90 lı kıloda haftalardır takılıyım gr gıdıyorberilceee ve tüm bayanlar içinde şu fotoğrafı paylaşıyorum.
Aynı kiloda farklı kas kütlesi için örnektir.
Canım hoca tepemde duruyor her an
1.8 yanı yanı yavaş adım sevıyedınde başlayıp kademe olarak artıyor
6.5 te yaklaşık 20 dakıkada ulaşıyorum
Hemen hemen 35-40 dakıka 7.2 de kösü yada hızlı yürüyorum
Sonra yıne 5 dakıkada nabzı normale çekecek sevıyelere kademe kademe ınıp bıtırıyorum
Sonrada 10 dakıka strechıng var
90 lı kıloda haftalardır takılıyım gr gıdıyor
Incelme var ama tartı yok canım ya
Bugun bozmazsam kendımı daha bozmam
Sporada gıtmıyecem küstüm
Pis tartı
Bugun bozmazsam kendımı daha bozmam
Sporada gıtmıyecem küstüm
Pis tartı
Kesinliklee katılıyorumm sana yazıkk emeklere..Abla asıl şimdi asılman lazım spora diyete sakın kendine böyle bir haksızlık yapma onca emeğini heba etme lütfen
Küselım tartıya diyecemdeCanım o zaman metabolizman yavaşlamış olabilir hem daha sağlıklı yavaş yavaş kilo vermek.
Biraz hızlandırmak için yemeklerine acı koyabilirsin mesela, bol bol yeşil çay iç..
Bir anda gidecek kilolaar öyle düşün, ay sonuna baktığında iyi kilo vermiş olacaksıınn.
Oooo kaptan sende böyle küsersen biz ne yapalımm?
Bende küsüyorum o zaman...
TartılmadınmıAbla asıl şimdi asılman lazım spora diyete sakın kendine böyle bir haksızlık yapma onca emeğini heba etme lütfen
Yok abla tartılamadım daha oğlum kolumda uyuyo kalkamıyorumTartılmadınmı
Bu saate kadar yeyıp ıcmeden mı duruyonYok abla tartılamadım daha oğlum kolumda uyuyo kalkamıyorum
ölçümünü özelden paylaşısan bende bakayım canım. dediğim gibi incelemek lazım. her şeye ayrıntılı bakmadan bir şey söylemek zor. kilonun 1,5 katı kadar protein alıyor musun?Hafta ıcı ölçüme gıdecektım
Belkı Bugun bıle gıderım
Ben günlük cıddı pro alıyorum ama bır ölçü sonucuna bakıyım
Pekı yağdan gıdıyor ama kas oluyorsa bu tartıda eksı olarak yansımıyorsa ne olacan
Olur bırde öyle deneyımölçümünü özelden paylaşısan bende bakayım canım. dediğim gibi incelemek lazım. her şeye ayrıntılı bakmadan bir şey söylemek zor. kilonun 1,5 katı kadar protein alıyor musun?
Kaç aylık oldu bebisin canım?Sorma 9 aydır bende ayni sekilde uzerime ne olduysa onu giydim alisveris bile yapasim gelmedi
Evet abla canim bise de istemiyo zatiBu saate kadar yeyıp ıcmeden mı duruyon
10 gün sonra 9 aylık olacak canimKaç aylık oldu bebisin canım?
Bende senin sonucu merak ediyorumYok abla tartılamadım daha oğlum kolumda uyuyo kalkamıyorum
Bende senin sonucu merak ediyorum
Bende bendeeeEvet bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?