- 24 Ocak 2018
- 20
- 67
- 3
Ay sizi yemekte ne var bana gore ceyrek porsiyonsunuzO zaman da sen mezun olamazsin
Bu böyle bi kısır döngü olur
Oyy ugurum bocegim ne tatlilar
PuhahahaAy sizi yemekte ne var bana gore ceyrek porsiyonsunuz
Insallah sonuclari iyi cikar iyi geceler canimArkadaslar sohbet muhabbet guzel ama cikmam lazim. Annemin bana ihtiyaci var. Yarinda kontrolu var aksama dogru gorusuruz insallah.
Kacamaksiz sorunsuz saglikli mutlu pbir gune uyanmaniz dilegiyle ... iyi geceler.
Not firsat bulursam bir ara girerim yine
Ben yaptım kiii kaptanımmm gözünden kaçmışBen kelmıyım
Hodukmuyum
Ezıkmıyım
Menüme yorum bılem yok
Haklısın canım benim bin şükür her halimizeSende öylesin kuzum geçecek kalbini ferah tut ben bi evlat düşürdüm bir evlat kaybettim şimdi çok çok şükrediyorum ki yavrum yanımda
Güzel uydurmuşsunnnOlur canim birlikte yapalim
Ben sabah 2 yumurta ve sut
Oglen yagsiz tavada kiyma kavurcam yanina kuvircik maydonoz
Ara yogurt ceviz
Aksam da 3 yumurta beyaziyla omlet
En son da saat 8 gibi tarcinli sut icerim.
Not: bu menuyu ben uydurdum.
Buranin meshur bi cârşamba pazarı var oradaydım gec saattr gitmeme ragmen her yer cok kalabalikti:)[/QUOTE]Hoş geldin canım :)
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Çok az değil mi yaabence kiloyu sağlıklı veremezsin böyle
Afiyet olsun canım pazar ayrı yorucu spor
Hangi şehirdesin canım diyetisyenin online diyet menüsü veriyor mu ya daInsallah canim. Elimizden geldigince yardimci oluruz. Benim menu takimin en kalabalik menusu mesela ama diyetisyene gidiyorum ve baslarda fazla geldigi icin bitirmiyor kiloda veremiyordum. Ne zaman ki tok dahi olsam dediklerini harfiyen yapinca cok guzel kilo vermeye basladim. Elimde olmayan bazi nedenlerle ara vermistim pazartesi tekrar basladim arkadasim. Hep birlikte yaza fit kadinlar olucaz insallah.
Aminnn kuzum inşallah yaa...Benim yegenimde de serebellarda sorun var diye fizik tedavi aldı hangi doktora göturdülerse hiç yürüyemeyecek dediler ama tedavi ile 2. Buçuk yaşinda yürüdü şu an 3 yasında git gide farkı kapatıyor senin bebişte öýle olur insallah.
Kız senin yukarda yazan durumun iki satır bence ondan kaymış kuşcağızBen mezun olcam diye mi benim kartal sol köşede duruyo ordan dışarı cikcam galiba cuma
Amin canımm çok sağol beklerizzArkadaslar sohbet muhabbet guzel ama cikmam lazim. Annemin bana ihtiyaci var. Yarinda kontrolu var aksama dogru gorusuruz insallah.
Kacamaksiz sorunsuz saglikli mutlu pbir gune uyanmaniz dilegiyle ... iyi geceler.
Not firsat bulursam bir ara girerim yine
Nerdesin canım şehir olarakBen yaptım kiii kaptanımmm gözünden kaçmış
Haklısın canım benim bin şükür her halimize
Güzel uydurmuşsunnn
Dur bende düşüneyimm
Sabah yumurta iki tane
Aralarda süt
Ana öğünde yoğurt ve et
Nasıl olur sence
Buranin meshur bi cârşamba pazarı var oradaydım gec saattr gitmeme ragmen her yer cok kalabalikti:)
Nerdesin canım şehir olarakBen yaptım kiii kaptanımmm gözünden kaçmış
Haklısın canım benim bin şükür her halimize
Güzel uydurmuşsunnn
Dur bende düşüneyimm
Sabah yumurta iki tane
Aralarda süt
Ana öğünde yoğurt ve et
Nasıl olur sence
Buranin meshur bi cârşamba pazarı var oradaydım gec saattr gitmeme ragmen her yer cok kalabalikti:)
Aman hangısı gıderse kar bacımHayirlisi olsun canim kizlari vermeye nefes ten mi basladin.
Kendımı öyle hıssedıyom amaaaa
Ayy cok guldum yaa
Sen bizim dobra kaptanimizsin
Menun de gayet saglikli protein agirlikliydi ben begendim afiyet olsun yaramasin eksiler getirsin sana yarin tarti yuzunu guldursun
Masallah yavrumaBenim yegenimde de serebellarda sorun var diye fizik tedavi aldı hangi doktora göturdülerse hiç yürüyemeyecek dediler ama tedavi ile 2. Buçuk yaşinda yürüdü şu an 3 yasında git gide farkı kapatıyor senin bebişte öýle olur insallah.
Tırmalasın mıdenı o pate de görünce tıksın bır dahaDoğrü valla oturdu mideme
İrezül olursa rüsva etmesı benden kızInşallah dua et bana nehir irezil olmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?