- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Alemsin nehirOlsun ben hergun tartiliyom ya ondan oyle didim
Doğrü valla oturdu midemePatates oturtma olmasa ıyıymış
OlabilebülürrBen mezun olcam diye mi benim kartal sol köşede duruyo ordan dışarı cikcam galiba cuma
Inşallah dua et bana nehir irezil olmimAyy yokk kiz arti cikmazsin cikmada zati
Oh masallah kuzuma. Yaradanim hayirli uzun omur versin.Hi hi hi o guzeli kacirir miyim kiz
Oğlum diye söylemiyorum he kumral ela gözlü beyaz tenli ve her gören kız güzeli deyor
Sende oylesinAlemsin nehir
Aminn teyzesi yiyerik seniOh masallah kuzuma. Yaradanim hayirli uzun omur versin.
Tamam ama sen de bana dua et bende mezun olabileyim insallahInşallah dua et bana nehir irezil olmim
Bak simdi ne diyor cocugaKız bız eccık kro eccık maco eccık yavru aga karışımıyız
Inşallah bu cuma mezun olursun inşallah aminnTamam ama sen de bana dua et bende mezun olabileyim insallah
Yemeyin kiz beni mezun olamazsinizAminn teyzesi yiyerik seni
Insallah canim. Elimizden geldigince yardimci oluruz. Benim menu takimin en kalabalik menusu mesela ama diyetisyene gidiyorum ve baslarda fazla geldigi icin bitirmiyor kiloda veremiyordum. Ne zaman ki tok dahi olsam dediklerini harfiyen yapinca cok guzel kilo vermeye basladim. Elimde olmayan bazi nedenlerle ara vermistim pazartesi tekrar basladim arkadasim. Hep birlikte yaza fit kadinlar olucaz insallah.
Mezuniyetten sonra yiyerik o zamanYemeyin kiz beni mezun olamazsiniz
Benim mezun olmama daha cok cumalar var kiInşallah bu cuma mezun olursun inşallah aminn
Anlastik o zamanMezuniyetten sonra yiyerik o zaman
Olursun olur kuzum sende bu azim istek tutku inat varkenBenim mezun olmama daha cok cumalar var ki
O cuma da gelir canim.Benim mezun olmama daha cok cumalar var ki
O zaman da sen mezun olamazsinAnlastik o zamanben sizi yerim ama.
Olursun olur kuzum sende bu azim istek tutku inat varken
Insallah canlarimO cuma da gelir canim.
Her an kacmaya hazir gibi de bakiyor senin kartalBen mezun olcam diye mi benim kartal sol köşede duruyo ordan dışarı cikcam galiba cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?