- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Mayonez koymuyorum sade yoğurt ceviz çok az zeytin yağı aslında mayonezi çok severim ama birde yakışıyor ki yoğurt lu salatalara zararlı diye kullanmıyorum artıkSağlıkla ulaşırız inşallahh
Uzun zamandır dans etmiyordum bunu gördüğüm iyi oldu, akşam evde parti var
Kahvaltı ile öğle yemeği arasında 4,5 saat var, bu bana biraz fazla geldi.. 11,:30 - 12:00 gibi cevizi ekleseydin daha iyi olurdu sanki.
Tahin pekmez bütün gün susatmadı mı seni? Sahurda yumurta yesen, sana daha tok tutar, hemde biraz protein almış olursun.
Ben menünü beğendim arkadaşım, afiyet olsun.
Canım ara öğün yapsan şahane olur sanki :) Afiyet olsun..
Afiyet olsun arkadaşım
Harikasın vallaahiii, bu sağlıklı yaşam altında bende öğrendim çok şükür 'hayır' diyebilmeyi
Afiyet olsun menün güzel
Sevimliimm öğle yemeğin yok seninsabah 9da da kahvaltı yapmışsın iyi salmamışsın akşam yemeğine..
Öğlen en azından bir çorba yapsan daha iyi olur sanki canım
Tartıya az kaldııı, turşu su toplayacak canımm.. Afiyet olsun
Afiyet olsun canımm.
Afiyet olsun canım da kasnika nedir? İlk defa duydumm.
Kereviz salatası mayonezli olan mı?
Afiyet olsunnn
Ben light tonlardan alıyorum, onu da süzüyorum. Daha tuzsuz ve daha az yağlı oluyor.
Tavsiye ederim
06 şubat menüm
Kahvaltı 08:30
1 yumurta,
1 kk peynir,
Domates, salatalık
Ara 10:30
1 su bardağı sütlü nescafe
Öğle 12:30
Izgara tavuk
3 yk bulgur
Yoğurt
Ara 15:00
2 tam ceviz
Şade Türk kahvesi
Akşam 19:30
Ton balıklı salata
3 adet Bulgurlu lahana sarması
Bengi__
Bugün sporum 40 dakika yürüyüş,
50 mekik
@kerynei
Şu ana kadar 2.5 litre su içtim. @philosophergirl
canım bütün tariflerdeki yağları silelim. hiç gerek olmuyor boş kalori... zaten kaşar var.. kaşarı da dil peyniri yapın bu tarfi için. daha az kalorili.Kızlaaaar sahanda yumurta yerine yumurtalı domates dolmasıııı.. Buyrunuz tarifimiz için malzemeler;
Rendelenmiş domates ile bir parça acı sos kullanabilirsiniz.
- 4 adet büyük boy domates
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 su bardağı domates rendesi
- 1/2 su bardağı sıcak su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 1/2 çay kaşığı karabiber
Nasıl Yapılır?
Afiyet olsuuuunnn
- Bol suda yıkadığınız büyük boy domatesleri, sap kısımlarından kapak şeklinde kesin.
- Orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkartın. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
- Dolmanın sosu için; zeytinyağını bir tavada kızdırın. Domates püresini ekleyin ve 2- 3 dakika kadar orta ateşte pişirin. Sıcak suyu ekledikten sonra sosu 2 dakika kadar kaynatın.
- Orta kısmını boşalttığınız domateslerin içine rendelenmiş kaşar peynirini eşit olarak paylaştırın.
- Fırın tepsisine aldığınız domateslerin içine birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.
- Domates sosunu ilave ettiğiniz yumurtalı domates dolmalarını önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika kadar pişirin.
harika seçim... illa mayonez lazımsa labne koyun...Mayonez koymuyorum sade yoğurt ceviz çok az zeytin yağı aslında mayonezi çok severim ama birde yakışıyor ki yoğurt lu salatalara zararlı diye kullanmıyorum artık
canım yanına da bol kalorisilisinden kolayla size geri gönderiyoruz.kuru kuru yiyemediniz anlaşılanKızlar siparişiniz geldiii afiyet olsun mmmmm missssEki Görüntüle 2107517
sen diyetisyen gidiyordun değil mi?Iyi aksamlar arkadaslar.
06.02. 2018 tarihli menumBengi__
9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
4 zeytin
Ceri Domates yesillik
12 00 ARA
1 portakal 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
1 kepce mercimek corbasi
1 canak tavuklu enginar
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1 kucuk dilim kasnika (cok seviyorum diye arkadasim getirdi 1/4 gevrek kadar yoktur)
1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 eksi elma 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
1 canak tavuklu enginar
1 dl.ekmek tam bugday
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 bard. Tarcinli Sut
SU 3 lt. @philosophergirl
SPOR 1 saat yuruyus @keryneia
afiyet olsun.6 şubat
Sabah 7.30
1 bardak süt
2 hurma
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12:30
1 bardak yoğurt
5 badem
Öğle yemeği 14:30
1 kase çorba
Yağsız marul salatası
Ara 16:30
Bir avuç leblebi
Akşam 19:30
2 köfte 2 nugget
2 yk makarna
Yağsız marul salatası
3 lt su
Sabah 30 dk leslie egzersizi
sağ ol biz karnabahar pizzası yapıyoruz
missssssssss.
yok kız biz yedik yedik size getirdim bunucanım yanına da bol kalorisilisinden kolayla size geri gönderiyoruz.kuru kuru yiyemediniz anlaşılan
o kekleri neden yediğini yazayım.06.02.2018
Merhaba kızlar çok yoğun bi gündü temizlik bebekler vs anca yazabiliyorum kusura bakmayın
Sabah
Kalkınca bir bardak rezene 2 kuru kayısı
2 yumurtalı maydonozlu omlet
Domates salatalık yeşillik
1 yk tahin pekmez
2 bardak çay
Ara 1 küçücük muz çok az yoğurt
Öğlen
Küçük kase nesfit
Akşam
(Akşamı ben çok erken yiyorum 4 buçuk gibi)
3 köfte
Küçük kase taze fasülye
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Bol bol su içtim
Spor yok yapmaya vaktimde yok iki bebek arası gitmekten şuan bu mesajı gözümün biri kapalı yazıyorum bittim yorgunluktan
Ve evet itiraf ediyorum 3 dilim kek yedim gece. Neyse süt olsun. Bir bütün ekmek yiyebilme kapasitesindeki ben için iyi bi gündü herkese iyi geceler kızlar
eskilerden iyi geliyor 1-2 haftalık olanlar toparlıyor yeni arkadaşların durumu kötü
tarif biliyorsun değil mi? perşembe yapacağız bugünden malzemeleri hazırla..hoş geldin canım
yeşillikleri hazır etmek iyi oluyor..salata yapmak bana nedense en zor gelen şey..ama hazır olunca yapması da güzel eline sağlık
ben de katılabilirim 1 günlük
bazen oluyor inşallah çabuk rahatlarsın canım
canın pizzami çekiyor. karnabahar pizzası yap. geçen gün6. takımın gönderdiği pizza yetmiyormuş gibi pc de sayfanın yan tarafında dom...pizzanın reklamı var
çok içli olan fasülyedir o içi olmayanların yüksek değil. mesela iç bezelyenin çok yüksek. ama şu an pazarda bulunan tazefasülye gibi olan taze bezelyenin gi düşük..yeşil fasulye beni şaşırttı
sucuk mu???karnıbahar mı ıyyy yenmes ki çok güzel bakın sucuklu
yok kız biz yedik yedik size getirdim bunu
protein az olmuş. hatta çok az daha çok karbonhidrat var. tarhana çorbası bulgur köftesi bunlar karbonhidrat..
öğlen akşam arasında eminim çok acıktın.. ara öğün yapmalısın. ara öğün önerilerim var daha önceki mesajlarda
1 porsiyon süt ürünü+1 porsiyon kuruyemiş
1 porsiyon süt ürünü+1 porsiyon meyve
1 porsiyon kuruyemiş+1 porsiyon meyve
olsun ne kadar bol yeşillik ve protein o kadar az tatlı isteğin olur.Bengi__ canim dikkat edicem peki. Ama biliyo musun ben acikmiyorum ki problem o zaten. Her zamanki yemek menum bu sadece ekmegi azalttim ve tatliyi biraktim. Tatli beni bu hallere getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?