- 7 Ağustos 2016
- 3.506
- 7.436
- 158
evet canım kendim yaptım bol peynirli. Havalar ısınsa dışarı çıkarırım ama sabredicez napalim
zaten sürekli değişiyor daha şimdiden yeni doğduğu fotolar bile küçücük
canım zaten buzluktan çıkarıp pisirdigimden tekrar girmez buzluğa diye düşündüm
hoşgeldin arkadaşım
yeter ki erisin canım
hoşgeldin canim
geçmiş olsun canim
aslına bakılırsa eşimin de fazla kiloları var o yüzden bisey diyemiyor hatta bana diyor ki ben de giremez miyim kk :))
aynen ben de çok korkuyordum ki korktuğum başıma geldi
hoşgeldin canim
yedim paparayi. Hakettim ama doğrusu
liste çok iyi olmuş notlar da verilmiş eline sağlık canım. Bugünkü menumle o kırmızıyı telefi edicem söz
5 Şubat menüsü
12.00
2 yumurta
1 bardak süt
ara öğün
sade Türk Kahvesi
18.00
2 yk pirinç pilavı
8 yk Mantarlı tavuk sote.
cacık
5 şubat menü;
08:30 1 yumurta + 1 kk peynir + söğüş
10:30 2 tam ceviz
12:30 2 kepçe tavuksuyuna çorba + 1 kepçe susuz kuru fasulye
14:30 1 su bardağı yarım yağlı süte nescafe
17:00 2 tam ceviz
19:30 Bol salata üzerine light ton
Bengi__
Su 2.5 litre ile günü tamamlarım. Bugün yoğunluktan çok su içmedim, ara öğünleri de midem guruldamasa onu bile yiyecek halim yoktu.
Bugünkü sporum; 45 dakika yürüyüş, 50 mekik, 50 squat, 50şer bacak hareketi ..
İki gündür muazzam bir yanma var iç bacağım, yani acıyor canım ama kaslarım bana tepki verdiği içinde çok mutluyum
keryneia
Bende sen gibiyim eger öğün sayilarim artarsa tutamiyorum herseyi yiyorum ama 2 ogun bir mini ara yapinca daha iyi hissediyorum kendimi...Amma yemisim 2 saat arayla hep yedim ictim bugun sunu farkettim insanin yedikce yiyesi geliyor yaa
Kiz burada master yaptim diyet konusunda ama hala kilo veremedimDoğru demissiniz okudum
Ödem atiyormus şişkinliğe iyi geliyormus
Kendi menümü kendim yorumlayayim. FArkındayım çok sağlıksız ve çok kh yüklü bir menü ve bana göre değil çünkü eleştirdiğim tarzda bir menü. Çok fena hasta oldum gibi bir şey tüm vücudum dökülüyor sporumu bile zor yaptım. Ama yarın bomba gibi bir menü ile gelecegim5 Şubat Menum
11.00
Beyaz çay
11.30
1 tane ev yapımı poğaça
1 yeşil zeytin
15.00
2 Yk bol yeşilli kısır
16.30
Şekersiz Türk Kahvesi
Genel
2 litre şu
Gece
Yeşil çayBengi__
Spor
90 Yerinde Koşu
75 Vücut ağırlığını kullanarak squatsquay
45 şınav
60 içe ve dışa hızli adim
30 yan sıçrama
Toplam 8 dakika 40 kalori
keryneia
5 Şubat Menum
11.00
Beyaz çay
11.30
1 tane ev yapımı poğaça
1 yeşil zeytin
15.00
2 Yk bol yeşilli kısır
16.30
Şekersiz Türk Kahvesi
Genel
2 litre şu
Gece
Yeşil çayBengi__
Spor
90 Yerinde Koşu
75 Vücut ağırlığını kullanarak squatsquay
45 şınav
60 içe ve dışa hızli adim
30 yan sıçrama
Toplam 8 dakika 40 kalori
keryneia
5 şubat menu
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
10 findik
12 kuru uzum
Aksam 16.00
1 tabak kiraz yapragindan kofte
2 lt su icildiBengi__
60 dakika tempolu yürüyüşkeryneia
Kiraz yaprağı kofte bilen var mi bilmiyorum yöresel bir yemek aslen malatyaliyim bu yöreye ait bi yemek... kiraz yaprağı yazdan kurutulur kisin islatilir yarma dedigimiz un gibi ufalanmis bulgurun en ufak tanesi onunla sarilir yogurtlanir uzerine sogan dokulur.....belki bilenleriz vardır.. oyle agir bi yemek degil kiraz yaprağı wc iyi geliyor... aciklama yapayim dedim)
Canim ben veremedim cunku hafta sonu mezure alamadim aklimdaydi ama oyle cook konusan bi kizim var ki carsida kafamArkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 1 kişi hariç kimse vücut ölçülerini yazıp vermedi eğer vermeyi düşünmuyorsaniz belirtin.
İyisin vallaCanim evim 7+1 ..yukari kat spor salonu gibi kullanıyordum...alt kat 4+1.. 3 kisiyiz zaten bi odaya yuruyus bandi koydum eliptik , ve masa ustu pc yi .. aciyorum film basliyirum spora... tayinciyiz iste bu kadar esya yuzunden hep 4+1 tutmak zorunda kaliyoruz esim cildiriyor
Kuzum nabzını kontrol et dedımNeye dikkat edicem hala anlamadım valla
Koşumu yapıyım
Cnm almanyada da vardır türk marketi oraya bak
Ben türk markettn aldım
Ben bugün sac sakal kaş bıyık yoldurdumBi sakalım yoko yüzden dinlemiyorsunuz beni degil mi
Offff bu ne guzellık yaTatlı krizlerine birebir gelecek, inanılmaz basit bir tarif geliyoor
1 donmuş anamur muzu,
1 avuç böğürtlen
100 gram kadar süzme yoğurt,
Üstüne de biraz ev yapımı granola (tarifini yarına vereceğim)
Muz kullanmak istemeyenler 1 tatlı kaşığı bal kullanabilirler.
Afiyet olsuuun
O bıkere sabah aç karma ıcılırKiz ben sana inanmıyorum mu dedim
Öyle olsa hiç sormam cnm
Sen benim diyetisyenimsin valla korkuyorum senin yorumlarından :)
Bunu hergün gece 1fincan içiyim diyorum olur demi
Aynen ya resmen göz dönüyorAmma yemisim 2 saat arayla hep yedim ictim bugun sunu farkettim insanin yedikce yiyesi geliyor yaa
Ucuz kurtuldun tatlım yıneevet canım kendim yaptım bol peynirli. Havalar ısınsa dışarı çıkarırım ama sabredicez napalim
zaten sürekli değişiyor daha şimdiden yeni doğduğu fotolar bile küçücük
canım zaten buzluktan çıkarıp pisirdigimden tekrar girmez buzluğa diye düşündüm
hoşgeldin arkadaşım
yeter ki erisin canım
hoşgeldin canim
geçmiş olsun canim
aslına bakılırsa eşimin de fazla kiloları var o yüzden bisey diyemiyor hatta bana diyor ki ben de giremez miyim kk :))
aynen ben de çok korkuyordum ki korktuğum başıma geldi
hoşgeldin canim
yedim paparayi. Hakettim ama doğrusu
liste çok iyi olmuş notlar da verilmiş eline sağlık canım. Bugünkü menumle o kırmızıyı telefi edicem söz
Bende öyle ama bazen doygunluk hıssım kayboluyor hep aç hep açBende sen gibiyim eger öğün sayilarim artarsa tutamiyorum herseyi yiyorum ama 2 ogun bir mini ara yapinca daha iyi hissediyorum kendimi...
Ne kalmış kı sankı senınKiz burada master yaptim diyet konusunda ama hala kilo veremedimne neye yarıyor cogunu biliyorum ama hala siskoyum...torun sahibi olurum hala buralarda olurum guya dogum kilolarimi verecemmm
O ne kıCukur dizisi baslamadan ada cukura dusmeden menuuuu gelsinnnn
Canım merak etmeArkadaşlar kızım hiç durmadı bugün şimdi eşim geldi de rahatladım biraz.
geçmişi okuyacağım dedim ama okuyamadım bile.
akşam yemeğini şimdi hazırlıyorum...
Aklımda sizde sürekli girip yazmak istedim ama olmadı beni unutmayın diye arada girip yazıyorum :))
Bicirik uyusun dönücem
Onu bır denemıslıgımız var canım5 şubat menu
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
10 findik
12 kuru uzum
Aksam 16.00
1 tabak kiraz yapragindan kofte
2 lt su icildiBengi__
60 dakika tempolu yürüyüşkeryneia
Kiraz yaprağı kofte bilen var mi bilmiyorum yöresel bir yemek aslen malatyaliyim bu yöreye ait bi yemek... kiraz yaprağı yazdan kurutulur kisin islatilir yarma dedigimiz un gibi ufalanmis bulgurun en ufak tanesi onunla sarilir yogurtlanir uzerine sogan dokulur.....belki bilenleriz vardır.. oyle agir bi yemek degil kiraz yaprağı wc iyi geliyor... aciklama yapayim dedim)
Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 1 kişi hariç kimse vücut ölçülerini yazıp vermedi eğer vermeyi düşünmuyorsaniz belirtin.
Sağol ama oyle bulgur gibi oturmuyor mideye ..suly yemek oldugu icin tabakta ağırlık yoğurdun sosu oluyor... tabii fazla gelebilirsen neden bu kadar aç gezdin hastayım diyorsun iyice hasta olacaksın. keşke biraz yemeye çalışsaydın
afiyet olsun cnm çok lezzetli bişeye benziyor ama içinde bulgur ve 1 tabak yemişsin bakalım bengi ne diyecek :)))
Sağol ama oyle bulgur gibi oturmuyor mideye ..suly yemek oldugu icin tabakta ağırlık yoğurdun sosu oluyor... tabii fazla gelebilir
Show tvde bir dizi var canim adi cukur onu izliyorummmİyisin valla
Benım ev 4 kat ama yınede almam
Bır ara kosu bandı vardı onu bıle yapmadım
Sen ıyı azımle yapıyon masallah sana
Kuzum nabzını kontrol et dedım
Ben bugün sac sakal kaş bıyık yoldurdum
Yanı varkende sözüm geçmez hıc kuzum
Offff bu ne guzellık ya
O bıkere sabah aç karma ıcılır
Yoksa gece wc zıyaretı cok olur
Aynen ya resmen göz dönüyor
Ucuz kurtuldun tatlım yıne
Bende öyle ama bazen doygunluk hıssım kayboluyor hep aç hep aç
Ne kalmış kı sankı senın
O ne kı
Çukura nıye dusecen yürüyüşe mı cıkıyon gece
Canım merak etme
Onu bır denemıslıgımız var canım
Kiraz yaprağı topladık sardık sonuç zehırlendık
Meğerse ilk yaprak olmalıymış
Acı bır tercübeeee oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?