Takım olayı vardı ya kavga gurultu işteNe olayı abla
Ben avrupa yakasindayim kuzum istersen söylim yine :)
Evet bu konuda şanslıyım canım sahil çekince üsküdar yerine şileyi tercih ediyorum ağva uzak ama aynen çok güzelAa şile özellikle ağva çok seviyorum
Bu takım içerisinde rakip olmayı daha önce yaptık ama yürümedi yatekrar olabilir bence de
Hoş geldin canımm kaç kilo ile başlıyorsun maratona :)
85Bu takım içerisinde rakip olmayı daha önce yaptık ama yürümedi yatekrar olabilir bence de
Hoş geldin canımm kaç kilo ile başlıyorsun maratona :)
4. Takım sorunu mu ablaTakım olayı vardı ya kavga gurultu işte
Uyyyyy kız germe benı kaptan maptan yok abıOlsun ben beril imi ezip karar vermem. Sen de biz yapalim kuzum
Ağva da tatil yaptık çok güzeldi yaEvet bu konuda şanslıyım canım sahil çekince üsküdar yerine şileyi tercih ediyorum ağva uzak ama aynen çok güzel
Benım bıldırım bayagı cok bugünCanim hoşbulduk doldurdum ben sizi de etiketledim ama olmadi mi acaba
Sen böyle dedıkce Nutella kavanozuna dalasım gelıyor moralım çöküyorGerekirse elimde taşırımyok kız ben 45 kiloydum 4 buçuk aylık hamileyken
90 kiloda olunca gozumde canlandiramadim 40 li kilolari. Tecrubeyle sabit oluyor dersen neden olmasinGerekirse elimde taşırımyok kız ben 45 kiloydum 4 buçuk aylık hamileyken
Bır paylaşıma bak 15 sayfa kadar anlarsın cok karışık olaylar oldu bugün4. Takım sorunu mu abla
Tamam canım olsunBenım bıldırım bayagı cok bugün
Gerı döner bakarım gülüm ben
Du bakimBır paylaşıma bak 15 sayfa kadar anlarsın cok karışık olaylar oldu bugün
Yok abla şimdi 45 zor ya 3 yıl önceydi o :)Sen böyle dedıkce Nutella kavanozuna dalasım gelıyor moralım çöküyor
Aynen canim ama 45 imkansız şuan 3 yıl önceydi :)90 kiloda olunca gozumde canlandiramadim 40 li kilolari. Tecrubeyle sabit oluyor dersen neden olmasin
AA kavgamı var bizde gelseydik :)))Bır paylaşıma bak 15 sayfa kadar anlarsın cok karışık olaylar oldu bugün
Senin gibi heybetli bir bayana gitmez o kilolar boyuna göre bence 65 ideal bir kilo olucaktır..Sen böyle dedıkce Nutella kavanozuna dalasım gelıyor moralım çöküyor
64 tüm cok aşırı zayıf görünüyor dıyorlardıSenin gibi heybetli bir bayana gitmez o kilolar boyuna göre bence 65 ideal bir kilo olucaktır..
Al benden de o kadar kaptanımSen böyle dedıkce Nutella kavanozuna dalasım gelıyor moralım çöküyor
Ne gerilmesi beril im. Kaptansin iste aganin eli bukulmez.Uyyyyy kız germe benı kaptan maptan yok abı
Ez geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?