- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Canim valla cok az yiyosun zaten sahurunu iftarini yaziyosun, acaba su icemedigin icin odemmi topluyo vucudun anlamadim valla..Bir kaç gündür yiyorum ama kuzum ve ben oruca başlayınca kilo alıyorum yazmıştım üzerine de eşim kaç gündür trip yapıyor
Ve bugün artı gördüm tartıda ama cumaya kadar halledicem çok moralim bozuldu
Kızlar 4 gündür falan afedersiniz kabızlık var bu artı ondan da cıkmış olabilir mi acaba ya
Bende şimdi spor yapacağim biraz belim ağrıyor ama
Evet canim 15 te randevum. Senin hayirdir cerrahi randevusu elin icin mi? Iyi sonuclarla donelim insallah.Yarın dıyetısyen günü
Beklıyorum
Benımde cerrahıde randevum var aksam buluşuruz
Iyı geceler
Haklisin canim illa ki paylasim olmali. Oyle kacak guresilmiyor. Birbirimizden haberdar olmaliyiz ki bir butun gibi davranabilelim. Birbirimize destek olabilelim.Bu cuma paylaşımda bır sorun vardı
Üye bütün hafta kayıp
Cuma gelmıs artı bıldırım yapmış
Kaptanda lısteye almamıs
Bende bır karar aldım 4-5 gün takıma maxeretsız uğrayanı lısteden çıkaracağım ısterse 5 kılo vermıs olsun
Sohbete motıvasyona paylaşıma ıhtıyac var
Ellerine saglik canim gule gule kullan. Sporla vucut sıkılastigi icin oldugun kilodan daha az gorunuyor arkadasim. Birak bosver sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloda dur cevrendekiler istediklerini desinler. Ama insan zayiflamissin ne guzel olmus gibi sozler duyunca cok mutlu oluyor demi. Tebrikler canim.Kızlar kendime fular benzeri bir şey yaptım arkadaş grubumuza attım boynuma takip. Arkadaşlarım çok zayiflamissin yeter artık verme yüzün cokmus diyorlar. Kaç kilosun dediler 64 dedim inanmıyorlar daha zayifsin sen kandırma bize sitem ettiler bir de
Oh masallah canim. Iyi yapmissin yurumekle.Kızlar yarim saat daha yürüdüm yani bugün toplamda 1bucuk saat yürüyüs yaptim
Afiyet olsun canim.Menüm
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 buçuk y.k bulgur pilavı
1 dilim kendi yaptığım kek
Su da içiyorum kuzum hemde limonlu yada karbonatlı içiyorum ödem atsin diye işte normalde 3 öğün yediğim için veryodum şimdi düştü ya sayı ondan mi oldu bilmiyorumCanim valla cok az yiyosun zaten sahurunu iftarini yaziyosun, acaba su icemedigin icin odemmi topluyo vucudun anlamadim valla..
Evet ya evde cocuk olunca o hastaliklar illa ki girecek bir kapi buluyorlar. Ben sicagi hic sevmem normalde ama kizim kucukken kis gelicek diye odum kopardi. Kis demek soguk alginligi grip demekti bizim icinde.Çok teşekkürler canım, oğluş sağolsun eve getiriyor virusları.. havalar ısınsada kurtulsak
Olabilir canim. Oruc bazi bunyelerde kilo alimina sebep oluyor. Aralikli tut istersen.Su da içiyorum kuzum hemde limonlu yada karbonatlı içiyorum ödem atsin diye işte normalde 3 öğün yediğim için veryodum şimdi düştü ya sayı ondan mi oldu bilmiyorum
Ya 35 gün borçOlabilir canim. Oruc bazi bunyelerde kilo alimina sebep oluyor. Aralikli tut istersen.
Gecmis olsun canim. Aman atese dikkat dus aldir olmazsa. Ee illa ki birbirlerine bulastiriyorlardir tabi.Sağol cnm bugün bu hasta yarında kesin ablası hasta olur bulaşıyor hemen birbirlerine
Ateşi düşmezse hastaneye götürcem
Kiyamam haklisin kisa gunlerde bitirmek istemekte ama ara ara tutabilirsin kis daha devam ediyor diye dedim.Ya 35 gün borç
9 gün tuttum daha
Bitirmem lazım günler uzamadan pazartesi tutmuyorum eşim evde ya
cankizzzz inşallah ondandır ya yoksa çok bozulur moralim
Simdi ben hazirlanip uzunca bir aradan sonra tekrar diyetisyenime gidiyorum arkadaslar. Bana sans dileyin. Cunku en son gorusmemizden sonra 3_5 kilo fazlam oldu. Bakalim tatli tatli ne laflar yiyecegim. Hadi hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?