Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kişiden kişiye değişiyor canim ya dünde yazdım ya bende yiyerek kilo verenlerdenim ac bıraktığımda kendimi daha beter kilo alıyorum bu tecrübe ile sabit ..
Akşam 6 dan sonra birşey yemiyordum ama oruç tutuyorum ayarlamaya caliscam akşam tok tutacak sağlıklı şeyler yersem onunla bile tutarım orucu :)

Döner bende yedim geçen yarım lavaş ve bol salata ile.. ama İskender yapıcaksan bari ekmeği az ye tereyağı hiç koyma tabiki bu bir tavsiye

Birşey olmaz o kadardan bence :) ama akşam biraz erit spor ile yada eşinin kanına gir biliyimm

Anladım cnm herkesin vücudu farklı
Yumurta ye mutlaka cnm tok tutar

Döner bende yedim geçen yarım lavaş ve bol salata ile.. ama İskender yapıcaksan bari ekmeği az ye tereyağı hiç koyma tabiki bu bir tavsiye

Kız yarim dilim etmekti
Tereyağı da sağlıklı kilo yapmıyor diye biliyordum
Ayyy ben hiç bişey bilmiyormuşum bunu öğrendim

Kiyamam sana ben. Cok yogun oldugunu biliyorum ama tam ben geldim sen izne gidiyorsun sevil cim. Ucumuz bir arada olamicaz mi hic. Nazar mi degmis bize boyle.

Anladım cnm herkesin vücudu farklı
Yumurta ye mutlaka cnm tok tutar

Akşam sağlam menü hazırladım kuzum bakalım :)

Kız yarim dilim etmekti
Tereyağı da sağlıklı kilo yapmıyor diye biliyordum
Ayyy ben hiç bişey bilmiyormuşum bunu öğrendim
O kadardan bise olmaz bence ya miktarları az tut bide yediğin ekmek tam buğday, yulaf yada kepek ekmeği olsun kuzum

Insallah canim. Bence de % artirilmali. Ilk 3 u daima hedef edinmeliyiz. Hadi arkadaslar biraz hiz biraz hirs biraz da gayretle olamiyacak sey yok.

Afiyet olsun canim. Menun cok dengeli ve guzel arkadasim.

Akşam sağlam menü hazırladım kuzum bakalım :)

O kadardan bise olmaz bence ya miktarları az tut bide yediğin ekmek tam buğday, yulaf yada kepek ekmeği olsun kuzum

Ztn az yiyorum cnm
Ekmekte karbonhidrat değeri 1kücük dilimde 1.6
Resim ekleyip göstermek istiyorum ama şimdi yanlışlıkla telefondaki bütün resimleri yüklerim diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…