Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm kızlar
Sabah geç kaldım işe kahvaltı yapmadan evden ciktim ama inat ettim abur cubur yemedim eve geldigimde saat 12.30 du
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Yarım dilim kepekli ekmek yedim.

Ara
1 kupa yeşil çay
2 kayisi
2 ceviz

Akşam kvdem yemege davet etti
Zeytinyaglı taze fasülye
Salata
Yoresel bi dolma var lorla ve bulgurla yapiliyor 4 tane de ondan yedim

2 lt su ictim
1 lt limonlu su ictim.
Spor
1 mil leslie
10 dk twister
10 dk karın egzersizi
25 mekik
200 ip atlama
Yarın daha uzun süre spor yapacağım

Bu arada bugün arkadaşlarım senin bu dikkat etme işi işe yariyor heralde bayağı zayıflamıssin dedi. Ben diyetteyim demiyorum dikkat ediyorum diyorum paketli bisey ikram ederlerse paketli gıda tuketmiyorum diyorum.

Bulgur bende kilo yapmiyo diye biliyorum hatta tanıdık bi diyetisyen var ya adı neydi adam oda bulgur yediryodu bol pul biber koydurup

Evt cnm bende öyle yiyorum pulbiber yediğim zaman kabızlıkta hiç çekmiyorum
Arkadaşlar çok kh almışsın dediler ya ona takildim araştırdım çok sağlıklı diyorlar ben bide haşlama tavuk katıyorum ohhh miss :)

Affiyet olsun limonlu su ise yarıyor demi

3 sılme yemek kaşığı bulgur pilavı 1 dl ekmek degerınde
1 tabakta kaç dl ekmek var sen hesapla
Glısemık konuda yenır okey ama kalorı ve yaptığı şişkınlık nedenıyle ölçülü yenmelı dıye düşünüyorum
100 gr 350 kalorı

Doğrudur valla bilmiyordum tsk ederim
Canan karatay da yiyebilirsiniz dediği için ona güvenmiştim :)

Iyi geceler arkadaslar. Oncelikle kilo veren vermek icin cabalayan tum arkadaslari cok tebrik ediyorum. Bir iki saate gelirim dedim ama malum evde hastam olunca gelen gidenden giremedim kusura bakmayin. Kacamaksiz musmutlu hafta sonlari dilegiyle... opuldunuz.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 tane sigara böreği
2 parca peynir
7 zeytin 1 incir 1 hurma
2 kaşık bal

Öğle yemeği
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
1 bardak kefir

Ara
1 muz

Aksam yemeği
Bir tabak etli bulgur ( ben de bulgur yedim :)
1kase yoğurt

3litreye yakin su. Yatana kadar 3 olur herhalde

Spor kısmına gelince
Yaptığım aktivite kızımı evde dolaştırmak ve emzirmek spor yapamiyorum malesef

Öylemi cnm çok tşk ederim bundan sonra 3kasiktan fazla yemem
Ay bugün bir tabak dolusu yedim yaa
Oooooooo
Şaka şaka olur arada yemezsin bundan sonra canım. Hatta karataydaki normal bulgur da değil siyes bulguru da ben normal yedim hep. Karatayla zayıfladım ben şu an yapamasam da biliyorum çoğunlukla. Aklına takılanları sorabilirsin 12. takımdayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…