Ben gerçekten alınıyorum artıkCanim ben aslında hedefi 50 yapıp devam etmek istiyorum söyle ki vermek istediğim son 1 2 kilo zor gidiyor bende koruma yaparsam ucu kaçabilir diyete devam etmek istiyorumberilceee kabul ederse ya burada devam edicem yada başka takıma beni hedefim 50 olarak yönlendirir
Anladım canım bakalım kaptan gelsin de :)Baska takimda neymis. Burada devam iste. Beril de oyle der sanirim. Simdi mezuniyet belgesi alicaksin ya yeni hedeflerinde mezuniyet belgesi tekrar alamiyorsun sadece yoksa normal devam edebiliyorsun.
Ama bu sekilde de uzun vadede kilo veremezsin kastan kilo kaybedersin bu da kalici olmaz. Bence bir uzman destegi al yoksa bunyene zarar vereceksin.Napiyim cnm ya biraz fazla yersem ipin ucunu kaçırıyorum
Az birşey daha eklersem ozm hiç kilo veremiyorum
Gulum benim bence alindigindan degil mezun olunca ne yapacagini bilmediginden oyle demistir. Yani ben oyle anladim.Ben gerçekten alınıyorum artık
Şaka olduğunu düşünüp kendıme şakayla cevap vetfım
Ben nıye seni ıstemeyım kı canım
Ben sadece sana takılıyordum
Benım kemıgım bıle bu boyda 48-50 hatta 55 ı göremez
Benım gerçekten kıskanma huyum yoktur
Eger yanlış bır kelıme kullandımsa hakkını helal özür dılerım
Burası herkesın ıstedıgı kadar kalacağı
Defalarca gıdıp gelecegı bır yer
Aman deyım kimse benı yalnış anlamadın lütfen
Ben gerçekten alınıyorum artık
Şaka olduğunu düşünüp kendıme şakayla cevap vetfım
Ben nıye seni ıstemeyım kı canım
Ben sadece sana takılıyordum
Benım kemıgım bıle bu boyda 48-50 hatta 55 ı göremez
Benım gerçekten kıskanma huyum yoktur
Eger yanlış bır kelıme kullandımsa hakkını helal özür dılerım
Burası herkesın ıstedıgı kadar kalacağı
Defalarca gıdıp gelecegı bır yer
Aman deyım kimse benı yalnış anlamadın lütfen
Hayirli geceler kaptanlarin en guzeliKılo veren vermeye uğraşan herkesı tebrık eder
Güzel bır hafta sonu dılerım
Hayırlı geceler arkadaşlar
Mezuniyet konusuna gelınce
Kendını cok sıkıp cok lusteye eksı getıreyım dıye yorulmaman ıcındı
İstersen bahardan rıca ederım mezunıyetını ıptalımı eder kı sana sordum ben olmak ısıtıyormusun dıye canım
Ya ben kaptanlığı ona bırakmayı düşünürkenGulum benim bence alindigindan degil mezun olunca ne yapacagini bilmediginden oyle demistir. Yani ben oyle anladim.
Kızlar geçen sene annemle bana bir kazak ormustuk ama biraz dar yapmışız giydiğim zaman bildiğiniz 3 katli bir apartman oluyordu göbeğim. O zaman moralimi bozduğu için kaldırıp kenara atmıştım. Bu gün deneyim dedim otururken bile göbeğim çıkmıyor. Bana hep göbeğim duruyor gibi geliyordu ama gidiyormuş meğersem
Bende buraya ilk geldiğimde alışverişe gitmiştim ozman aldığım etek şuan bol geliyor pens attım resmen eteğe. İnsan motive oluyor ya böyle olunca.umarım hedefimize de ulasiriz
Geçmiş olsun canımBugün regl oldum ve belim tutuldu akşama cardio yapamicam sanırım
Iyi aksamlar arkadaslar. Oncelikle kilo veren vermeye calisan tum arkasalarimi tebrik ediyor ve tamgaz devam diyorum. Simdiii menumu paylasiyorum.
9 00 Kahvalti
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Tam bugday ekmegi
5 zeytin
Domates turp yesillik
12 00 Ara.
1 elma 8 badem
13 30 ogle
1 kepce mercimek corbasi
4 izgara kofte
1 dl. Tam bugday ekmegi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 1/2 su bard. Leblebi 1 su bard. Ayran
18 00 1 portakal 1 cay bard. Sut
19 30 aksam
6 kasik kapuska z.yagli
2 dl. Ekmek
4 yemek kasigi yogurt
Salata
22 00 1 bard. Sut (icilicek)
Gelen giden cok oldu bugun misafirlerimle gun icinde cay kahve bitki cayi sekersiz bolca tukettim.
3 lt. Sut
1 saat Yuruyus
Bak simdi hoduk filan ne demek. Senin ne kadar iyi niyetli oldugunu kisa surede kardesim oldugunu 5 saat yazarim simdi okumaktan yorulursunuz ha ona gore. Elim kirik diyom yazik bana. Sen gordun ellerimin halini. Alinmak degil olay mezun olunca ne oldugunu tam olarak anlayamak bence dedim ya. Burada ne guzel birbirimize takilip duruyoruz alinmakta neymis. Hicbirimizin birbirine kasitli bir kelime sarf ettigine inanmiyorum hepimizin kendince derdi problemi var maksat dertlesip kilo verirken birbirimize destek olmak. Otesi hem kendimize hem de karsimizdakine zarar vermek olur ki ne gerek var. Bunu sen cok iyi biliyorsun umarim yeni arkadaslarimizda zamanla alisir bize. Seni cok seviyorum kardesim delikizi da ve tum takim arkadaslarimi da.Ya ben kaptanlığı ona bırakmayı düşünürken
Sevılden haber beklerken o mesajı görünce bır garıp oldum
Sanırım şaka yapmayı beceremıyorum
Ya yalnıs ıfade edıyorum kendımı yada hodugun bırıyım
Onu kırdım gıbı anladım kı
Benı özelde tanıyorsun hıc huyum degıldır yanı
Ya ben kaptanlığı ona bırakmayı düşünürken
Sevılden haber beklerken o mesajı görünce bır garıp oldum
Sanırım şaka yapmayı beceremıyorum
Ya yalnıs ıfade edıyorum kendımı yada hodugun bırıyım
Onu kırdım gıbı anladım kı
Benı özelde tanıyorsun hıc huyum degıldır yanı
Tesekkurler canim benim cok haklisin banada fazla geliyor ama ben diyetisyene gidiyorum ve harfiyen uymak zorundayim. Ki bu diyetisyenin tavsiyelerine uyarak 22 kilo verdim (arada kortizon kullanmak zorunda kaldigim halde)ozel sebeplerle birakmak zorunda kalmistim pazartesi tekrar ayni diyetisyenime basladim.Ya ne kadar güzel bir duygu güle güle giy canım :)
Bende böyle yaparım diye bir pantolon saklıyorum, inşallah bunlardı yazacağım günler gelir
Geçmiş olsun canım
Bence akşam ekmek yemesen daha iyi olur, gün içinde yeterli karbonhidratı aldığını düşünüyorum.
Ama bu sekilde de uzun vadede kilo veremezsin kastan kilo kaybedersin bu da kalici olmaz. Bence bir uzman destegi al yoksa bunyene zarar vereceksin.
Afiyet olsun canim sporunda menun de cok guzel arkadasim sadece ictigin su miktarini goremedim.Kızlar menüm;
08.15 Sabah: 1 yumurta, 1 kibrit peynir, domates salatalık
10.30 2 ceviz
12.30Öğle; Et haşlama, az mercimek çorbası
15.30 1 kuru cennet elması
18.30 Akşam; Somon füme ve yağsız salata
30 dakika yürüyüş
30 mekik ve yanlara 30ar eğilme
Aman iyi olda bunyeni sen biliyorsun canim.Yok kiz bişey olmaz :)
Eskidende böyle kilo vermiştim hemen almamıştım
Hem bence az degilki yediklerim fazla yersem kilo verememki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?