- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Bak surekli sayfa yeniliyorum sınav sonuch bekler gibiKalk kız tartil iki dk catladikk
Çocuk kolumda sarıldı uyuyo iteliyim mi şimdi çocuğuKalk kız tartil iki dk catladikk
Çocuk kolumda sarıldı uyuyo iteliyim mi şimdi çocuğu
Sakin abla yapma etme sen kaptansın kaptan gemiyi ne tarafa götürürse tayfa da o tarafa gider.Bugun bozmazsam kendımı daha bozmam
Sporada gıtmıyecem küstüm
Pis tartı
Bıraz geç olduSakin abla yapma etme sen kaptansın kaptan gemiyi ne tarafa götürürse tayfa da o tarafa gider.
Hem bana bak plato döneminde vazgeçmemiş bir insanım
Afiyet olsun birtanem. Sen isini bilirsin ciss siz olacak tabi kahvaltinBıraz geç oldu
Korkman cısssız ama ıyı bır kahvaltı yaptım
Tartil tabi arkadasim bol eksili olur iinsallah sonucŞimdi gıdıp tartılacagım
Mutsuz olma canim vardir onunda bir sebebi sen devam et alirsin mukafatiniBaşlangıç:79.5
Geçen hafta:75.8
Bu hafta:76.0
berilceee
Neden böyle oldu anlamıyorum
Dün protein de yedim ciddi kilo azalması lazımdı aslında ödemim de indi sadece biraz kabızlık var anlamıyorum kaçıncıya tartıya çıktım sabahtan beri yemek yemedim bir gram oynamadı
İşin ilginci incelme de oldu
Daha şoktayım ve çok mutsuzum
Tebrikler arkadasim masallah
Tebrikler canim masallah
Helecan yaptiriyorsun bize. Usulcacik al kolunu ve tartil cabukÇocuk kolumda sarıldı uyuyo iteliyim mi şimdi çocuğu
BendeeeeBende bendeee
Teşekkür ederim canımTebrikler arkadasim masallah
Afiyet olsun canim dengeli bir menu olmusHayırlı akşamlar kızlar diyetimde ilk günümde Bende
Kahvaltıda 11:00 bir dilim tam bugday ekmek bir yumutra 5 zeytin yarım domates bir kibrit kutusu peynir
Ara ogün 14:30 bir bardak süt iki kuru incir iki kuru kayısı
Akşam 17:00 bir tabak etli sebze yemeği bir tabak salata
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?