after eight çikolata, bir adet yulaflı çikolatalı kurabiye

Spor
100 adet mekik
100 adet bisiklet

Yatmadan önce limonlu su

:))

Gerçektenmi yok ben kanaat ederim ya bi 60 ı göreyim
Bizimleyken verirsin inan bana.. bu iş olmuş bil :))

Önemli olan her halimizi sevmek ve değişmeyi kabul etmek.

Ben en çok kondisyon düşüklüğümden şikayetçiydim çabuk yoruluyordum, önce sigarayı bıraktım, şimdide sağlıklı beslenme ve spor ile kilo veriyorum.. artık metroda hiç durmadan merdivenlerden çıkabiliyorum

Yüz biraz çok gibi geldi bana

İnşaallah
İnanmak başarmanın yarısı derler ya bravo size

Yazdıklarını okuyunca gerçekten şaşırdım üzüldüm. Bu şekilde tepki vermenize. İzin önerisi sizden geldi ben de oluyorsa ortalamamızı düşürmeme adına iyi olur dedim. Benim emekleri mi görmezden gelmeniz beni üzdü açıkçası. 1.5 ayda 6.6 kg benim kilomda biri için hiçte fena değil. Geçen haftaya kadar da verdim hiç artı olmadım misafirlerime rağmen.sabahın köründe soğukta yağmurda yürüyüşlere çıktım. Tavrınız ben sürekli yiyorum artılardayım hiç çaba göstermiyorum gibi olmuş. Yazdıklarınızı tekrar okursanız anlayacaksınız .zaten bu kadar emeklerimi çöpe atacak değilim bu yola girdim . Vaktiyle 20 kg verdim yine vereceğim
Afiyet olsun canım
Cnm bulgur kilo yapmaz diye biliyordum
Birtek dolma pirincliydi
Bulgur sağlıklı karbonhidrat ama dikkatli yemek lazım
Dikkat et tatlım az az birşey yemeye çalış. Sağlığına birşey olmasın aman

Günaydınlar Kızlar hepinize mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyorum
Çalışanlara kolaylıklar versin rabbim

Kızlar yola çıktık Bursa ya doğru. Bir hafta oradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…