Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

keryneia da yapıyordu ama faydasını gördümü bilmiyorum

Tebrikler :)

Tmm canım teşekkür ederim

Bugünkü menüm

Sabah 8de : yarim domates 1dilim peynir 1dilim salam 5dilim sucuk 1dilim ekmek ve kahve

Öğlen 3de: haşlama tavuk

Akşam 5de : 1fincan kahve

2bucuk litre su
30 dk yürüyüş

Akşam yemeği yemeyecek misin. Aç bırakma bence kendini. Kuruyemiş fln ye bari.

Iyi aksamlar arkadaslar. Oncelikle kilo veren vermeye calisan tum arkasalarimi tebrik ediyor ve tamgaz devam diyorum. Simdiii menumu paylasiyorum.
9 00 Kahvalti
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Tam bugday ekmegi
5 zeytin
Domates turp yesillik
12 00 Ara.
1 elma 8 badem
13 30 ogle
1 kepce mercimek corbasi
4 izgara kofte
1 dl. Tam bugday ekmegi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 1/2 su bard. Leblebi 1 su bard. Ayran
18 00 1 portakal 1 cay bard. Sut
19 30 aksam
6 kasik kapuska z.yagli
2 dl. Ekmek
4 yemek kasigi yogurt
Salata
22 00 1 bard. Sut (icilicek)

Gelen giden cok oldu bugun misafirlerimle gun icinde cay kahve bitki cayi sekersiz bolca tukettim.

3 lt. Sut
1 saat Yuruyus

Bugünkü menüm

Sabah 8de : yarim domates 1dilim peynir 1dilim salam 5dilim sucuk 1dilim ekmek ve kahve

Öğlen 3de: haşlama tavuk

Akşam 5de : 1fincan kahve

2bucuk litre su
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun arkadasim. Menulerin cok yetersiz canim ya. Bunyen tepki verecek sonunda.

Tebrikler canim. Korumada da bizden ayrilmiyorsun degil mi
Canim ben aslında hedefi 50 yapıp devam etmek istiyorum söyle ki vermek istediğim son 1 2 kilo zor gidiyor bende koruma yaparsam ucu kaçabilir diyete devam etmek istiyorum berilceee kabul ederse ya burada devam edicem yada başka takıma beni hedefim 50 olarak yönlendirir

Burdan devam edersin kiz nolucakki

Baska takimda neymis. Burada devam iste. Beril de oyle der sanirim. Simdi mezuniyet belgesi alicaksin ya yeni hedeflerinde mezuniyet belgesi tekrar alamiyorsun sadece yoksa normal devam edebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…