Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biraz acemiyim ama alışacak insaallah bir arkadaşım burada kilo verdi .
Onun tavsiyesiyle geldim bende gerçekten kilo vermek istiyorum.
Insallah canim. Burada birbirimize destek ola ola veriyoruz kilolarimizi. Sen menunu paylas bizimle paylasimlarda bulun hep birlikte hatalarimizi duzeltelim yeter ki gider o kilolar.

Hoş geldin canım :)

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım
Çok az değil mi yaa bence kiloyu sağlıklı veremezsin böyle

Afiyet olsun canım pazar ayrı yorucu spor [/QUOTE]
Buranin meshur bi cârşamba pazarı var oradaydım gec saattr gitmeme ragmen her yer cok kalabalikti:)

İnsaallah düzeltecem sizde yardımcı olursunuz
Insallah canim. Elimizden geldigince yardimci oluruz. Benim menu takimin en kalabalik menusu mesela ama diyetisyene gidiyorum ve baslarda fazla geldigi icin bitirmiyor kiloda veremiyordum. Ne zaman ki tok dahi olsam dediklerini harfiyen yapinca cok guzel kilo vermeye basladim. Elimde olmayan bazi nedenlerle ara vermistim pazartesi tekrar basladim arkadasim. Hep birlikte yaza fit kadinlar olucaz insallah.

Benim yegenimde de serebellarda sorun var diye fizik tedavi aldı hangi doktora göturdülerse hiç yürüyemeyecek dediler ama tedavi ile 2. Buçuk yaşinda yürüdü şu an 3 yasında git gide farkı kapatıyor senin bebişte öýle olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…