Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaptım kuzum 2 buçuk yıl korudum sonra tekrar hamile kaldım ama hedefine var daha hedefe gelip koruma yapsan

yok yok ben daha önce hedefime ulaşmıştım. sonra geri aldım. sonra tekrar düştüm sonra geri aldım böyle devam ediyor.
koruma yapmıyorum ben şuan.
3 haftadır sağlam spor yapıyorum
Hala agrılarım var neden sence
Bırde senın tartıldım
Göbekte 8 cm incelme var tartıda nıye yansımıyor sence

Mın 1 saat kardıo
Merdıven çıkma
Dağ yürüyüşü
Yada koşma
Sonrası strechıng
ilginç bolca kardiyo var. kas almıyorsun.
bütün haftayı detaylı incelemek lazım. yediklerinin makrolarını ve kalorileri çıkarmalıyım. ve ayrıca yaptığın sporları. daha önce daha fazla kilo verirken ne yapmıştın onunla karşılaştırmak lazım. bazen bakıyorum az yiyorsun. bu da etkiler bir süre sonra.
yediklerini ve yaptıklarının notunu tutuyor musun?
metabolizma ilginç bir şey sürekli aynı şeyleri yapıyor ve yiyorsan da şaşırtmak lazım.

Ben cok uc dıyetler yapmadım hıc
Spor hep bu düzeyde yapardım
Genelde ıkı özgün yaptım bu kez
Önce 3 yerdım
Kas alıp almadığımı bılmıyorum
Ama kas agrım hıc gecmıyor
Otururken yatarken bıle üst baldır popo sızlar hep

kas ağrının nedeni kaslarının erimesi de olabilir. bir ara benim kaslarım çok ağrıyordu çok ciddi spor yapıyordum.
aylık kas yağ ölçümü yaptırdığım için çok iyi takip ediyordum. ağrılarım olduğu dönemde kas kaybım fazla olmuştu.
proteini biraz fazlalaştıra bilirsin. biraz değişiklik yap istersen..

Hafta ıcı ölçüme gıdecektım
Belkı Bugun bıle gıderım
Ben günlük cıddı pro alıyorum ama bır ölçü sonucuna bakıyım
Pekı yağdan gıdıyor ama kas oluyorsa bu tartıda eksı olarak yansımıyorsa ne olacan

Hayırlı cumalar kizlar bol eksileriniz olsun InshAllah

Hayırlı cumalar
Günaydın kızlar
Günaydıııın berilceee

Bıze katılmak ıstermısın
Duzenlı paylaşım yaparsan beraber devam edelım

Söyleleyim gruptakilere bende

Hocam böyle demedı
Sırf kardıo demıstı

Bende kilo fazlası olan kişilerin başlangıçta sadece cardio yapmalarını önerdiklerini biliyorum

3 haftadır sağlam spor yapıyorum
Hala agrılarım var neden sence
Bırde senın tartıldım
Göbekte 8 cm incelme var tartıda nıye yansımıyor sence

Canım ağrılarla ilgili şunları söyleyebilirim;

Antrenman sırasında yeterli nefes alınmaması. (Oksijen azlığı dokulardaki laktik asit birikimini artırır.)
Isınmadan antrenmana başlamak kas ağrılarına ve hatta sakatlıklara yol açabilir. (Yürüyüş yaparken speed kaç ile yürüyorsun?) Koşu ve kondisyon antrenmanlarına önce hafif tempoyla başlamalıdır, sonradan yavaş yükseltilmelidir.
Antrenman sonrası en çok çalıştırılan kasların esnetilmesi gerekir. Esneme hareketleri kasın istirahattaki duruma daha kolay geçmesini sağlar.
İlaçsız yapılabilecek bir diğer yöntem ise ağrı olan bölgeye sıcak su torbası veya sıcak havlu uygulamaktır. Sıcak uygulamaları kasları gevşetir.

Canım hoca tepemde duruyor her an
1.8 yanı yanı yavaş adım sevıyedınde başlayıp kademe olarak artıyor
6.5 te yaklaşık 20 dakıkada ulaşıyorum
Hemen hemen 35-40 dakıka 7.2 de kösü yada hızlı yürüyorum
Sonra yıne 5 dakıkada nabzı normale çekecek sevıyelere kademe kademe ınıp bıtırıyorum
Sonrada 10 dakıka strechıng var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…