Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya ben bu hafta yarışa katılamayacağım biliyorum ama yinede takımda olduğumu bilip motive olmak istiyorum başlamışken bırakmamalıyı.kendimden bahsedeyim ismim canan 32 yaşındayım 2016 ekimde anne oldum sezeryan ile 105 ile doğuma girdim 2017 ekimde yani tam 1 sene sonra 75 kg idim ama aylarddır 1 yada 2 farkla gezip duruyorum iştahım da açılınca buaraya gelme zamanı dedim giden kilolarımı soracak olan olursa karatay tarzı beslendim çünki emziriyordum fazla sıkamazdım iştee böyle şimdide 76.5 kiloyum ve bu cuma itibari ile başaldım diyete inşallah takıma alınmama var daha biliyorum ama kendimi sevdirmem lazım sık sık aktif olayım inşallah evdeki netim haftaya falan yapılacak o yüzden cumartesi ve pazar yazışmalarınızı pazartesi tek tek okuyacağım inşallah ama hafta içi mesai saatleri içersinde hep aktif olacağım mart ayı cemrelerin ve yeşilliğin başlaması ile güzel filizler eksin yüreğimize heyecanıızı ve yaşama umudumuzu arttırsın inşallah yaza fit hatunlar olarak girelim kilolarımıza aşağılayıcı bakışlar atan yakınlarımıza bak ben istersem nasıl hatun oluyorum diye dipleri düşsüninşallah evet eşlerimiz için çocularımz için en önemlisi kendimiz sağlığımz ve uzun güzel bir ömür yaşamamız için bana zararı olayacak bütün yiyeceklere hayırvurdum ağzıma kilitbir asker günlüğünde okumuştum beklediğim gün gelecekse çektiklerim kutsaldır.artık benimde sloganım bu

ay yazdıklarımı okudumda ne kadar çok inşallah yazmışımbu arada zayıflarken bol bol zumba yapmıştım hedef kilom da 65 çünki bboyum çok kısa 1.55

Yooo hiçte çok yazmamışsın Canan' cım. Takımın ilk sayfasında bir form var bilgilerinle ilgili onları doldurur musun? Kuralları okudun zaten. Paylaşım bizim için çok önemli. İnşallah eve de internetin bağlanır biran önce. O zaman her şey daha güzel olur. Tekrar hoş geldin aramıza. Bu arada benim ismim de Ebru.

Kızlar yaaaaa ne harika ne tatlı bir takımız maşallah
öyleyiz tabiki de aman nazar değmesin Allah korusun
Kızlar 3. takımla yarışıyoruz liste yüzdesi üzerinden ona göre haftaya hiç kimseden kaçamak istemiyorum
kaçamak hakkımızı fazlasıyla tamamladık
Kızlar hazırmısınız yarışa
Üzülmenizi istemem vazgeçebilirsiniz
biz hazırız ya siz
ay yazdıklarımı okudumda ne kadar çok inşallah yazmışımbu arada zayıflarken bol bol zumba yapmıştım hedef kilom da 65 çünki bboyum çok kısa 1.55
katılımın ne kadar olursa motivasyonun da o kadar çok olur canım..
Aklim buradaydi ama elim temizlikte
Cok şükür temizlik bitti yarinda aksama kadar pasta borekle uğraşırım....
Aksama bi gecmis yapıp hasret giderecem sizinle bugun cook ayri kaldim biliyorummm
ellerine sağlık canım temiz evlere bayılıyorum
ben de hafta sonu yapavcaktım ama kvde kalacağım
bu hafta temizlik yalan oldu

hoşgeldin canım

ne güzel yazmışsın canım sen de iyiki varsın
Aklim buradaydi ama elim temizlikte
Cok şükür temizlik bitti yarinda aksama kadar pasta borekle uğraşırım....
Aksama bi gecmis yapıp hasret giderecem sizinle bugun cook ayri kaldim biliyorummm
kolay gelsin canım

Bencede çok hırs yaptım bugün tam 01.50 dk h
14000 bin adım tempo yürüyüş yaptım ve devam edicem spora hergün ama ayaklarım benle değil çok ağrıyor
bravo canım iyi yürümüşsün
plan yapmak çok iyi oluyor canım...ben bazı yemeklerimi fazla yapıp porsiyonluk kaplara koyup dondurucuya koyuyorum

bugün kü menüm
sabah 8.00
1 dilim peynir yumurta maydonozla omlet
1 dilim tb ekmeği
salatalık domates
3 zeytin

11.00
sade kahve 1 hurma
13.00
yeşil fasulye 7 yk
ayran

16.30 1 portakal

18.00 5 köfte fırında
salata
1 kase yayla
3 lt su
40 dak tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…