- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Desteğinle başarıcaz inşaallah canımDediğim gibi inşallah haftaya güzel sonuçlar göreceğiz hep birlikte.
Bence de yarışalım, daha da hırslı oluruz. Ben aynı zamanda kuzenimle de yarışıyorum, onla da Cumartesi ş tartılıyoruz. 3. Bir yarışmaya da varım benBu arada kızlar biliyorsunuz 13. takıma gelmeden önce 3. takımda yarışıyordum. Yarışma teklifi geldi 3. takımdan. Ben de şöyle bir cevap verdim. Eğer menülerimiz düzelir istikrar yakalarsak 3. takımla yarışmaya girebiliriz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38584/page-15488#post-55077835
tesekkur ederim canım. insallah bi 6lara dussem en buyuk odulum olucak. motivsayonda cabası bakalim.Ooooooo bu da çok iyi bir sonuç. Hem de yaptığım bir sürü uyarıya ve top top dondurmalara rağmen. Bundan sonra daha güzel gidecek. Bu ay bitmeden seni inşallah 6 lı rakamlarda görelim ucundan da olsa 6 lazım.
tesekkur ederim canım. insallah bi 6lara dussem en buyuk odulum olucak. motivsayonda cabası bakalim.
cok mutlu olurum canimTatlım bu hafta seni as listeye almak istiyorum. Geçen hafta uyarılarımı dikkate alıp güzel katılım sağladığın için. Sen ne dersin?
cok mutlu olurum canimtesekkur ederim. onumuzdeki hafta erken kahvalti yapmaya odaklanicam. bugun erken kalktim basim agriyo cok. yavas yavas alisirim ona da.
gecen hafta regl oldugumdan keyifsizlik ve yorgunluk vardi bi de tatli krizi. tembellik yaptım ama haftaya bomba gibi geliyorum insallah
7 subatti galiba.Tam olarak hangi tarihte gelmiştin takıma hatırlıyor musun?
7 subatti galiba.
Çok güzel vermişsin canım ama dediğim gibi hataların var Karatay' da olsa. Onları düzeltirsen daha güzel kilolar verebilirsin.
Geçmiş olsun canım.
Ben 25 verdimHem de sadece sizi uyardığım yöntemlerle.
Kolay gelsin canım.
Menün çok güzel olmuş afiyet olsun.
Ben hep simit yiyorum ki Burcu. Hatırlamıyor musun? Sert olan simitlerden bu açma gibi olanlardan değil.
Yanlış yazmışsın galiba buraya göre 300 gr sadece. Tekrar bi yaz ne kadar verdin bu hafta?
Tebrik ederim canım seninle aynı gidiyoruz yaaaaa ne güzelHaftaya rakibim sensin tamam mı
Evet canım az gitmiş ama pes etmek yok. Haftaya kendine bir hedef belirle ve o hedefe ulaşmaya çalış. Zaten bugün aylık ve haftalık hedef belirleyeceğiz. Bakalım kim ne kadar hedefini tutturabilecek. Artık spora da başladın eminim daha iyi olacak. Tebrikler az da olsa vermek güzel.
Tebrik ederim canım gayet güzel bir sonuç. Dünkü menüne göre bence iyi bir rakam görmüşsün tebrikler.Geçen haftaki kilom 76.4
Bu haftaki kilom 75.3
Tamam beybisi düzeltmen iyi oldu. Şimdi bi senin geçmişine bakıp geleyim bakalım listeye girebilecek misin?Yanlis yazmisim cnm 68.3 olcak o ya 700 gram verdim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?