- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Hoşgeldin canım biz yaparız size ikram ederiz misafirimizsin sonuçtaYaris var dediler geldik hehehehhe rakiplerimize selamlar olsun 3. Takimdan kedicik ben
Bugun cuma hic sıkmayin kendinizi iyicene yiyin
Hayırlısı olsun canımkızlar ben formu nerede dolduracam ya cahilliğime verin bugünn işyeri biraz yoğun okuyorum ama anlamıyorum
beni aydınlatırmısınızilk sayfayı okudum ve uyacağıma söz veriyorum
Hoşgeldin canım biz yaparız size ikram ederiz misafirimizsin sonuçta
Bi deniyeyim canim sagolbimin çavdarlı ekmeğini ben beğendim bi dene istersen canım
sağol tatlım
teşekkürler
olur neden olmasın yarışalım canım
çok yüksek olmasın ama hedefimiz
yarış fikri güzel aksiyon olur bizede
evet ya niye gittiki sayfa numaraları
hoş geldin canım..ama o kadar sesiz olma gel tanışalım kaynaşalım
çok sağol canım inşallah
cankız muhtemelen tartıdaki rakamı görüp sevinçten bayıldı
Insallah canim bi an once 8lere sonra gelsinn 7lerrrTşk ederim canım benim
Inş 9lu rakamdan biranönce çıkarım
Aynen canim tek basima olsam aman bugun yiyeyim yarin baslarim derim... buraya olan sorumluluk insani motive ediyor..Bu hafta hepimizde süperiz
Tek başıma diyet yapmış olsaydım
Herhalde bu zamana gelemezdim
Pes ederdim birlikte daha azimli oluyor insan
Sizede hayirli teskereler canim...Allah herkesi sevdiklerine kavustursun sağ salim..benim de esim gidicek mayista
hayirli teskereler canim
Masallahhhhh bizeeeeKızlar yaaaaa ne harika ne tatlı bir takımız maşallah
Yarış varmış ollalalaaaaaKızlar 3. takımla yarışıyoruz liste yüzdesi üzerinden ona göre haftaya hiç kimseden kaçamak istemiyorum
Hosgeldiniz aramiza benimde sloganim ya yiyecen ya giyecen.....ya ben bu hafta yarışa katılamayacağım biliyorum ama yinede takımda olduğumu bilip motive olmak istiyorum başlamışken bırakmamalıyı.kendimden bahsedeyim ismim canan 32 yaşındayım 2016 ekimde anne oldum sezeryan ile 105 ile doğuma girdim 2017 ekimde yani tam 1 sene sonra 75 kg idim ama aylarddır 1 yada 2 farkla gezip duruyorum iştahım da açılınca buaraya gelme zamanı dedim giden kilolarımı soracak olan olursa karatay tarzı beslendim çünki emziriyordum fazla sıkamazdım iştee böyle şimdide 76.5 kiloyum ve bu cuma itibari ile başaldım diyete inşallah takıma alınmama var daha biliyorum ama kendimi sevdirmem lazım sık sık aktif olayım inşallah evdeki netim haftaya falan yapılacak o yüzden cumartesi ve pazar yazışmalarınızı pazartesi tek tek okuyacağım inşallah ama hafta içi mesai saatleri içersinde hep aktif olacağım mart ayı cemrelerin ve yeşilliğin başlaması ile güzel filizler eksin yüreğimize heyecanıızı ve yaşama umudumuzu arttırsın inşallah yaza fit hatunlar olarak girelimkilolarımıza aşağılayıcı bakışlar atan yakınlarımıza bak ben istersem nasıl hatun oluyorum diye dipleri düşsün inşallah evet eşlerimiz için çocularımz için en önemlisi kendimiz sağlığımz ve uzun güzel bir ömür yaşamamız için bana zararı olayacak bütün yiyeceklere hayır vurdum ağzıma kilit bir asker günlüğünde okumuştum beklediğim gün gelecekse çektiklerim kutsaldır.artık benimde sloganım bu
Bosver bu hafta dinlen canimöyleyiz tabiki de aman nazar değmesin Allah korusun
kaçamak hakkımızı fazlasıyla tamamladık
biz hazırız ya siz
katılımın ne kadar olursa motivasyonun da o kadar çok olur canım..
ellerine sağlık canım temiz evlere bayılıyorum
ben de hafta sonu yapavcaktım ama kvde kalacağım
bu hafta temizlik yalan oldu
Afiyet olsun canimbugün kü menüm
sabah 8.00
1 dilim peynir yumurta maydonozla omlet
1 dilim tb ekmeği
salatalık domates
3 zeytin
11.00
sade kahve 1 hurma
13.00
yeşil fasulye 7 yk
ayran
16.30 1 portakal
18.00 5 köfte fırında
salata
1 kase yayla
3 lt su
40 dak tempolu yürüyüş
Biz bugun yiyelim ama siz bütün hafta yiyin emiii guzellerYaris var dediler geldik hehehehhe rakiplerimize selamlar olsun 3. Takimdan kedicik ben
Bugun cuma hic sıkmayin kendinizi iyicene yiyin
Biz bugun yiyelim ama siz bütün hafta yiyin emiii guzeller
Kaptanimiz bizim basimizin tacıBizim patron bizi furur hee duymasin sizinki minnos ama bisi demez bal kaymak kaptaniniz var yumusacik
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: @LAydLiNe* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: cankizzzz & ada81
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :My Jale
İsim (İsteğe Bağlı ):Tuba
Mesleğiniz Ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehiriyarbakır
Boyunuz :1.68
Kilonuz:76.4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayenizoğumdan sonra aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Daha dinç olmak icin daha güzel yaşam icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?Hayır
***13.TAKIM 559. ETAP*** (02 Mart 2018)
cankizzzz (93.3/92.5/0.8/%0.86)
Zerra (64.6/64/0.6/%0.93)
umudum2 (64.9/64.7/0.2/%0.31)
LAydLiNe (64.7/64.1/0.6/%0.93)
Nurdan1616(66/65.7/0.3/%0.45)
aylahl(81.7/81.5/0.2/%0.24)
ada81(68.6/68.4/0.2/%0.29)
bilmece811 (61.2/60.1/1.1/%1.80)
polekey2244(71.7/71.2/0.5/%0.70)
mrskulkedisi (74.4/73.5/0.9/%1.21) Yeni üye Baş.Tar: 08 Şubat 2018 Baş.Kilosu:76.8 Hedef: 64
burcugncy(65/68.3/-3.3/%-0.10) 9. takımdan transfer oldu. Ekstrem A-2 ye göre 510. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 49'a bölündü.
13. Takım ortalaması: 0.693
***13.TAKIM 559. ETAP*** Free Liste
Kriziantemcicegi(77.9/77.4/0.5/%0.64)
fanur (76.4/75.3/1.1/%1.44)
rumeysa3(///%)
SariPapatya45(///%)
13. Takım free ortalaması :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?