Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mayonez koymuyorum sade yoğurt ceviz çok az zeytin yağı aslında mayonezi çok severim ama birde yakışıyor ki yoğurt lu salatalara zararlı diye kullanmıyorum artık

öğlenki yoğurdu akşama kaydırsan daha iyi olurdu.
demir eksikliğinden dolayı proteinle birlikte yoğurt yenmemeli. proteinle yenecek yeşillik demir emilimini arttırır.

canım bütün tariflerdeki yağları silelim. hiç gerek olmuyor boş kalori... zaten kaşar var.. kaşarı da dil peyniri yapın bu tarfi için. daha az kalorili.

sen diyetisyen gidiyordun değil mi?
18 arası bana fazla göründü. insülin direncin mi var?

afiyet olsun.
bir sey rica edeceğim yazarken öğünler arasında bir boşluk bırakır mısın böyle okuması zor oluyor teşekkürler.

o kekleri neden yediğini yazayım.
nesfit ile öğlen yemeği mi olur yaaaaaaaaaa
eve bile sokamam ben onu eklenti şeker var. şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürüyor. birde saat 4de akşam yemeği yemek senin tercihin mi yoksa mecburiyet mi mecburiyet ise akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmalısın. sağlıklı ara öğün. böylece kek yemek zorunda kalmaz. bebeğine rafine şekerli süt içirmemiş olursun.
rafine şeker tüketmeye devam ettiğin sürece bağımlılık şeklinde daha çok tüketeceksin. lütfen kendini süt olur diye kaldırma.
daha yeni doğum yapmışsin yemeklerden kendini kısma ama sağlıklı şeyle yemelisin.
ayrıca ekmek yiyeceksin ama her öğün için ince bir tam buğday ekmeği...

1 porsiyon süt ürünü+1 porsiyon kuruyemiş
1 porsiyon süt ürünü+1 porsiyon meyve
1 porsiyon kuruyemiş+1 porsiyon meyve

1 porsiyon meyve;
100 gr elma (orta boy)
100 gr portakal
2 mandalina
3 kuru kayısı
10 kuru üzüm
1 hurma
2 havuç

1 porsiyon kuruyemiş(çiğ ve tuzsuz)
10 badem
2 ceviz
10 fındık
10 fıstık
20 gr kabak çekirdeği
7 zeytin

1 porsiyon süt ürünü
30 gr beyaz peynir
20 gr kasar
20 gr tulum peyniri
50 gr lor
200 gr yogurt (su bardağı)
200 mlt süt ( su bardağı)
200 mlt kefir (su bardağı) emziren anneler için çok faydalı)

tarif biliyorsun değil mi? perşembe yapacağız bugünden malzemeleri hazırla..

Bengi__ canim dikkat edicem peki. Ama biliyo musun ben acikmiyorum ki problem o zaten. Her zamanki yemek menum bu sadece ekmegi azalttim ve tatliyi biraktim. Tatli beni bu hallere getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…