Yeni kilo bildirimi
Geçen hafta 93.300
Bugün :92.500
Giden :800
Ben pazartesiyle cuma kilomu karıştırmışım
Kızlar hazırmısınız yarışa
Üzülmenizi istemem vazgeçebilirsiniz
ya ben bu hafta yarışa katılamayacağım biliyorum ama yinede takımda olduğumu bilip motive olmak istiyorum başlamışken bırakmamalıyı.kendimden bahsedeyim ismim canan 32 yaşındayım 2016 ekimde anne oldum sezeryan ile 105 ile doğuma girdim 2017 ekimde yani tam 1 sene sonra 75 kg idim ama aylarddır 1 yada 2 farkla gezip duruyorum iştahım da açılınca buaraya gelme zamanı dedim giden kilolarımı soracak olan olursa karatay tarzı beslendim çünki emziriyordum fazla sıkamazdım iştee böyle şimdide 76.5 kiloyum ve bu cuma itibari ile başaldım diyete inşallah takıma alınmama var daha biliyorum ama kendimi sevdirmem lazım sık sık aktif olayım inşallah evdeki netim haftaya falan yapılacak o yüzden cumartesi ve pazar yazışmalarınızı pazartesi tek tek okuyacağım inşallah ama hafta içi mesai saatleri içersinde hep aktif olacağım mart ayı cemrelerin ve yeşilliğin başlaması ile güzel filizler eksin yüreğimize heyecanıızı ve yaşama umudumuzu arttırsın inşallah yaza fit hatunlar olarak girelimkilolarımıza aşağılayıcı bakışlar atan yakınlarımıza bak ben istersem nasıl hatun oluyorum diye dipleri düşsün inşallah evet eşlerimiz için çocularımz için en önemlisi kendimiz sağlığımz ve uzun güzel bir ömür yaşamamız için bana zararı olayacak bütün yiyeceklere hayır vurdum ağzıma kilit bir asker günlüğünde okumuştum beklediğim gün gelecekse çektiklerim kutsaldır.artık benimde sloganım bu
ay yazdıklarımı okudumda ne kadar çok inşallah yazmışımbu arada zayıflarken bol bol zumba yapmıştım hedef kilom da 65 çünki bboyum çok kısa 1.55
Aklim buradaydi ama elim temizlikte
Cok şükür temizlik bitti yarinda aksama kadar pasta borekle uğraşırım....
Aksama bi gecmis yapıp hasret giderecem sizinle bugun cook ayri kaldim biliyorummm
öyleyiz tabiki de aman nazar değmesin Allah korusunKızlar yaaaaa ne harika ne tatlı bir takımız maşallah
kaçamak hakkımızı fazlasıyla tamamladıkKızlar 3. takımla yarışıyoruz liste yüzdesi üzerinden ona göre haftaya hiç kimseden kaçamak istemiyorum
biz hazırız ya sizKızlar hazırmısınız yarışa
Üzülmenizi istemem vazgeçebilirsiniz
katılımın ne kadar olursa motivasyonun da o kadar çok olur canım..ay yazdıklarımı okudumda ne kadar çok inşallah yazmışımbu arada zayıflarken bol bol zumba yapmıştım hedef kilom da 65 çünki bboyum çok kısa 1.55
ellerine sağlık canım temiz evlere bayılıyorumAklim buradaydi ama elim temizlikte
Aksama bi gecmis yapıp hasret giderecem sizinle bugun cook ayri kaldim biliyorummm
Allah kavuştursun şimdidenbenim de esim gidicek mayista
hayirli teskereler canim
Bencede çok hırs yaptım bugün tam 01.50 dk haldık gardımızıııııı korksunlar bizden
Ben kaçırdım galiba hangisini acaba@Kriziantemcicegi Canım senden bir cevap çıkmadı? Okudun mu mesajımı?
hoşgeldin canımmerhabalar sessiz takipçilerden ben üye olup aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum ve böyle gaza gelebileceğimden eminim lütfen benide takımızına alın ben çok kuralcıyımdır uyarım kurallarınıza takıma alın mam için gereken bilgiler nedir
ne güzel yazmışsın canım sen de iyiki varsınoyleyiz valla. ben konyaya geleli 6 ay oldu hic kimsem yok arkadas tanidik. hep evdeyim yanlizligi da hic sevmem. haftada en az 2 kez bunalima girip cikiyodum. zaten 6 ayda 12 kiloyu böyle aldim duygusal acliktan.
KK kesfettim, sonra da burayi. aile arkadas oldunuz bana. 20 gundur modumda dusmeler olmuyo bile. dersime de evime de esime de zaman ayiriyorum mutluyum. kilodan daha onemli seyler var. sadece kilo olarak degil her yonden kendimi toparlayip ruhumu rahatlattiniz. iyi ki varsiniz.
kolay gelsin canımAklim buradaydi ama elim temizlikte
bravo canım iyi yürümüşsünBencede çok hırs yaptım bugün tam 01.50 dk h
14000 bin adım tempo yürüyüş yaptım ve devam edicem spora hergün ama ayaklarım benle değil çok ağrıyor
plan yapmak çok iyi oluyor canım...ben bazı yemeklerimi fazla yapıp porsiyonluk kaplara koyup dondurucuya koyuyorumBu hafta az kilo vermemin sebebini biliyorum galiba. Haftasonu alışveriş yapamadık doğru düzgün. Yemeklerimi önceden hazırlamam ve plan yapmam gerek yoksa kızımdan dolayı kolaya kaçıyorum ve saatler sarkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?