- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Benim de 3 aylık; 1 yıldır deli gibi yemek yiyorum, artık azaltma zamanıBengi__ vicdanımın sesi gibisin
19 ocak canim
canım dikkat et yediklerine ama tamamen kesme bebisini emzirmen önceliğin . Abur cubur ve tatlı şeyleri azaltıp faydalı şeyler tüket sadece. Protein ve yeşillik olsun mutlaka menülerinde. Kuruyemiş de yiyebilirsin çiğ olanlardan. Benim de bebeğim var 3 aylık amacımız hızlı kilo vermek olmamalı şimdilik düşüncem
Evet canım benim, öncelik bebeklerimiz. Ömrü hayatınca diyet yapmamış bende zamanla öğreneceğim.Bengi__ vicdanımın sesi gibisin
19 ocak canim
canım dikkat et yediklerine ama tamamen kesme bebisini emzirmen önceliğin . Abur cubur ve tatlı şeyleri azaltıp faydalı şeyler tüket sadece. Protein ve yeşillik olsun mutlaka menülerinde. Kuruyemiş de yiyebilirsin çiğ olanlardan. Benim de bebeğim var 3 aylık amacımız hızlı kilo vermek olmamalı şimdilik düşüncem
Ben böyle değildi. Gebeliğin ilk zamanı kilo takıntısı dikkat ettim sonra 18 kilo alarak doğuma gittim 7.ayda gelişi. Durunca habire yedim. Doğumdan sonra alerji çıktı herşey yasak yine diyet 17 kilo gitti amaaaa diyet bozulunca yasaklar bir bir yenilince kilo almaya başladım duramıyorum. Çocuk olunca denge altüst oluyor sevilmeyen bile sevilip yeniliyor. Tatlı krizleri gebelikten kalmaBenim de 3 aylık; 1 yıldır deli gibi yemek yiyorum
Evet canım benim, öncelik bebeklerimiz. Ömrü hayatınca diyet yapmamış bende zamanla öğreneceğim.
Balık fırında degil mi?
Oralarda donacagina gel kiz yanima yamacima. Yagmurluydu bu gun ama soguk degil. Ne amacla soyledigini biliyorum ama kilo mu saglik mi canim. Bir an o cumleni gorunce kendine beddua etmissin gibi geliyor insana.-400 ler havalarda uçuşuyordu sabah baktım da
Yok yok şükür
Yok ya ben yorgun uyanıyorum hep
Bunları ve daha beterlerını yasıyorum ben
Kı o anlamda demedım ki
Sızın havanız yerınde olsun yeter kuzum
Askım tan ıfade edemedım sanırım onu yazarken
Aslında başka bırsey demek ıstedım
Sebep varsa bıleyım önlem alayım dıye şeyettım
-9 derecede donuyom
Çocukla 1.5 saat nasıl yapıyon kuzum
Ne yapıyon bıde
Hahhhh işte bu son cumlenı anlatmaya çalıştım ben
Ne güzel ya
Bu cok etkıli ki vücut daha dar ınce duruyor
Kovalamakta kalma yakala kız
Canım ben öküZ modunda yedım
Dr duzenın neyse onu ye demıstı çünkü
Bugün ılac kullanımınada baslıyacam ınsallah utanmayacağım menülerle gelırım
Onu hiç ıcemıyorum
Zorla resmen
He bacım bendede gaz var zatı
Ay nehır hıc haz etmem bu cümbür cemaat ıslerden oysa
Mutlu olsunlar yeter ne dıyeyım
Geldım kuzum
Sagolasın
Hıc bılmıyom bu belgeselci
Ay sagol bır bakıyım hemen
Sagol canım benım
Adı şeker
Kendısı dusman mübarek
Çiko şeker dıgıl demı :)
Kolay gelsın kızlar
Bugün eklerım canım
Lezzetlı görünüyor afıyet olsun
Cumaya gıder insallah
Aaaa kız bu ne
Aksam getırsen hadı fılmın yanında gıderı varda
Bu saatte kımse yemez balım
Kola cok ıse yarar
WC ve lavabo temızlıgınde
Tamam canım alıp şakların şimdi hava soguk Ağustos’ta ıcerız sen üzülme
Olur böyle moral bozma canım
Ben asıtlı bırsey sevmem zaten
Süt yokmu lımonla kestır lor olur
Canım süt icin su ve kalıtelı besın yeterlı
Bende bakıyım bır merak ettım
İnsallah
Yol soruyor kız
Bunu tuttum bengi
Her takıldığını sor canım
Aman dıkkatlı ye cal olarak bomba gıbıler
Nabız kontrolude yap canısı
Neyı ne zaman yedıgınde onemlı bence
Gıtsın yağlar hadı bakalım
Sırf pro ağırlıklı beslenme kalp hastası yapar aman dıkkat kuzum
Yeterlı sıvı ve protein alıyormusun
Balım kaymağım can yoldaşım yazdım ya detaylıcaArkadaslar ben biraz cikiyorum. Amaaa ilk firsatta yaninizdayim.
Oralarda donacagina gel kiz yanima yamacima. Yagmurluydu bu gun ama soguk degil. Ne amacla soyledigini biliyorum ama kilo mu saglik mi canim. Bir an o cumleni gorunce kendine beddua etmissin gibi geliyor insana.
Bu arada doktor da nasil gectin neler dedi tahlil sonuclarin ne zaman cikiyor sorular sorular
Tamam o zaman buzluk hakkini kaybetmis o borekler canim.evet canım kendim yaptım bol peynirli. Havalar ısınsa dışarı çıkarırım ama sabredicez napalim
zaten sürekli değişiyor daha şimdiden yeni doğduğu fotolar bile küçücük
canım zaten buzluktan çıkarıp pisirdigimden tekrar girmez buzluğa diye düşündüm
hoşgeldin arkadaşım
yeter ki erisin canım
hoşgeldin canim
geçmiş olsun canim
aslına bakılırsa eşimin de fazla kiloları var o yüzden bisey diyemiyor hatta bana diyor ki ben de giremez miyim kk :))
aynen ben de çok korkuyordum ki korktuğum başıma geldi
hoşgeldin canim
yedim paparayi. Hakettim ama doğrusu
liste çok iyi olmuş notlar da verilmiş eline sağlık canım. Bugünkü menumle o kırmızıyı telefi edicem söz
eyvah eyvah çikolata çok fena olmuş canım5 şubat
11.30
1 dilim börek
Yarım porsiyon lor
Yarım porsiyon kaşar
3 tane zeytin
1 kaşık sarella kahvaltılık bitter çikolata
Yarım domates
Ara öğün saatini hatırlamıyorum
3 yk ağız sütü
Akşam 6.30
1 dilim börek
1 yk sebze
1 küçük kase mercimek çorbası
Çeyrek porsiyon yoğurt
Bol tere
Yarım domates.
9.00
2 gün kurusu
5 kuru üzüm
Kesmedi film seyrederken sarelladan nır kaşık alayım dedim dalıp şişeyi bitirdim
Yeni girebildim beril im hemen bulur okurum. Benimde bugun iki ayri hastane de isim vardi. Sabahtan dis doktoruna gittim geldim ogleden sonra da ellerim icin ortepediye canim. Alcimi cikardi ama alcidan beter atel takti. Hic korumamissin 1 ay gecti bilegim duzelmemis dedi simdi gunde iki kere ateli cikartip sicak suda 20 dk.bekletip ilac surucem.3 hafta da boyle duracak sonra duzelme varsa fizik tedaviye gidecem. Annem boyle ev tekke gibi gecmis olsuna gelen giden eksik degil nasil korucam ki.Balım kaymağım can yoldaşım yazdım ya detaylıca
şu anki kilon lazım cnm yaptığın menü ile verebiliyormusun veremiyormusun ben bunun takibi yapıyorum.
Ablam geçmiş olsun yaYeni girebildim beril im hemen bulur okurum. Benimde bugun iki ayri hastane de isim vardi. Sabahtan dis doktoruna gittim geldim ogleden sonra da ellerim icin ortepediye canim. Alcimi cikardi ama alcidan beter atel takti. Hic korumamissin 1 ay gecti bilegim duzelmemis dedi simdi gunde iki kere ateli cikartip sicak suda 20 dk.bekletip ilac surucem.3 hafta da boyle duracak sonra duzelme varsa fizik tedaviye gidecem. Annem boyle ev tekke gibi gecmis olsuna gelen giden eksik degil nasil korucam ki.
Eline emegine saglik. Bu makalelerle paylastiklarinin bazilarini biliyor uyguluyoruz bazilarini biliyor unutuyor yafa neden yaptigimizin farkina varmiyoruz amaaa hic duymadigimiz bilmedigimiz olanlar da oluyor illa ki. Cok tesekkurler.Evet tatlım. Diyette ne önemli ise o konular üzerinde durmaya çalışıyorum :) Öğleden sonra da su içmekte zorlananlara alışabilmeleri için tavsiye makalesi paylaşacağım inşallah :)
Hepimizin kemikleri agirdir bence sisko degilizdir de mi. Evet de ne olurSenin kemiklerin agir canim :)))
Kimleri goruyorum. Hos geldin elif cim. Hadi dön artik takima canim.Merhaba lar kızlar. Ben eski 13 mudavimlerinden. Bol yağ yakmalar.
Sagol elif im.Ablam geçmiş olsun ya
Birazdan izliyecegim insallah canim.aynen bak o aklıma gelmedi hemen bir link atayım.
https://www.fullhdfilmizlesene.org/belgesel-izle/that-sugar-film/
arkadaşlar herkes lütfen yukarıda ki belgeseli mutlaka izlesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?