dün giremedim çünkü tüm gün elk yoktu. çok ciddi fırtına ve yağmur vardı. elk bir gitti bir daha gören olmadı bu sabah karanalıkta giyinip kahvaltı yapıp işe geldim.
canım 1,5 haftadır üzerimde bir şey var ve atamıyorum. kendimi toparlayamadım. fark ettiğin için teşekkürler.Canim eskisi gibi yazmıyorsun pek
Günaydın canım harikasın.. cumaya çok güzel bir rakam göreceğinde eminimGunaydin kizlar hayirli haftalar
Cuma ..72.800
Bugun ..72.200
600 gr eksideyim canlar pazartesiye eksi ile baslamak cok guzel
Kızlar günaydın
Çok iyi yapıyorsun canım dikkat edip bağışıklık sistemini kuvvetli tutmak lazımCanim dikkat et kendine bu senenin gribi kolay gecmiyor. Ben sabahlari menume yazmiyorum ama keci boynuzu özü yiyorum 1 tatli kasigi uzerine de elma sirkeli su iciyorum cok faydasini gordum eylul ayinda 1 kere grip oldum daha da olmadimher sene en az 3 - 4 kere grip olurdum illa cocuklardan bulasirdi simdi evdekiler hasta olsa bile bana bulasmiyor bu sene ilkleri yasiyorum
Çok güzelGunaydin kizlar hayirli haftalar
Cuma ..72.800
Bugun ..72.200
Kızlar günaydın :)
Ben hastalandım, dengesiz beslendim az ama çok kalorili yedim, çok uyudum az hareket ettim
İşte sonuç
Cuma: 58.400
Pazartesi: 57.700
Fark: -700
Bu hafta 57.000 olurmuyum bilmiyorum :) ama haftaya garanti
oooo harika..Bengi__ kuzum seni özledik kinoa aldım esmerinden kısır yapıcam :)) ilk sana söyleyim istedim haha
Haftaya alabilirim çünkü evde olmayacağım bu hafta sanırım. Kuzen var tatilde onlara gitmemi istiyor. Hep okullar kapanınca diyordum çocuk cumadan beri her gün arıyor hadi diye.çarşamba perşembe ben eşlik ederim. salı için söz veremem.
yapıcam tatlım bu hafta :)oooo harika..
foto isterim.
umarim hersey yolundadir canim.. ama her ne ise kafaya takmabende kendimi özledimkeryneia
Geçmiş olsun canımGünaydin kızlar bugün ogluşumun dr kontrolü var hastaneye gidecegiz yazamayabilirim. Ama birazdan tartılacam tabi:)
Gunaydin kizlar hayirli haftalar
Cuma ..72.800
Bugun ..72.200
62.5 sabit kilo
Kızlar günaydın :)
Ben hastalandım, dengesiz beslendim az ama çok kalorili yedim, çok uyudum az hareket ettim
İşte sonuç
Cuma: 58.400
Pazartesi: 57.700
Fark: -700
Bu hafta 57.000 olurmuyum bilmiyorum :) ama haftaya garanti
100 gr almışım hafta sonu
Ama bu hafta spor devrimi ile her şeyi yoluna sokacagim
Hepınızı tebrık ederım KızlarGünaydın kızlar
Perşembe 97.00
Pazartesi 96.200
800 gram vermişim 4günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?