Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü kilomu demiyimde 97 galiba ilk buraya yazdığımda 104le başladım
Bende 115 le diyete basladim ama takima 105 le girdim canim. 87.6 la izne ciktim 90.2 la geri dondum. Izne ciktigim kilonun altina inince tekrar listede devam edicem. Simdi yedeklerdeyim. Istersen rakip olabiliriz.
Ben nihal 46 yasindayim ve 1 kizim var

Maalesef canım.. sağlık sektörüne daha çok bütçe ayrılsa böyle olmayacak. Hastaneye gidip hasta olup geliyorsun resmen. Hollanda’da devlet hastanesinde kuaföründen çiçekçisine, mini marketinden restaurantına, ayrıca içinde eczanesi bile var.. tabi her yerde böyle olmak zorunda değil ama içine girdiğinde en azından keyfin kaçmıyor.. bugün gördüğüm şey resepsiyondaki Kızlar kakara kikiri yaparken güvenlik hastalarla muhatap oluyordu.. iki deneyimli hemşire koy, hemen tansiyon ateş ne gerekiyorsa yapsın, doktor gelene kadar sakinleşsin.. ama herkes barut gibiydi “acaba tedavi olabilicekmiyim” kaygısından ötürü.. neyse ben konuyu uzatmayayım siz zaten biliyorsunuz :)

Bu takım içerisinde rakip olmayı daha önce yaptık ama yürümedi ya tekrar olabilir bence de
Bende geldim araniza yarindan itibaren Allah in izniyle bu işi çözmem lazım kendi başıma yapamıyorum bir suredir yarin öbürgün derken aylar geçti bu sefer kesin kararlıyım
Hoş geldin canımm kaç kilo ile başlıyorsun maratona :)

Allah ne düşürsün ne yokluğunu gostersın yınede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…