- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Ne olayı ablaPaylasımdakı olaydan gelemedım buraya Kızlar
Neyse halloldu
Ben avrupa yakasindayim kuzum istersen söylim yine :)Anadolu yakası canım
Inşallah canım hoşbuldukHosgeldin canim. Burada hepbirlikte bir gayret verelim fazlaliklarimizi
Bende 115 le diyete basladim ama takima 105 le girdim canim. 87.6 la izne ciktim 90.2 la geri dondum. Izne ciktigim kilonun altina inince tekrar listede devam edicem. Simdi yedeklerdeyim. Istersen rakip olabiliriz.Bugünkü kilomu demiyimde 97 galiba ilk buraya yazdığımda 104le başladım
Bu kız ne tatlı yaParmak peynir var çocuklar için kasar
Ondan yesem olurmu ay ona bayiliyorumda
Bende çok severim narı evde de var yarın ara öğün yapabilirim öyleyse :)Iyı bır detoks nar ozellıkle aç yendıgınde kanı temızlıyor
Hee tamam canım o zaman.yok uzak yaa zaten anadolu yakasının şile kısmına daha yakınımNe olayı abla
Ben avrupa yakasindayim kuzum istersen söylim yine :)
Maalesef canım.. sağlık sektörüne daha çok bütçe ayrılsa böyle olmayacak. Hastaneye gidip hasta olup geliyorsun resmen. Hollanda’da devlet hastanesinde kuaföründen çiçekçisine, mini marketinden restaurantına, ayrıca içinde eczanesi bile var.. tabi her yerde böyle olmak zorunda değil ama içine girdiğinde en azından keyfin kaçmıyor.. bugün gördüğüm şey resepsiyondaki Kızlar kakara kikiri yaparken güvenlik hastalarla muhatap oluyordu.. iki deneyimli hemşire koy, hemen tansiyon ateş ne gerekiyorsa yapsın, doktor gelene kadar sakinleşsin.. ama herkes barut gibiydi “acaba tedavi olabilicekmiyim” kaygısından ötürü.. neyse ben konuyu uzatmayayım siz zaten biliyorsunuz :)Gecmis olsun canim. Malasef yurdum insaninin hali bu. Devlet hastanesin de ilgi yok denecek kadar az gercekten isini yapmak isteyenlerinde vakti olmadigindan ilgilenemiyorlar. Ozele ise ne yazik ki buyuk bir cogunluk ugrayamiyor bile sagliga ayiracaklari boyle bir butceleri olmadigindan dolayi. Insanin ici sizliyor bu cikmazdan dolayi.
Diyorum benim hedef 48 olsun diyeCuma belkı 3 mezun var
Azaldık canım yenı kan lazım
Hoş geldin canim pes etme aslaBende geldim araniza yarindan itibaren Allah in izniyle bu işi çözmem lazım kendi başıma yapamıyorum bir suredir yarin öbürgün derken aylar geçti bu sefer kesin kararlıyım
Onaya ne gerekBeril bir onaylasin olabilir canim.
Acaba senden geriye ne kalacak 48 ne kizim organlarin nerede duracak o zaman :))Diyorum benim hedef 48 olsun diye
Bende çok severim narı evde de var yarın ara öğün yapabilirim öyleyse :)
Hee tamam canım o zaman.yok uzak yaa zaten anadolu yakasının şile kısmına daha yakınım
Hoş geldin canımm kaç kilo ile başlıyorsun maratona :)Bende geldim araniza yarindan itibaren Allah in izniyle bu işi çözmem lazım kendi başıma yapamıyorum bir suredir yarin öbürgün derken aylar geçti bu sefer kesin kararlıyım
Yok canim pes etmeyeceğim inşallah bu seferHoş geldin canim pes etme asla
Hosgeldın canımBende geldim araniza yarindan itibaren Allah in izniyle bu işi çözmem lazım kendi başıma yapamıyorum bir suredir yarin öbürgün derken aylar geçti bu sefer kesin kararlıyım
Hosgeldın canımBende geldim araniza yarindan itibaren Allah in izniyle bu işi çözmem lazım kendi başıma yapamıyorum bir suredir yarin öbürgün derken aylar geçti bu sefer kesin kararlıyım
Hoşbulduk bu aradaYok canim pes etmeyeceğim inşallah bu sefer
Olsun ben beril imi ezip karar vermem. Sen de biz yapalim kuzumOnaya ne gerek
Ben daha oncede yazdım ana kımse cevap vermedı kaldı öyle canım
Canim hoşbulduk doldurdum ben sizi de etiketledim ama olmadi mi acabaHosgeldın canım
Ilk sayfayı okuyup formu doldururmusun
Gerekirse elimde taşırımAcaba senden geriye ne kalacak 48 ne kizim organlarin nerede duracak o zaman :))
Allah ne düşürsün ne yokluğunu gostersın yınede canımMaalesef canım.. sağlık sektörüne daha çok bütçe ayrılsa böyle olmayacak. Hastaneye gidip hasta olup geliyorsun resmen. Hollanda’da devlet hastanesinde kuaföründen çiçekçisine, mini marketinden restaurantına, ayrıca içinde eczanesi bile var.. tabi her yerde böyle olmak zorunda değil ama içine girdiğinde en azından keyfin kaçmıyor.. bugün gördüğüm şey resepsiyondaki Kızlar kakara kikiri yaparken güvenlik hastalarla muhatap oluyordu.. iki deneyimli hemşire koy, hemen tansiyon ateş ne gerekiyorsa yapsın, doktor gelene kadar sakinleşsin.. ama herkes barut gibiydi “acaba tedavi olabilicekmiyim” kaygısından ötürü.. neyse ben konuyu uzatmayayım siz zaten biliyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?