Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim kilo bildirimi
geçen hafta 68.600
bu hafta 68.400
giden -200
yüzde 0,29

bekleseydim 100 daha gidermiydi bilmiyorum ama ev temizleyecem yarına misafirim var kahvaltıya geçmem gerekiyor... biliyorum çook az gitti ... haftaya spora başlarsam inşallah daha çok gidecek .....

bugün tahlillerimi verdim pazartesi alacam bakalım değerlerim nasıl çıkacak eğer demirim yüksek çıkarsa kuru üzümü azaltayım diyorum...

Çok güzel vermişsin canım ama dediğim gibi hataların var Karatay' da olsa. Onları düzeltirsen daha güzel kilolar verebilirsin.

İyi geceler kızlar bugün hastaydım biraz halsizlik vardı hafiften de ateş. Yatıyorum artık çoğu kişi de yatmış zaten tatlı rüyalar
Geçmiş olsun canım.

14 muuu ben şok ay bende mi yapsam ne
Ben 25 verdim Hem de sadece sizi uyardığım yöntemlerle.

Gec yatmamak elde miii bebegi babasina bikarip mutfağa attim kendimi. Malum misafirlere hazirlik. Ah ahh
Kolay gelsin canım.

Menün çok güzel olmuş afiyet olsun.

Sana ozel diyebilirim bebegim valla senin varligin gaza getirdi beni sabah ise gec kalinca oyle oldu baby ins. Yalniz birakmam cnm daha aktif olucam bir kac gune

Ohhj simitli filan
Ben hep simit yiyorum ki Burcu. Hatırlamıyor musun? Sert olan simitlerden bu açma gibi olanlardan değil.

Gunaydin kizlar

Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 700 gr
Yuzde 1.01
Yanlış yazmışsın galiba buraya göre 300 gr sadece. Tekrar bi yaz ne kadar verdin bu hafta?

Kilo bildirimi
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 64
Giden 600 gr
Yüzde 0.92
Tebrik ederim canım seninle aynı gidiyoruz yaaaaa ne güzel Haftaya rakibim sensin tamam mı

2 Mart Cuma kilo bildirimi
64.7
Geçen cuma 64.9 dum
Fark -200

LAydLiNe
Evet canım az gitmiş ama pes etmek yok. Haftaya kendine bir hedef belirle ve o hedefe ulaşmaya çalış. Zaten bugün aylık ve haftalık hedef belirleyeceğiz. Bakalım kim ne kadar hedefini tutturabilecek. Artık spora da başladın eminim daha iyi olacak. Tebrikler az da olsa vermek güzel.

günaydın herkeseeeeeeeeee tartıya çıkmaktan korkan bir ada

Hiç bir zaman korkma tartıya çıkmaktan. Ne düşünürsen tartı da onu görüyorsun. Daha önce denedim ben bugün de denedim. Ne görmek istiyorsam onu gördüm. Haftaya yine deneyeceğiz. Demek istediğimi kilo bildirimi yaptığımda daha iyi anlayacaksın.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 81.7
Bu hafta 81.5
Fark 200
Az gitmiş canım ama haftaya daha güzel olacak inşallah. Bu arada haftaya hedeflerinizi ben belirleyeceğim.

Geçen hafta: 61,2
Bu hafta:60,1
Giden: 1100 g
Yüzde:1,76

LAydLiNe yüzdemi tekrar hesaplarsan, tam emin olamadım cnm
Harikasın canım maşallah 41 kere Emzirmenin avantajlarını çok güzel kullanıyorsun.

02.03.18
baslangic: 76.8
gecen hafta: 74.4
bu hafta: 73.5
fark: 900
yuzde: 1.2
LAydLiNe
Ooooooo bu da çok iyi bir sonuç. Hem de yaptığım bir sürü uyarıya ve top top dondurmalara rağmen. Bundan sonra daha güzel gidecek. Bu ay bitmeden seni inşallah 6 lı rakamlarda görelim ucundan da olsa 6 lazım.

Kızlar günaydın herkeze
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.00
Bugün 65.700
-300
LAydLiNe
Tebrik ederim canım ama az olmuş sanki. Bu az verenleri bu hafta bir masaya yatıralım. Önemli olan sağlıklı vermek ama 200 300 de çok az. Bir yerde bir yanlışlık olması lazım.

Aynen canım az olmuş. Haftaya hedefleri ben belirleyeceğim. Spora da başlarsan eminim güzel bir sonuç göreceksin.

Amma alıntı yapıyorum ben yaaaaaaauuuuu

Gelelim kiloma

Geçen hafta: 64.6

Bu hafta:64.1

Hedefimi 500 olarak düşünmüştüm. Tam da gramı gramına 500 oldu. Haftaya da yine bu taktiği uygulayacağım. Hatta sizlere de hedef belirleyeceğim. Bakalım düşünce gücümüz ne kadar etkiliyor.

***13.TAKIM 559. ETAP***

cankizzzz (93.3///%)
Zerra (64.6///%)
umudum2 (64.9///%)
LAydLiNe (64.7///%)
Nurdan1616(66///%)
aylahl(81.7///%)
ada81(68.6///%)

bilmece811 (61.2///%)
polekey2244(71.7///%)

13. Takım ortalaması:

Ben biliyorum yanlışlık nerde hem çok geç yatıyorım hem portakallar bide bikerelik gaflete düşüp yenilen mantısonuç hüsran

***13.TAKIM 559. ETAP***

cankizzzz (93.3///%)
Zerra (64.6///%)
umudum2 (64.9///%)
LAydLiNe (64.7///%)
Nurdan1616(66///%)
aylahl(81.7///%)
ada81(68.6///%)

bilmece811 (61.2///%)
polekey2244(71.7///%)

13. Takım ortalaması:

***13.TAKIM 559. ETAP*** Free Liste

mrskulkedisi (///%)

Kriziantemcicegi(///%)
fanur (///%)
rumeysa3(///%)
SariPapatya45(///%)
burcugncy(///%)

13. Takım free ortalaması :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…