- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Hoş geldin canimSabah 11 de
bir zeytin
bir parça ramazan pidesi
4 tane kuru dolma
Akşam 6
Bir kase mercimek çorbası
5tane dolma
3 4 kaşık salata
Şu 2 lit
Spor 20 dakika normal tempo yürüyüş
Insallah canim. Burada birbirimize destek ola ola veriyoruz kilolarimizi. Sen menunu paylas bizimle paylasimlarda bulun hep birlikte hatalarimizi duzeltelim yeter ki gider o kilolar.Biraz acemiyim ama alışacak insaallah bir arkadaşım burada kilo verdi .
Onun tavsiyesiyle geldim bende gerçekten kilo vermek istiyorum.
O ne demek oyle canim. Ben yapmistim yorum.Ben kelmıyım
Hodukmuyum
Ezıkmıyım
Menüme yorum bılem yok
Nefesin ismi çok güzel dmi yaHayirlisi olsun canim kizlari vermeye nefes ten mi basladin.
Afiyet olsun canim ama kh biraz fazla olmus sanki.Sabah 11 de
bir zeytin
bir parça ramazan pidesi
4 tane kuru dolma
Akşam 6
Bir kase mercimek çorbası
5tane dolma
3 4 kaşık salata
Şu 2 lit
Spor 20 dakika normal tempo yürüyüş
Nefes imiz bir tane. Guzel kizimiz bizim. Ablasi elif imiz de oyle gerci. Yaradanim bahtlarini guzel etsin.Nefesin ismi çok güzel dmi ya
Kivircik gelinim kızım benim
İnsaallah düzeltecem sizde yardımcı olursunuzAfiyet olsun canim ama kh biraz fazla olmus sanki.
Ben kelmıyım
Hodukmuyum
Ezıkmıyım
Menüme yorum bılem yok
Amiiin gözlerindeki ışık sönmesin yavrularımNefes imiz bir tane. Guzel kizimiz bizim. Ablasi elif imiz de oyle gerci. Yaradanim bahtlarini guzel etsin.
Burada aktif olursan mutlaka verirsin balimBiraz acemiyim ama alışacak insaallah bir arkadaşım burada kilo verdi .
Onun tavsiyesiyle geldim bende gerçekten kilo vermek istiyorum.
Kız yarın perşembe ya
Ayy cok guldum yaa
Sen bizim dobra kaptanimizsin
Menun de gayet saglikli protein agirlikliydi ben begendim afiyet olsun yaramasin eksiler getirsin sana yarin tarti yuzunu guldursun
Hoş geldin canım :)
Afiyet olsun canim ekmek yerine sayalim o pizzayi kizmiycam sanaKızlar
IFTARIM
2 bardak çay
5 y.k taze fasulye
1 dilim pizza(küçük ve ince hamurdan) Zen71 üzerime toprak atın
Sporu yapınca yazcam suda ictim ama ne kadar bilmiyore
Insallah canim. Elimizden geldigince yardimci oluruz. Benim menu takimin en kalabalik menusu mesela ama diyetisyene gidiyorum ve baslarda fazla geldigi icin bitirmiyor kiloda veremiyordum. Ne zaman ki tok dahi olsam dediklerini harfiyen yapinca cok guzel kilo vermeye basladim. Elimde olmayan bazi nedenlerle ara vermistim pazartesi tekrar basladim arkadasim. Hep birlikte yaza fit kadinlar olucaz insallah.İnsaallah düzeltecem sizde yardımcı olursunuz
Olsun ben hergun tartiliyom ya ondan oyle didimKız yarın perşembe ya
Umarım ÖyleyimdirAfiyet olsun canim ekmek yerine sayalim o pizzayi kizmiycam sanabu cuma mezunsun mezunsun da mezunsun
Benim yegenimde de serebellarda sorun var diye fizik tedavi aldı hangi doktora göturdülerse hiç yürüyemeyecek dediler ama tedavi ile 2. Buçuk yaşinda yürüdü şu an 3 yasında git gide farkı kapatıyor senin bebişte öýle olur insallah.Nörolojik muayenede kızımın kasları hipotonik çıktı yani gevşek evde yapıyordum ben ama özel fizik tedavi gerekliymiş
Şimdi heyet raporu alıp rehabilitasyon merkezinde tedavi olucak
Hidrodefali de olunca
Başını fln tutamıyor hala
Düzeltilmiş 2 normal 4 aylık
Ayy yokk kiz arti cikmazsin cikmada zatiUmarım Öyleyimdir
Öyleyim öyle
Artı çıkarsa kalpten gidiş ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?