- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Yulaf lapası yap yarın kendine..Kizlar bugun istahim cok acildi regl im yaklasti ondan heralde saglikli besinler tukettim ama cok yedim yaaa(
Aday arkadaşlar
Takıma başlangıç tarihinizle etiketlemenizi istemiştim ama 1 kişi hariç cevap veren olmadı
Listede olmak isteyen arkadaşlar lütfen başlangıç tarihleri ile beraber beni etiketleye bilir misiniz
Çok fazla meyve var. Meyve porsiyonun günlük toplam 2 porsiyon olsun. Ve meyveyi süt ürünü veya kuruyemişle birlikte tüket.Ara 7:30
Bir küçük Amasya elması, bir tatlı kaşığı bal
Kahvaltı 8:30
Mantarlı omlet(1 yumurtadan, az tereyağlı)
2 dilim peynir
5 zeytin
Yağsız marul salatası
Ara 13:30
1 küçük amasya elması
Yarım çay bardağı tarçınlı yoğurt
Öğle yemeği: 14:30
7yk kısır ( yağsız)
Ara: 16:00
Yarım muz, 2 kuru incir
Akşam yemeği : 19:00
4 köfte
2yk tavuk sote
Yağsız salata
Ara: 22:30
2 hurma
1 kase yoğurt
2 buçuk lt su
Sabah 25 dk, akşam 20 dk leslie egzersizi
Protein nerde??5 şubat
sabah 11.00
2 bardak çay
tavada peynirli 1 yumurta
1 yk tuzsuz lor
1 dilim köy ekmeği
akşam 18.30
1 dilim köy ekmeğine acılı ezme sürdüm
1 kase yoğurt
salata
su 2.5 lt
spor yok yine dinlene dinlene evi süpürdüm sayılır mı :)))
Süt icin meyve degil bol yeşillik yemelisin..Valla bugün biraz fazla yedim sanırım kızlar, kan şekerimin düştüğünü hissediyorum hep. Karbonhidrat yok ama tatlı çok. Sütüm azaldığını hissettiğim için hurma ve kuru incir yedim süt yapsın diye
Israrla tek Tek sor Canım.Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 1 kişi hariç kimse vücut ölçülerini yazıp vermedi eğer vermeyi düşünmuyorsaniz belirtin.
Balık fırında degil mi?5.02.2018
Sabah 11.30 da
1dilim ekmek
1dilim kasar
1dilim beyaz peynir
2tane minik domates
2tane yumurta
5dilim salatalık
6tane zeytin
Ara kahve
Öğlen 3de
1kase meyveli yoğurt
Akşam 6da
Balık salata ve brokoliBengi__
2bucuk litre suphilosophergirl
1saat hızlı tempoda yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
10dk kol sıkılaştırma
10dk bacak kalça sıkılaştırmakeryneia
Porsiyonlara dikkat etmeyi unutmayın sekeriz diye abanmak yok
19 ocak canimAday arkadaşlar
Takıma başlangıç tarihinizle etiketlemenizi istemiştim ama 1 kişi hariç cevap veren olmadı
Listede olmak isteyen arkadaşlar lütfen başlangıç tarihleri ile beraber beni etiketleye bilir misiniz
canım dikkat et yediklerine ama tamamen kesme bebisini emzirmen önceliğin . Abur cubur ve tatlı şeyleri azaltıp faydalı şeyler tüket sadece. Protein ve yeşillik olsun mutlaka menülerinde. Kuruyemiş de yiyebilirsin çiğ olanlardan. Benim de bebeğim var 3 aylık amacımız hızlı kilo vermek olmamalı şimdilik düşüncemValla bugün biraz fazla yedim sanırım kızlar, kan şekerimin düştüğünü hissediyorum hep. Karbonhidrat yok ama tatlı çok. Sütüm azaldığını hissettiğim için hurma ve kuru incir yedim süt yapsın diye
Haklısın canım; yarın buna dikkat edeceğim.Süt icin meyve degil bol yeşillik yemelisin..
Meyve 2 porsiyonu geçmemek önceki mesajımda nasıl yiyeceğini yazdım.
Bol bol dereotu marul roka tere ye.. kefir iç..
Karbaonhidrat yok yazmışsın yabuna gülüyorum. Kuzum meyve demek fruktoz şekeri demek şeker demek karbonhidrat demek.
Haklısın canım; yarın buna dikkat edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?