canım ben hamileyken kabızlık için biseyler araştırırken şunu öğrendim. 1incir ve 7 zeytin kahvaltıya başlamadan önce yiyorum her gün mutlaka. O kadar çok farkediyor ki. Sayılar önemli. Kur'an da tin süresinden yola çıkarak bu sayılar da. Bir araştır ve dene istersen
Kızlar geçen sene annemle bana bir kazak ormustuk ama biraz dar yapmışız giydiğim zaman bildiğiniz 3 katli bir apartman oluyordu göbeğim. O zaman moralimi bozduğu için kaldırıp kenara atmıştım. Bu gün deneyim dedim otururken bile göbeğim çıkmıyor. Bana hep göbeğim duruyor gibi geliyordu ama gidiyormuş meğersem
canım ben hamileyken kabızlık için biseyler araştırırken şunu öğrendim. 1incir ve 7 zeytin kahvaltıya başlamadan önce yiyorum her gün mutlaka. O kadar çok farkediyor ki. Sayılar önemli. Kur'an da tin süresinden yola çıkarak bu sayılar da. Bir araştır ve dene istersen
Kartalıda ver gıKızlar ben çıktım mi takımdanacep
Bari kartal kalaydı hatıra olaraktanKartalıda ver gı
Gıttın garı
Tebrik ederim mezun oldun darısı başımızaKızlar ben çıktım mi takımdanacep
Sağol kuzum önemli olan korumakTebrik ederim mezun oldun darısı başımıza
Bugünkü menüm
Sabah 8de : yarim domates 1dilim peynir 1dilim salam 5dilim sucuk 1dilim ekmek ve kahve
Öğlen 3de: haşlama tavuk
Akşam 5de : 1fincan kahve
2bucuk litre su
30 dk yürüyüş
Akşam yemeği yemeyecek misin. Aç bırakma bence kendini. Kuruyemiş fln ye bari.
Tebrikler canim. Korumada da bizden ayrilmiyorsun degil miSağol kuzum önemli olan korumak
Afiyet olsun arkadasim. Menulerin cok yetersiz canim ya. Bunyen tepki verecek sonunda.Bugünkü menüm
Sabah 8de : yarim domates 1dilim peynir 1dilim salam 5dilim sucuk 1dilim ekmek ve kahve
Öğlen 3de: haşlama tavuk
Akşam 5de : 1fincan kahve
2bucuk litre su
30 dk yürüyüş
Canim ben aslında hedefi 50 yapıp devam etmek istiyorum söyle ki vermek istediğim son 1 2 kilo zor gidiyor bende koruma yaparsam ucu kaçabilir diyete devam etmek istiyorumTebrikler canim. Korumada da bizden ayrilmiyorsun degil mi
Afiyet olsun arkadasim. Menulerin cok yetersiz canim ya. Bunyen tepki verecek sonunda.
Canim ben aslında hedefi 50 yapıp devam etmek istiyorum söyle ki vermek istediğim son 1 2 kilo zor gidiyor bende koruma yaparsam ucu kaçabilir diyete devam etmek istiyorumberilceee kabul ederse ya burada devam edicem yada başka takıma beni hedefim 50 olarak yönlendirir
Bakalım canim :)Burdan devam edersin kiz nolucakki
Baska takimda neymis. Burada devam iste. Beril de oyle der sanirim. Simdi mezuniyet belgesi alicaksin ya yeni hedeflerinde mezuniyet belgesi tekrar alamiyorsun sadece yoksa normal devam edebiliyorsun.Canim ben aslında hedefi 50 yapıp devam etmek istiyorum söyle ki vermek istediğim son 1 2 kilo zor gidiyor bende koruma yaparsam ucu kaçabilir diyete devam etmek istiyorumberilceee kabul ederse ya burada devam edicem yada başka takıma beni hedefim 50 olarak yönlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?