Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar profilinden de anlayacağınız üzere M My Jale henüz aramızda çok yeni. Ona yardımcı olursanız sevinirim

Sonuç listelerini hazırladım bu arada bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası bizim takımdaydı. 6. Olduk. Ama benim için biliyorsunuz ki takım derecesi çok önemli değil. Biz sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde az da olsa kilo verelim yeterli. Çünkü fark ettim ki sonuçları incelerseniz siz de fark edebilirsiniz. Çok çabuk verilen kilolar tekrardan çok çabuk eski yerlerine dönebiliyorlar. Bizim en büyük amacımız istikrarlı bir şekilde kilo verebilmek. Ama bu hafta 3. takımla yarıştayız ona göre istiyorum menüleri haberiniz olsun.

Bu arada pazar günü inşallah tek tek hepinizi genel olarak değerlendirip, haftalık ve aylık hedeflerinizi belirleyeceğim. Yarın büyük ihtimal akşama kadar hiç uğrayamam takıma. Sabah erken çıkıp kalmalı olmasa da kamp kurmayı düşünüyoruz. Ankara taraflarına gideceğiz. İnşallah kar yağarda güzel bir gün olur. Ben yokken kimse kaçamak yapmasın, bütün cısslardan uzak durun olur mu? Ben de ateşti, çadırdı derken bayağı efor sarfederim inşallah.

Haftaya insallah guzel sonuclarla geliriz bol bol ponpon sallariz canimmm

Karda sucuk keyfi yapin kaptanimmm diyecem sopayi yiyecem
Iyi eglenceler bol oksijenli bi gun olacak desenize..

Az olmus gibi canim aralarin iyi ama öğünun doyurucu degil gibi geldi bana..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…