merhabalar sessiz takipçilerden ben üye olup aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum ve böyle gaza gelebileceğimden eminim lütfen benide takımızına alın ben çok kuralcıyımdır uyarım kurallarınıza takıma alın mam için gereken bilgiler nedir
Hoşgeldin canımmerhabalar sessiz takipçilerden ben üye olup aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum ve böyle gaza gelebileceğimden eminim lütfen benide takımızına alın ben çok kuralcıyımdır uyarım kurallarınıza takıma alın mam için gereken bilgiler nedir
hayırlı teskereler canım Rabbim sağ salim görevini bitirip sevdiklerine kavuştursun inşaallahMaşallah sayfalar akmış
Bi geçmişe gideyim
Yeğenim geldi Kayseri de askerlik yapacak
Onu birliğine resim ettik
İşleri hallettim
Bildirimler güzel herkes kilo vermiş
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 700 gr
Yuzde 1.01
Kilo bildirimi
Geçen hafta 81.7
Bu hafta 81.5
Fark 200
Geçen hafta: 61,2
Bu hafta:60,1
Giden: 1100 g
Yüzde:1,76
LAydLiNe yüzdemi tekrar hesaplarsan, tam emin olamadım cnm
benim kilo bildirimi
geçen hafta 68.600
bu hafta 68.400
giden -200
yüzde 0,29
bekleseydim 100 daha gidermiydi bilmiyorum ama ev temizleyecem yarına misafirim var kahvaltıya geçmem gerekiyor... biliyorum çook az gitti... haftaya spora başlarsam inşallah daha çok gidecek .....
bugün tahlillerimi verdim pazartesi alacam bakalım değerlerim nasıl çıkacak eğer demirim yüksek çıkarsa kuru üzümü azaltayım diyorum...
Amma alıntı yapıyorum ben yaaaaaaauuuuu
Gelelim kiloma
Geçen hafta: 64.6
Bu hafta:64.1
Hedefimi 500 olarak düşünmüştüm. Tam da gramı gramına 500 oldu. Haftaya da yine bu taktiği uygulayacağım. Hatta sizlere de hedef belirleyeceğim. Bakalım düşünce gücümüz ne kadar etkiliyor.
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 700 gr
Yuzde 1.01
Kilo bildirimi
Geçen hafta 81.7
Bu hafta 81.5
Fark 200
benim kilo bildirimi
geçen hafta 68.600
bu hafta 68.400
giden -200
yüzde 0,29
bekleseydim 100 daha gidermiydi bilmiyorum ama ev temizleyecem yarına misafirim var kahvaltıya geçmem gerekiyor... biliyorum çook az gitti... haftaya spora başlarsam inşallah daha çok gidecek .....
bugün tahlillerimi verdim pazartesi alacam bakalım değerlerim nasıl çıkacak eğer demirim yüksek çıkarsa kuru üzümü azaltayım diyorum...
Amma alıntı yapıyorum ben yaaaaaaauuuuu
Gelelim kiloma
Hedefimi 500 olarak düşünmüştüm. Tam da gramı gramına 500 oldu. Haftaya da yine bu taktiği uygulayacağım. Hatta sizlere de hedef belirleyeceğim. Bakalım düşünce gücümüz ne kadar etkiliyor.
bimin çavdarlı ekmeğini ben beğendim bi dene istersen canımayyy saatleri unutmuşum yazmayı canım , tam buğdaylı ekmekler midemi yakıyor canım o yüzden tercih etmiyorum çavdarı denemedim bi onu deniyeyim sağol canım
sağol tatlımzerra canim tebrik ederim
@aylahl canim az gitmis ama uzulme haftaya daha cok gider
@umudum2 bebegim bazen dikkat etsek bile az gidebiliyo o yuzden uzulme sen aynen devam et elbet karsiligini alacaksin. Ben burda yarisirken 2 hafta hic vermedigim olmustu ama yilmadim. Protein diyeti yap 3 gun sabah 2 yumurta 1 kk peynir oglen yogurt tavuk tarzi aksamda et yogurt filan yersen metabolizma sasirir o zaman kolay kilo verirsin
teşekkürlertebrikler kızlar çok iyi
Tebrik ederim
Günaydın canim
olur neden olmasın yarışalım canımÇok güzel vermişsin canım ama dediğim gibi hataların var Karatay' da olsa. Onları düzeltirsen daha güzel kilolar verebilirsin.
Geçmiş olsun canım.
Ben 25 verdimHem de sadece sizi uyardığım yöntemlerle.
Kolay gelsin canım.
Menün çok güzel olmuş afiyet olsun.
Ben hep simit yiyorum ki Burcu. Hatırlamıyor musun? Sert olan simitlerden bu açma gibi olanlardan değil.
Yanlış yazmışsın galiba buraya göre 300 gr sadece. Tekrar bi yaz ne kadar verdin bu hafta?
Tebrik ederim canım seninle aynı gidiyoruz yaaaaa ne güzelHaftaya rakibim sensin tamam mı
Evet canım az gitmiş ama pes etmek yok. Haftaya kendine bir hedef belirle ve o hedefe ulaşmaya çalış. Zaten bugün aylık ve haftalık hedef belirleyeceğiz. Bakalım kim ne kadar hedefini tutturabilecek. Artık spora da başladın eminim daha iyi olacak. Tebrikler az da olsa vermek güzel.
çok yüksek olmasın ama hedefimizAmma alıntı yapıyorum ben yaaaaaaauuuuu
Gelelim kiloma
yarış fikri güzel aksiyon olur bizedeBu arada kızlar biliyorsunuz 13. takıma gelmeden önce 3. takımda yarışıyordum. Yarışma teklifi geldi 3. takımdan. Ben de şöyle bir cevap verdim. Eğer menülerimiz düzelir istikrar yakalarsak 3. takımla yarışmaya girebiliriz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38584/page-15488#post-55077835
evet ya niye gittiki sayfa numaralarıMerhaba,
Arkadaslar sayfanin ustunden kaybolan sayfa numaralarinin geri gelmesini isteyen varsa lutfen buraya yazarak istegimizi bildirelim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sayfa-numaralari.1060937/page-2
Hepimize bol eksilerr
hoş geldin canım..ama o kadar sesiz olma gel tanışalım kaynaşalımmerhabalar sessiz takipçilerden ben üye olup aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum ve böyle gaza gelebileceğimden eminim lütfen benide takımızına alın ben çok kuralcıyımdır uyarım kurallarınıza takıma alın mam için gereken bilgiler nedir
çok sağol canım inşallahHoşgeldin canım
hayırlı teskereler canım Rabbim sağ salim görevini bitirip sevdiklerine kavuştursun inşaallah
Cankızz uyuyomusun sende ben gibi gececisin
Hadi merakla bekliyoruz
cankizzzz nerde kaldın tatlım. Seni bekliyorum sabırsızlıkla.
Wawwwww ıslıklar alkislar ponponlar kapler hepsii senin icinnnKilo bildirimi
Geçen cuma :93.700
Bugün :92.500
Giden :1kilo 200 gram
Kilo bildirimi
Wawwwww ıslıklar alkislar ponponlar kapler hepsii senin icinnn
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 700 gr
Yuzde 1.01
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 64
Giden 600 gr
Yüzde 0.92
TebrikleerrKilo bildirimi
benim kilo bildirimi
geçen hafta 68.600
bu hafta 68.400
giden -200
yüzde 0,29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?