Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yememe rağmen hafiflik hissediyorum tartıda 59.3 geldim tok karna ve 4 su bardağı çaya rağmen yarın oruca başlıyorum cumaya kadar 2 kilo atma ümidim var inşşşşş

Benim de 3 aylık; 1 yıldır deli gibi yemek yiyorum, artık azaltma zamanı
Evet canım benim, öncelik bebeklerimiz. Ömrü hayatınca diyet yapmamış bende zamanla öğreneceğim.

Benim de 3 aylık; 1 yıldır deli gibi yemek yiyorum

Evet canım benim, öncelik bebeklerimiz. Ömrü hayatınca diyet yapmamış bende zamanla öğreneceğim.
Ben böyle değildi. Gebeliğin ilk zamanı kilo takıntısı dikkat ettim sonra 18 kilo alarak doğuma gittim 7.ayda gelişi. Durunca habire yedim. Doğumdan sonra alerji çıktı herşey yasak yine diyet 17 kilo gitti amaaaa diyet bozulunca yasaklar bir bir yenilince kilo almaya başladım duramıyorum. Çocuk olunca denge altüst oluyor sevilmeyen bile sevilip yeniliyor. Tatlı krizleri gebelikten kalma

Arkadaslar ben biraz cikiyorum. Amaaa ilk firsatta yaninizdayim.
Oralarda donacagina gel kiz yanima yamacima. Yagmurluydu bu gun ama soguk degil. Ne amacla soyledigini biliyorum ama kilo mu saglik mi canim. Bir an o cumleni gorunce kendine beddua etmissin gibi geliyor insana.
Bu arada doktor da nasil gectin neler dedi tahlil sonuclarin ne zaman cikiyor sorular sorular

Balım kaymağım can yoldaşım yazdım ya detaylıca

Tamam o zaman buzluk hakkini kaybetmis o borekler canim.

eyvah eyvah çikolata çok fena olmuş canım

Balım kaymağım can yoldaşım yazdım ya detaylıca
Yeni girebildim beril im hemen bulur okurum. Benimde bugun iki ayri hastane de isim vardi. Sabahtan dis doktoruna gittim geldim ogleden sonra da ellerim icin ortepediye canim. Alcimi cikardi ama alcidan beter atel takti. Hic korumamissin 1 ay gecti bilegim duzelmemis dedi simdi gunde iki kere ateli cikartip sicak suda 20 dk.bekletip ilac surucem.3 hafta da boyle duracak sonra duzelme varsa fizik tedaviye gidecem. Annem boyle ev tekke gibi gecmis olsuna gelen giden eksik degil nasil korucam ki.

5 şubat

Sabah 10.00
2 yumurtadan yağsız omlet
5 zeytin
Maydanoz
1 bardak süt

Ara 12.30
1 bardaktan biraz az kefir
2 tam ceviz

Öğlen 14.30
1 kase kinoalı kısır

Ara 17.00
1 duble sade kahve 1 kuş lokumu

Akşam 19.30
3 kaşık sulu köfte(pirinçsiz)
2 kaşık pilav
Bol salata

Bengi__

Su 2,5 litre philosophergirl

Spor keryneia

Şimdi çocukları uyuttum takıma baktıltan sonra leslie yapacağım yapınca onaylamak için tekrar yazarım

Arkadaşlar menümü yazdım
Kızımı oğlumu uyuttum
Spora başlamadan geçmişi okuyup dönüyorum
Bugün spora başlayacaktım ama bebiş durmayınca hiç gidemedim sıkıntısını anlayamadım maalesef şimdi uyuyor inşallah uykusunu alınca rahatlar :)

Ablam geçmiş olsun ya

Evet tatlım. Diyette ne önemli ise o konular üzerinde durmaya çalışıyorum :) Öğleden sonra da su içmekte zorlananlara alışabilmeleri için tavsiye makalesi paylaşacağım inşallah :)
Eline emegine saglik. Bu makalelerle paylastiklarinin bazilarini biliyor uyguluyoruz bazilarini biliyor unutuyor yafa neden yaptigimizin farkina varmiyoruz amaaa hic duymadigimiz bilmedigimiz olanlar da oluyor illa ki. Cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…