Hoş geldin karşı komşu kaptanOooooooo
Şaka şaka olur arada yemezsin bundan sonra canım. Hatta karataydaki normal bulgur da değil siyes bulguru da ben normal yedim hep. Karatayla zayıfladım ben şu an yapamasam da biliyorum çoğunlukla. Aklına takılanları sorabilirsin 12. takımdayım ben
Zor üye buluyom üyemı ayartma kızOooooooo
Şaka şaka olur arada yemezsin bundan sonra canım. Hatta karataydaki normal bulgur da değil siyes bulguru da ben normal yedim hep. Karatayla zayıfladım ben şu an yapamasam da biliyorum çoğunlukla. Aklına takılanları sorabilirsin 12. takımdayım ben
Yok abla hayatı o an yaşamayı tercih ediyorum çünkü hiç bir şey planladığın gibi gitmiyor herşeye rağmen gülmek gerekir.Bugün bır panele gıttım
Yıne hayatı sorguladık
Nevrım dönmüş eve geldım
Yarın görüşürüz kuzular
Kendınıze ıyı bakın
Sıze bır soru
Ölmeden yapmak ıstedıgınız 100 şey dıye bır lıstenız varmı
Yok yok öyle degıl konuYok abla hayatı o an yaşamayı tercih ediyorum çünkü hiç bir şey planladığın gibi gitmiyor herşeye rağmen gülmek gerekir.
Kendim içinde bise yok vallaYok yok öyle degıl konu
Kendın ıcın 100 şey
Yaşamıyorsun o zamanKendim içinde bise yok valla
Yok kız gelsin sorusunu sorsun yine gelsin burayaZor üye buluyom üyemı ayartma kız
Hoş gördükkkkkHoş geldin karşı komşu kaptan
Vayyy havanı da attınYok kız gelsin sorusunu sorsun yine gelsin buraya20 kişi varız zati biz
Fıstıgım bılsek burda ne ısımız var
Bizde zamanla ögrendık
Ozellıkle Perşembe yeme cuma tartıya ödem olarak gelıyor
Benim de göbeğim çatladı bulana kadarVayyy havanı da attın
Ezıkledın üye aramaktan bıtap düşmüş berılı
Oooooooo
Hoş gördükkkkk
90 60 90 en idealiyse 57 kopar evet. Burda da söylenmez ki bu yani oruçlunun önünde su içmek gibi olduBu ara herkes belime takti
Kopacak diyorlar
Az önce ölçtüm 57cm kızlar
İyiler çok şükür soranlara selam söyle dedilerSizin takımdakiler nasıllar :)
Ama boyuma göre vücuduma göre normal geliyor bana ya90 60 90 en idealiyse 57 kopar evet. Burda da söylenmez ki bu yani oruçlunun önünde su içmek gibi oldu
Aleykum selaaam sizde söyleyin bırakmasınlar devam tam gaz ölene kadarİyiler çok şükür soranlara selam söyle dediler
Sıfır bedensin yaniAma boyuma göre vücuduma göre normal geliyor bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?