Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben var seni anlamak tatlim :))) ama sen yanlis ifade ediyor bizi uzuyor

Sabahtan beri yazamadım kızlaar, kaldıramadım kafamı bilgisayardan.. Malum maaş dönemi geliyor, harıl harıl bordro vs ile uğraşıyorum. Bir kaç gün daha böyle yoğunluğum sürecek gibi fırsat buldukça yazmaya çalışacağımmm..

Bu arada bugün kü tarifimiz tatlı mı olsun yemek mi olsuuun? Tatlı derken öyle şeker falan yok şimdiden söyleyeyiiim :)

Cnm valla cook terliyorum yorgunluktan da geberiyorum
Öyle geziyor gibi yürümüyorumki
Koşmuyorum ama hızlı hızlı yürüyorum

Tatlı :)

Kızlar tv de misir püsküllü duymuştum
Bugün gittim aldım
Kilomu verdiriyor ödem mi atıyor
Ne ise yarıyor tam olarak bilen varmı
Içinde kiraz sapı fln da var
Odem atiyor canim.. kiraz sapini ben yaparim yalnız canim bu tarz bitkilerin bazilari tansiyon düşürür haberin olsun.. ben düşük tansiyonlu biriyim kuraz sapi icince boyle oluyorum

benim cuma operasyon olduğu için akşam 8,30 da 1 kase çorba vermişlerdi bir küçük bardak hazır yoğurt 3-4 kaşok kadar elma komposto gece eve gelirken eşim kokoreç ayran almıştı. sanırım bu kadardı

ctsi
sabah 1 çay 1 dilim kaşar 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek

saat4 gibi
5-6 kaşık kadar pilav üstü tavuk 1 sarma 1 dilim baklava ayran

akşam ekstra yedim mi hatırlamıyorum

pazar kahvaltıya kardeşime gittik arkadaşlar fln geldi
11:00
3-4 tane kızarmış patates
4-5 tane pankek üstüne çikolata
1 haşlanmış yumurta 2 çay

19:30
akşam yemeğe gittik
4 ızgara köfte
1 ızgara antrikot
salata
ayran
közlenmiş yeşil biber 1 tane
2 dilim ekmek

ara
2 çay
1 dilim triliçe

spor yok bu günlerde tansiyonum düşük ameliyattan beri o yüzden yapamıyorum ama bol bol su içmeye gayret ediyorum

canım dikkat et hem kendine hemde yediklerine.. çok coşmuşsun..

Canım geçmiş olsun öncellikle inşallah toparlarsın kendini kısa zamanda.. Biraz fazla kaçırmışsın sankii..
Akşam yemeği çok güzelmiş, 2 dilim ekmek olmasa da olurmuş

Canım geçmiş olsun öncellikle inşallah toparlarsın kendini kısa zamanda.. Biraz fazla kaçırmışsın sankii..
Akşam yemeği çok güzelmiş, 2 dilim ekmek olmasa da olurmuş

teşekkür ederim cnm amin inş. aynen cnm acılı ezme verdiler ortaya ekmekler de öyle kaynadı araya yoksa yemezdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…