- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 64
Giden 600 gr
Yüzde 0.92
Teşekkürlerrrr, teşekkürlerrrrrrwawwwwwww alkış ıslıkkkkktebrikler canımmmmm
Günaydın canimGünaydın kızlar
Hepinize hayırlı günler diliyorum
tebrikler canımmmm wawww
bu hafta benimde az oldu canım haftaya inşallah daha iyi olur yinede şükür artı değiliz sabit değiliz
tesekkur ederim canimtebrikler canımmmm wawww
Çok güzel vermişsin canım ama dediğim gibi hataların var Karatay' da olsa. Onları düzeltirsen daha güzel kilolar verebilirsin.Hahaa :) Maalesef öyle olacak sanırım.
Kahvaltım kalabalıkmı geldi
Karatay uyguluyorum ondan galiba..
Ben çok diyet yaptım hiç birinde kg vermedim karatay da 14 kg verince ona devam edeym dedim. Şimdi 10 daha vermek ama bu hafta çok az oldu sanki
Geçmiş olsun canım.İyi geceler kızlar bugün hastaydım biraz halsizlik vardı hafiften de ateş. Yatıyorum artık çoğu kişi de yatmış zaten tatlı rüyalar
Ben 25 verdim14 muuu ben şok ay bende mi yapsam ne
Kolay gelsin canım.Gec yatmamak elde miii bebegi babasina bikarip mutfağa attim kendimi. Malum misafirlere hazirlik. Ah ahh
Menün çok güzel olmuş afiyet olsun.1 mart listem
Kahvalti 8.30
Limonlu ilik su
Peynir
Şekersiz çay
Domates
Bir dilim ekmek
Öğle 15.00
1 kase corba
Aksam 19.30
Kusbasi kavurma
Ayran
1 dilim ekmek
Ve suan ya 01.52
Dinlenmek amacli 1 bardak Sekersiz cay
2 bucuk litre su
2 mil leslie
100 bisiklet çevirme
25 mekik
38 ip atlama ( cocuk cok agladi o yüzden)
Ben hep simit yiyorum ki Burcu. Hatırlamıyor musun? Sert olan simitlerden bu açma gibi olanlardan değil.Sana ozel diyebilirim bebegim valla senin varligin gaza getirdi benisabah ise gec kalinca oyle oldu baby ins. Yalniz birakmam cnm daha aktif olucam bir kac gune
Ohhj simitli filan
Yanlış yazmışsın galiba buraya göre 300 gr sadece. Tekrar bi yaz ne kadar verdin bu hafta?Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 700 gr
Yuzde 1.01
Tebrik ederim canım seninle aynı gidiyoruz yaaaaa ne güzelKilo bildirimi
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 64
Giden 600 gr
Yüzde 0.92
Bu hafta yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah ve öğleden ekmek yemedim sadece akşam yarım ya bir dilim yedim.hatta sen söyledikten sonra pek gece ama öğün yapmadım canım ama kilo olarak malesef çok gitmemiş beklediğim gibi çıkmadı yada tartıdan dolayı da olabilir bilmiyorum ama ben mecburen evdeki tartımi baz alamıyorum. Zaten kilo gittikçe düşecek yanlışlıkta varsa.kilomu alta yazayım öptüm.
Evet canım az gitmiş ama pes etmek yok. Haftaya kendine bir hedef belirle ve o hedefe ulaşmaya çalış. Zaten bugün aylık ve haftalık hedef belirleyeceğiz. Bakalım kim ne kadar hedefini tutturabilecek. Artık spora da başladın eminim daha iyi olacak. Tebrikler az da olsa vermek güzel.
günaydın herkeseeeeeeeeee tartıya çıkmaktan korkan bir ada
Az gitmiş canım ama haftaya daha güzel olacak inşallah. Bu arada haftaya hedeflerinizi ben belirleyeceğim.Kilo bildirimi
Geçen hafta 81.7
Bu hafta 81.5
Fark 200
Harikasın canım maşallah 41 kereGeçen hafta: 61,2
Bu hafta:60,1
Giden: 1100 g
Yüzde:1,76
LAydLiNe yüzdemi tekrar hesaplarsan, tam emin olamadım cnm
Ooooooo bu da çok iyi bir sonuç. Hem de yaptığım bir sürü uyarıya ve top top dondurmalara rağmen. Bundan sonra daha güzel gidecek. Bu ay bitmeden seni inşallah 6 lı rakamlarda görelim ucundan da olsa 6 lazım.
Tebrik ederim canım ama az olmuş sanki. Bu az verenleri bu hafta bir masaya yatıralım. Önemli olan sağlıklı vermek ama 200 300 de çok az. Bir yerde bir yanlışlık olması lazım.
Aynen canım az olmuş. Haftaya hedefleri ben belirleyeceğim. Spora da başlarsan eminim güzel bir sonuç göreceksin.benim kilo bildirimi
geçen hafta 68.600
bu hafta 68.400
giden -200
yüzde 0,29
bekleseydim 100 daha gidermiydi bilmiyorum ama ev temizleyecem yarına misafirim var kahvaltıya geçmem gerekiyor... biliyorum çook az gitti... haftaya spora başlarsam inşallah daha çok gidecek .....
bugün tahlillerimi verdim pazartesi alacam bakalım değerlerim nasıl çıkacak eğer demirim yüksek çıkarsa kuru üzümü azaltayım diyorum...
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 71.7
Bu hafta 71.2
Fark -500
Bu hafta az oldu ama onumuzdeki hafta telafi edicem insallah
Aynen canım ama gram gram gidiyor sıkılmıycaz devam edicez inşaallahbu hafta benimde az oldu canım haftaya inşallah daha iyi olur yinede şükür artı değiliz sabit değiliz))
Ben biliyorum yanlışlık nerde hem çok geç yatıyorım hem portakallar bide bikerelik gaflete düşüp yenilen mantıHiç bir zaman korkma tartıya çıkmaktan. Ne düşünürsen tartı da onu görüyorsun. Daha önce denedim ben bugün de denedim. Ne görmek istiyorsam onu gördüm. Haftaya yine deneyeceğiz. Demek istediğimi kilo bildirimi yaptığımda daha iyi anlayacaksın.
Az gitmiş canım ama haftaya daha güzel olacak inşallah. Bu arada haftaya hedeflerinizi ben belirleyeceğim.
Harikasın canım maşallah 41 kereEmzirmenin avantajlarını çok güzel kullanıyorsun.
Ooooooo bu da çok iyi bir sonuç. Hem de yaptığım bir sürü uyarıya ve top top dondurmalara rağmen. Bundan sonra daha güzel gidecek. Bu ay bitmeden seni inşallah 6 lı rakamlarda görelim ucundan da olsa 6 lazım.
Tebrik ederim canım ama az olmuş sanki. Bu az verenleri bu hafta bir masaya yatıralım. Önemli olan sağlıklı vermek ama 200 300 de çok az. Bir yerde bir yanlışlık olması lazım.
Aynen canım az olmuş. Haftaya hedefleri ben belirleyeceğim. Spora da başlarsan eminim güzel bir sonuç göreceksin.
Ben biliyorum yanlışlık nerde hem çok geç yatıyorım hem portakallar bide bikerelik gaflete düşüp yenilen mantısonuç hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?