- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Neler olmuş Öyle ya ıyi toparlanmış bari olaylar64 tüm cok aşırı zayıf görünüyor dıyorlardı
48 ne abi ya hayal dahı edemıyom
Afiyet olsun canim. Sen once iyi ol menunle de sporunla da telafi edersin arkadasim uzme kendiniBugün ki menüm
Maalesef çok dengesizdi, eşim kızdı yeterli beslenmiyorsun diyerek; kavurma, tereyağı, monzerella peynirli bazlama fırınlamış :) kahvaltı-öğle yemeği diyelim :) yedim süper birşeydi kusura bakmayın.
Sonra oğluşla uyudum, bayağı ter atmışım.. daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür.
Eşim çorba yapmış, tavuk, mantar, soyafilizi, patates, soğan, biraz ev salçası, sarımsak.. öyf çok güzel bir çorbaydı :) ekmeksiz limon sıkarak yedim çok iyi geldi :)
İhlamur içtim iki fincan, bol su içtim 2,5 rahat.
Spor yapamadım vücudum ağrıyor, yarın ola hayrola :)
Yatmadan önce limonlu su
Cuma gıtsın dımı yaaaaAl benden de o kadar kaptanım
Zügürt aga aklıma geldı kız nıyeyseNe gerilmesi beril im. Kaptansin iste aganin eli bukulmez.
Banı yıyordum nerdeyseNeler olmuş Öyle ya ıyi toparlanmış bari olaylar
Gitmicem işte gitmicemCuma gıtsın dımı yaaaa
O bızı ben 57 cm belı anlamıyom
Kız burdasın nıye gelmeyesınAbla ben mezun olunca takıma geri gelemez miyim yeni hedef 48
Ama doğruları söylemişsin kaptanımBanı yıyordum nerdeyse
Ben de sizdenim canim. Ne 48 kilo ne de 57 cm. Bel lugatima hic girmedi. Ruyamda gorsem hayra yoramiyacagim kadar uzak bana.Cuma gıtsın dımı yaaaa
O bızı ben 57 cm belı anlamıyom
Yok yok bırı vardı gerı planda dalastıgımızAma doğruları söylemişsin kaptanım
Mezun olmak istemiyoruuuuuuuum cuma artı ile gelcem görürsünKız burdasın nıye gelmeyesın
Sadece hedefe sakın sakın gıt dıye mezun edıyom
No stres
Ben o kıloda hayal edemıyom hıc komseyıBen de sizdenim canim. Ne 48 kilo ne de 57 cm. Bel lugatima hic girmedi. Ruyamda gorsem hayra yoramiyacagim kadar uzak bana.
Ben de sizdenim canim. Ne 48 kilo ne de 57 cm. Bel lugatima hic girmedi. Ruyamda gorsem hayra yoramiyacagim kadar uzak bana.
Bak simdi cok ayipMezun olmak istemiyoruuuuuuuum cuma artı ile gelcem görürsün
Gonderemiceksin beni hıh
Dıskalıfıye ederımMezun olmak istemiyoruuuuuuuum cuma artı ile gelcem görürsün
Gonderemiceksin beni hıh
Benim ablam 31 yaşında 43 kilo abla şuanBen o kıloda hayal edemıyom hıc komseyı
Cop cocuk seniBizim genlerde sorun var bence ben gelişememişim
Nick değiştirir gelirimDıskalıfıye ederım
Kaç hafta bıldırım yapmadı
Kurallara uymadı attaya gıttı derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?