Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben gerçekten alınıyorum artık
Şaka olduğunu düşünüp kendıme şakayla cevap vetfım
Ben nıye seni ıstemeyım kı canım
Ben sadece sana takılıyordum
Benım kemıgım bıle bu boyda 48-50 hatta 55 ı göremez
Benım gerçekten kıskanma huyum yoktur
Eger yanlış bır kelıme kullandımsa hakkını helal özür dılerım
Burası herkesın ıstedıgı kadar kalacağı
Defalarca gıdıp gelecegı bır yer
Aman deyım kimse benı yalnış anlamadın lütfen

Napiyim cnm ya biraz fazla yersem ipin ucunu kaçırıyorum
Az birşey daha eklersem ozm hiç kilo veremiyorum
Ama bu sekilde de uzun vadede kilo veremezsin kastan kilo kaybedersin bu da kalici olmaz. Bence bir uzman destegi al yoksa bunyene zarar vereceksin.

Mezuniyet konusuna gelınce
Kendını cok sıkıp cok lusteye eksı getıreyım dıye yorulmaman ıcındı
İstersen bahardan rıca ederım mezunıyetını ıptalımı eder kı sana sordum ben olmak ısıtıyormusun dıye canım

Gulum benim bence alindigindan degil mezun olunca ne yapacagini bilmediginden oyle demistir. Yani ben oyle anladim.

Yok kuzum asla yanlış anlamadım asıl ben yanlış bir şey dediysem özür dilerim..
Ya tam bilmediğim için mezun olunca belki bir daha gelemem diye düşündüm birde mezun oldum belki benim yerime başka biri gelir hak yemiyim dedim

Geri gelebiliyorsam mezun olayım abla sıkıntı yok o zaman

Gulum benim bence alindigindan degil mezun olunca ne yapacagini bilmediginden oyle demistir. Yani ben oyle anladim.
Ya ben kaptanlığı ona bırakmayı düşünürken
Sevılden haber beklerken o mesajı görünce bır garıp oldum
Sanırım şaka yapmayı beceremıyorum
Ya yalnıs ıfade edıyorum kendımı yada hodugun bırıyım
Onu kırdım gıbı anladım kı
Benı özelde tanıyorsun hıc huyum degıldır yanı

Ya ne kadar güzel bir duygu güle güle giy canım :)

Bende buraya ilk geldiğimde alışverişe gitmiştim ozman aldığım etek şuan bol geliyor pens attım resmen eteğe. İnsan motive oluyor ya böyle olunca.umarım hedefimize de ulasiriz

Bende böyle yaparım diye bir pantolon saklıyorum, inşallah bunlardı yazacağım günler gelir

Bugün regl oldum ve belim tutuldu akşama cardio yapamicam sanırım
Geçmiş olsun canım

Bence akşam ekmek yemesen daha iyi olur, gün içinde yeterli karbonhidratı aldığını düşünüyorum.

Bak simdi hoduk filan ne demek. Senin ne kadar iyi niyetli oldugunu kisa surede kardesim oldugunu 5 saat yazarim simdi okumaktan yorulursunuz ha ona gore. Elim kirik diyom yazik bana. Sen gordun ellerimin halini. Alinmak degil olay mezun olunca ne oldugunu tam olarak anlayamak bence dedim ya. Burada ne guzel birbirimize takilip duruyoruz alinmakta neymis. Hicbirimizin birbirine kasitli bir kelime sarf ettigine inanmiyorum hepimizin kendince derdi problemi var maksat dertlesip kilo verirken birbirimize destek olmak. Otesi hem kendimize hem de karsimizdakine zarar vermek olur ki ne gerek var. Bunu sen cok iyi biliyorsun umarim yeni arkadaslarimizda zamanla alisir bize. Seni cok seviyorum kardesim delikizi da ve tum takim arkadaslarimi da.

Abla yemin ederim kırılmadım yanlış falan anlama yok Zen71 inde dediği gibi mezun olunca burada nasıl devam edildiğini bilmediğim için ..
Senin samimiyetinden asla şüphe etmedim etmemde lütfen kırdıysam ben özür dilerim ama dediğin gibi bilmedigim icin

Tesekkurler canim benim cok haklisin banada fazla geliyor ama ben diyetisyene gidiyorum ve harfiyen uymak zorundayim. Ki bu diyetisyenin tavsiyelerine uyarak 22 kilo verdim (arada kortizon kullanmak zorunda kaldigim halde)ozel sebeplerle birakmak zorunda kalmistim pazartesi tekrar ayni diyetisyenime basladim. berilceee bu anlattigim surecte hastaligimda hep destek oldu sagolsun kardesim benim. Bak beril askim tuttu yine yaaa.

berilceee abla mezun olunca geri gelebildiğimi bilmiyordum ve başkalarının hakkına girmek istemedigim için sordum asla kırılmadım şaka yaptığında tam tersi daha yakın hissediyorum sana dediğim gibi asla kırılma yok

Afiyet olsun canim sporunda menun de cok guzel arkadasim sadece ictigin su miktarini goremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…