Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar 4 gündür falan afedersiniz kabızlık var bu artı ondan da cıkmış olabilir mi acaba ya

Canim valla cok az yiyosun zaten sahurunu iftarini yaziyosun, acaba su icemedigin icin odemmi topluyo vucudun anlamadim valla..

Haklisin canim illa ki paylasim olmali. Oyle kacak guresilmiyor. Birbirimizden haberdar olmaliyiz ki bir butun gibi davranabilelim. Birbirimize destek olabilelim.

Ellerine saglik canim gule gule kullan. Sporla vucut sıkılastigi icin oldugun kilodan daha az gorunuyor arkadasim. Birak bosver sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloda dur cevrendekiler istediklerini desinler. Ama insan zayiflamissin ne guzel olmus gibi sozler duyunca cok mutlu oluyor demi. Tebrikler canim.

Canim valla cok az yiyosun zaten sahurunu iftarini yaziyosun, acaba su icemedigin icin odemmi topluyo vucudun anlamadim valla..
Su da içiyorum kuzum hemde limonlu yada karbonatlı içiyorum ödem atsin diye işte normalde 3 öğün yediğim için veryodum şimdi düştü ya sayı ondan mi oldu bilmiyorum

Çok teşekkürler canım, oğluş sağolsun eve getiriyor virusları.. havalar ısınsada kurtulsak
Evet ya evde cocuk olunca o hastaliklar illa ki girecek bir kapi buluyorlar. Ben sicagi hic sevmem normalde ama kizim kucukken kis gelicek diye odum kopardi. Kis demek soguk alginligi grip demekti bizim icinde.

Su da içiyorum kuzum hemde limonlu yada karbonatlı içiyorum ödem atsin diye işte normalde 3 öğün yediğim için veryodum şimdi düştü ya sayı ondan mi oldu bilmiyorum
Olabilir canim. Oruc bazi bunyelerde kilo alimina sebep oluyor. Aralikli tut istersen.

Simdi ben hazirlanip uzunca bir aradan sonra tekrar diyetisyenime gidiyorum arkadaslar. Bana sans dileyin. Cunku en son gorusmemizden sonra 3_5 kilo fazlam oldu. Bakalim tatli tatli ne laflar yiyecegim. Hadi hayirlisi.

cankizzzz inşallah ondandır ya yoksa çok bozulur moralim

Cnm 4gündür çıkmıyormuşsun tabiki ondandir
Bendede var kabızlık sorunu ama artık düzeldi çünkü hergün ne yersem azıcık acı pul biber ekliyorum bana acayip faydası oluyor
Yada kayısı islat sabah onun suyunu iç kayısılarda ye onunda faydası oluyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…