Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bnlar kilo aldırmaz ama iştah açabilir dikkat et canım..
inşallah hayırlı sağlıklı bir şeklde evlat versin rabbim

çok kolay hastanede yemeğini bir kavanoza koyup yanında taşıyabilirsin.
sabah 6 yumurtayı haşla. bunların sarılarını ayır (kedilere verebilirsin) beyazları doğra içine bol maydonoz dereotu taze nane istersen taze soğan doğra. 100 gr lor koy. lor tuzsuz ise tuz at. işteğe bağlı olarak acıbiber ekleyebilirsin. 3 öğünde hepsini ye.
sabah istersen 1 yumurta ve 30 gr lor ile bir kahvaltı yapabilirsin, extra ara öğün olarak 2 ceviz 10 badem veya 10 fındık hakkın var.
bol su iç..

yok mu başka eggfaste gelen...
emzirenler hariç...
sevimlimmm bak sana da uyar yumurta kokusu falan yok sarısı olmadığı için.
NEHIR34 de gelsin,
Allonsy herderdedeva

Tatlım ben yapamam sanırım. Yarın yabancı misafirlerim var. Onları öğlen şirket yemeğine götüreceğim. Onların yanında da yiyemem. Birde yumurtanın beyazını tek başına yiyemem ben hiç. Yani tamam içine birşeyler karıştırıyoruz ama sarısız yumurta yiyemem. Midem bulanır hemen. O yüzden kusuruma bakmayın. Ama yarın dikkat edeceğim. Yarış aklımda :)

günaydın kızlar...
güneşli bir günden hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar
Sevgilerrr canımm bugün hava süperr

Tam da benim için olmuş bu makale

Süpersin kuzum uygulayacağım yazdıklarını
Kuzumm hadi en güzeliyle sağlık sıhhatle olsun.gelsin bebişimiz ❤

tamam canım..

bnlar kilo aldırmaz ama iştah açabilir dikkat et canım..
inşallah hayırlı sağlıklı bir şeklde evlat versin rabbim

amin cnm Allah razı olsun elimden geldiğince dikkat edicem tekrar kilo almak istemiyorum hemde daha tam veremedim

tmm cnm bende markete çıkacaktım zaten hem yürüyüş yapmış olurum diye. stok yapayım gidip

Sevgilerrr canımm bugün hava süperr

Tam da benim için olmuş bu makale

Süpersin kuzum uygulayacağım yazdıklarını

Kuzumm hadi en güzeliyle sağlık sıhhatle olsun.gelsin bebişimiz ❤

amin cnm Allah razı olsun

Malesef öyle oldu canım bugun 10 saat dersim var mesela 10da evden ciktim aksam 8 de evde olacağim

Kızlar sizin kadar aktif olamıyorum beni mazur görün olur mu?
Kahvaltı:bol peynir, bir çk bal, dört zeytin, dört beş dilim hakiki sucuk, dört beş ceviz..
Kızlar ben Karatay usulü beslenmeye çalışıyorum onun için iki öğün yapıyorum

Gunaydin herkeseeee ,
Ben dr götürüyorum kizimi yine burun akintisi ve öksürük basladi ( dr gelip bu gecmis yaparim ..

Ya kıyamam bir salgındır, tüm bebeler hasta ya.. Allah şifa versin inşallah çabucak toplar bebiş..

ooo şahane bilgiler vallahi, şimdi düşünüp geçmişte yaptığım hataları düşünüyorum ve inşallah gelecek zamanlarda da yapmam..

ben bi 6.takıma doğru gideyim bakalım neler yapıyorlar..
birazdan bir hurma eşliğinde sade türk kahvemi içeceğim

Oooh afiyet olsun, bende birazdan yapacağım kahvemi.

canım bütün tariflerdeki yağları silelim. hiç gerek olmuyor boş kalori... zaten kaşar var.. kaşarı da dil peyniri yapın bu tarfi için. daha az kalorili.

Tamam canım kaşar ya da dil gördüğümde yağı keseyim. Ben ayçicek yağı hiç kullanmam, herşeyi zeytinyağı.

kızlar menüler baya bir düzelmeye başladı
öyle değil mi Bengi__

Bir kaç kötü menüler var ama genel itibariyle iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Sanmıyorum kilo aldıracağını, ancak bazı vitaminler ve demir ilaçları kabız yapıyor, ona dikkat etmek lazım sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun canımm, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi :)

yok mu başka eggfaste gelen...
emzirenler hariç...
sevimlimmm bak sana da uyar yumurta kokusu falan yok sarısı olmadığı için.
NEHIR34 de gelsin,
Allonsy herderdedeva

Bana gelme demiştin, kilo vermen zor olursa yap demiştin..

Selam 13.takımın güzelleriii nasılsınızz
Ben bi geçmişe gidip geleyimm

Hoşgeldinnnn iyiyiz güzellik sen nasılsıııın

Bunu da şuraya bırakayım kızlar...

Bi an benim fotoğrafımı paylaştın sandım, ama sağ alttaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…