Kişiden kişiye değişiyor canim ya dünde yazdım ya bende yiyerek kilo verenlerdenim ac bıraktığımda kendimi daha beter kilo alıyorum bu tecrübe ile sabit ..Kızlar menümü akşam yazicam ama size
Bisey sormak istiyorum
Benimkinler döner aldılar bugün ben almadım
Ve etinden kendime iskender hazırladım
Icindekinler:tavuk döner domates yoğurt tereyağ ve yarim dilim ekmek
Bu kilo yaparmiki
Yok canım :)Kısıden kısıye degısıyor canım
Lahana bıle yaramıyor bana
Bır arkadaş vardı mantı yeyıp kılo verırdı
Döner bende yedim geçen yarım lavaş ve bol salata ile.. ama İskender yapıcaksan bari ekmeği az ye tereyağı hiç koyma tabiki bu bir tavsiyeKızlar menümü akşam yazicam ama size
Bisey sormak istiyorum
Benimkinler döner aldılar bugün ben almadım
Ve etinden kendime iskender hazırladım
Icindekinler:tavuk döner domates yoğurt tereyağ ve yarim dilim ekmek
Bu kilo yaparmiki
Çok özeniyorum öyle insanlara metobolizma iyi çalışıyor demekKısıden kısıye degısıyor canım
Lahana bıle yaramıyor bana
Bır arkadaş vardı mantı yeyıp kılo verırdı
Birşey olmaz o kadardan bence :) ama akşam biraz erit spor ile yada eşinin kanına gir biliyimmKızlar selamm nasılsınız
Ben ddünden sonra bu akşamki misafirlere hazırlık yapıyorum
Kızımı emzirirken fırsat bulup girdim takıma bi baktım geçmişi okudum
2 tatlı 2 tuzlu 2 çeşitte salata yaptım ben salataya gömülcemm
Maş fasulyesinden salata yaptım küçük bi kase yesem akşam öğünü olur mu yanında da rulo patates salata bi dilimde ondan yesem ne dersiniz
Kişiden kişiye değişiyor canim ya dünde yazdım ya bende yiyerek kilo verenlerdenim ac bıraktığımda kendimi daha beter kilo alıyorum bu tecrübe ile sabit ..
Akşam 6 dan sonra birşey yemiyordum ama oruç tutuyorum ayarlamaya caliscam akşam tok tutacak sağlıklı şeyler yersem onunla bile tutarım orucu :)
Bu arada bende akşam 21:00 gibi yiyerek kilo verdim yokmu banada bir alkış :)))
Döner bende yedim geçen yarım lavaş ve bol salata ile.. ama İskender yapıcaksan bari ekmeği az ye tereyağı hiç koyma tabiki bu bir tavsiye
Kiyamam sana ben. Cok yogun oldugunu biliyorum ama tam ben geldim sen izne gidiyorsun sevil cim. Ucumuz bir arada olamicaz mi hic. Nazar mi degmis bize boyle.Günaydın arkadaşlar, ben baya yoğun bir iş döneminden geçiyorum.. sizlerle ilgilenemedim.. bu hafta takıma nolmuş böyle((
Kalbimdesiniz.. ilgilenemediğim için izne çıktım, fırsat buldukça geleceğim..
Anladım cnm herkesin vücudu farklı
Yumurta ye mutlaka cnm tok tutar
O kadardan bise olmaz bence ya miktarları az tut bide yediğin ekmek tam buğday, yulaf yada kepek ekmeği olsun kuzumKız yarim dilim etmekti
Tereyağı da sağlıklı kilo yapmıyor diye biliyordum
Ayyy ben hiç bişey bilmiyormuşum bunu öğrendim
Orucum istesemde yapamamSelam arkadaslar. Hafta sonu rehaveti cokmedi demi ustunuze. Kacamakta yapmiyorsunuz.a a ayyy ne guzel haberler bunlar boyle.
Insallah canim. Bence de % artirilmali. Ilk 3 u daima hedef edinmeliyiz. Hadi arkadaslar biraz hiz biraz hirs biraz da gayretle olamiyacak sey yok.Bir hafta daha geride kaldi kizlar
Onumuzdeki cumaya elimizden gelenin daha iyisini yapalim yuzdemizi costuralim canlar insallah benim acimdan okullar tatil oldugundan sabah kosusturmacasi olmuycak en azindan daha dikkat edicem sporumuda rahat yaparim. Inssllah guzel bi eksi gorurum tartida hepimiz eksi goruruz insallah canlar.
Allah kabul etsin canim.Orucum istesemde yapamam
Afiyet olsun canim. Menun cok dengeli ve guzel arkadasim.Menum
Saat 10.00
2 haslanmis yumurta
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim kepek ekmek
Ara 13.00
2 tam ceviz
Sade turk kahvesi
Saat 15.00
6 y.k. Kavrulmus pirasa
1 kase yogurt
Saat 18.00
Tavuklu bol yesillikli salata
2 litre su
3 mill leslie 45 dk.
Birşey olmaz o kadardan bence :) ama akşam biraz erit spor ile yada eşinin kanına gir biliyimm
Bu arada bende akşam 21:00 gibi yiyerek kilo verdim yokmu banada bir alkış :)))
Akşam sağlam menü hazırladım kuzum bakalım :)
O kadardan bise olmaz bence ya miktarları az tut bide yediğin ekmek tam buğday, yulaf yada kepek ekmeği olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?