- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Kuzum bana Öyle gelmiyor işte bence eski halimi görünce bu halim onlara zayıf geliyoSıfır bedensin yanihiçte özenmedim
Yok yok bu işin sonu yok sanırım beli 57 olan bir bayan bile burdaysaKuzum bana Öyle gelmiyor işte bence eski halimi görünce bu halim onlara zayıf geliyo
Gerçekten merak uysndırıyosun maşallah sanaYok yok bu işin sonu yok sanırım beli 57 olan bir bayan bile burdaysa
Yok yok bu işin sonu yok sanırım beli 57 olan bir bayan bile burdaysa
Ne merakı kızGerçekten merak uysndırıyosun maşallah sana
Ne merakı kız
kuzum önceden böyle değildi ki buranın sayesinde oldu
48 yapcam hedefi ya hala kilolu duruyorum gerçekten boyuma gore
Canım şişkinlik yapar.. bulgur kilo yapar alman gereken kaloriden fazla yersen tabi. Bende çok severim ama kaşık hesabı yiyoruz.. mesela 6 kaşık yanına bol salata ve ızgara et/tavuk/balık gibi.. porsiyonlarını ufalt mutlaka protein içeren gıdalara yönel daha fazla tokluk hissi vericek aynı zamanda kilo aldırmayacaktır.Kızlar biriniz bana söyliyebilirmi bulgur kilomu yapıyor
Ben araştırdım bulgur kilo yapmazmış
Bende çok yemeğe başlamıştım
Yanlismi yapıyorum
Hahah kız gerçekten tahmin ettiğiniz gibi zayıf değilim basen falan varBencede aynayı değiştir senDELIveCesur
Görürsün kuzum da gerçekten zayıf değilim normal imBizde o günleri görürüz inşaallah ama benim kemiklerin erimesi lazım Allah korusun öyle minyon bir bayan olmam için
Canım şişkinlik yapar.. bulgur kilo yapar alman gereken kaloriden fazla yersen tabi. Bende çok severim ama kaşık hesabı yiyoruz.. mesela 6 kaşık yanına bol salata ve ızgara et/tavuk/balık gibi.. porsiyonlarını ufalt mutlaka protein içeren gıdalara yönel daha fazla tokluk hissi vericek aynı zamanda kilo aldırmayacaktır.
Sen devamlı menülerini paylaş biz el atarız :))
Sabah mesela.. üç tane yumurta haşla sadece bir tanesinin sarısı diğerleri sadece beyazı olsun, yanına maydonoz dereotu, sade lor.. bence yeterli olucaktırinsanda aşırı doygunluk hissi yaratıyor uzun sürede acıkmıyosun.. sen yanına bir dilim tahıllı ekmek yiyebilirsin.. yavaş yavaş ekmekten uzaklaşacaksın ama zamanla kademe kademe :) ara öğünleri asla atlama bir sonraki ana öğüne çok aç girmezsen daha az yersin unutma
Verdikçe daha çok vermek istiyo insan :) benim hedefim 57 idi şimdi 55’e düşürdüm, korkarım dahada düşecek :))Bencede belki ayna kilolu gösteriyodur
Gerçektenmi yok ben kanaat ederim ya bi 60 ı göreyimVerdikçe daha çok vermek istiyo insan :) benim hedefim 57 idi şimdi 55’e düşürdüm, korkarım dahada düşecek :))
Bizimleyken verirsin inan bana.. bu iş olmuş bil :))Gerçektenmi yok ben kanaat ederim ya bi 60 ı göreyim
Yüz biraz çok gibi geldi banaBugün bır panele gıttım
Yıne hayatı sorguladık
Nevrım dönmüş eve geldım
Yarın görüşürüz kuzular
Kendınıze ıyı bakın
Sıze bır soru
Ölmeden yapmak ıstedıgınız 100 şey dıye bır lıstenız varmı
İnşaallahBizimleyken verirsin inan bana.. bu iş olmuş bil :))
Önemli olan her halimizi sevmek ve değişmeyi kabul etmek.
Ben en çok kondisyon düşüklüğümden şikayetçiydim çabuk yoruluyordum, önce sigarayı bıraktım, şimdide sağlıklı beslenme ve spor ile kilo veriyorum.. artık metroda hiç durmadan merdivenlerden çıkabiliyorum
Yazdıklarını okuyunca gerçekten şaşırdım üzüldüm. Bu şekilde tepki vermenize. İzin önerisi sizden geldi ben de oluyorsa ortalamamızı düşürmeme adına iyi olur dedim. Benim emekleri mi görmezden gelmeniz beni üzdü açıkçası. 1.5 ayda 6.6 kg benim kilomda biri için hiçte fena değil. Geçen haftaya kadar da verdim hiç artı olmadım misafirlerime rağmen.sabahın köründe soğukta yağmurda yürüyüşlere çıktım. Tavrınız ben sürekli yiyorum artılardayım hiç çaba göstermiyorum gibi olmuş. Yazdıklarınızı tekrar okursanız anlayacaksınız .zaten bu kadar emeklerimi çöpe atacak değilim bu yola girdim . Vaktiyle 20 kg verdim yine vereceğimİzne ayrılma dıskalıfıye oluyor maalesef ıkı ay dolmayınca
Ama sendekı mantıgı anlamadım
Lütfen soyleyeceklerıme kızma
Zayıflama grubundasın
Kendın kılo vermek ıstıyorsun
Delı gıbı spor yapanları görüyorsun
Haftaya 3 mezun var
Listede herkes ortalama ıcın uğraşıyor
Haftaya daha ıyı olalım denıyor
Zıra 3 sabır ve bır artı vardı bugünkü listede
Ve sen tatılde yıyecem diyorsun
Senın bılecegın bır durum ben karısamam
Listede olsaydım farklı düşünürdüm
Haftaya yıyecem
Tatılde Aılemle olacam yıyecem
Şu gün yıyecem
Vs gıbı sözlerı duysam tepkım gerçekten farklı olurdu
Sen ve başka arkadaşlar yıyeceksenız haber edınde obur kızlarda yesın en azından takım ruhu olur hepımız yedık hepımız battık olarak
Dün delı ve cesur yazmıştı bütün alır berabermiş ve neler neler hazırlamış ve gördüğüm mınık bır kektı
Tatıller buluşmalar yemeye bahane sanırım
Artı gelme lütfen helede böyle yemek moduna gırıp şimdiden kılo almayı kafaya koymusken
Afiyet olsun canımKızlar bugunki menum,
Sabah
5 yesil zeytin
1 dilim tam bugday ekmegini hafif tavada kızarttim ( yağda değil. Tost makinem yok ondan tavada söyle bir çevirdim)
Ekmeğin üzerine suzme peynir
3 tane ceviz
Oglen:
etli kabak dolma ve üzerine yoğurt
Aksam:
1 kepce yogurt çorbası
4 yemek kaşığı köfteli bezelye
Kırmızı lahana salatası (sirkede bekletilmis)
2.7 lt su. Bugun çok yoruldum. Spor yapamayacagim. Gün içerisinde kosturmacayla 7600 adım attım. Bilgilerinize arz ederim :)
Bulgur sağlıklı karbonhidrat ama dikkatli yemek lazımCnm bulgur kilo yapmaz diye biliyordum
Birtek dolma pirincliydi
Dikkat et tatlım az az birşey yemeye çalış. Sağlığına birşey olmasın amanKızlar bugün oructum
Ve hiç acıkmadım üzerine birde iştahım gitti iyice
Akşam yani iftar
1 kase yulaf ezmesi yoğurt
1 kahve..
1 kase yoğurdu zorla bitirdim en son dün akşam 5 buçukta yemiştim onunla dururken hemde
Biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama hiç birşey çekmiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?