- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
baktim canim sok oldum. hep diyodun da bu kadar beklemiyodum.Şimdi ben de seni izlemeye aldım canım görebilirsin.
Bugün daha güzel göründü gözüme menün ama yine de kahvaltı saati geç7 mart
10:30 (erken kalktım bana göre erken sayılır)
Tereyağda mantarlı biberli omlet 1 yumurta ile
Bir avuç peynir
Bir avuç kuru üzüm
4-5 kuru kayısı
3 zeytin
1 dilim ekmek
15:30
Yarım kase karnıbahar kısırı
Bir ısırık ekmek
Aralarda:Türk kahvesi
19:00
Büyük bir tabak kıymalı kapuska
Bir kase yogurt
Su:3 lt
Spor:yapablrsem 1 ml leslie yapmayı düşünüyorum
LAydLiNe
Bi dahakine içindekilerini ye bohçası kalsın olur muYedimm
Evet yarın yemicem bulgur
Güzel olmuş menün. Aslında öğleni unuttuğunda iyi olmuş çünkü kahvaltında ki iki dilim ekmek fazla olmuş.Bugünkü menüm
Sabah 9:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 haş yumurta
3 zeytin
1 yk tulum
Az beyaz peynir
Domates salatalık
9:40
Bitki çayı
11:00
Sade Türk kahvesi 1 hurma
Öğlen unutuldu
Çorba içecektim
17:00 1 avuç beyaz leblebi
18:00
2 kepçe yayla çorbası
3 köfte
3 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Karadeniz de çok güzel bir yer. Ben Trabzona kadar gittim bir kaç kere ama en çok Artvin taraflarını ve Rize dekiy yaylaları merak ediyorum. Bu yaz acayip bir tatil planımız var. Geçenlerde çadır aldık. Kırıkkaleden çıkıp Isparta Salda dan başlayıp sonra kıyıya inip kıyı boyunca kamp kura kura İzmir e gideceğiz. Canımız nerde ne kadar isterse o kadar kalacağız. Seneye de aynısını karadeniz için düşünüyorum inşallah.Gelin canim bekliyoreeee misafirim olun..bende karadenize gitmedim cok merak ediyorum samsuna gittim ama iki gun kaldik pek gezemedim tarihi yerleri gezmek istiyorum boydan boya karadeniz turu yapmak istiyorum...
Ben lavaşla ve kaçamak yapıyorum diye huzursuz olmadan yemek istiyorum canımLavaşlı yemezsen şimdi de yiyebilirsin.Valla sırf adana yemek için Adana' ya gidesim var
Yarın size bir harita yükleyeyim. Gittiğim şehirleri işaretlediğim bir haritam var. İnşallah hayallerim arasında Türkiye' de görülmedik gezilmedik yer bırakmamak gibi bir hayalim var. Sonra da dünyaya açılacağım ömrüm yeterse. O harita da bir Osmaniye kalmış gitmediğim @ada81 Arada nasıl atlamışım onu bilmiyorumAdana ya gelirsem sırf o haritada Osmaniye yi boyayabilmek için geleceğim
Afiyet olsun canım güzel menü7 mart
10:30 (erken kalktım bana göre erken sayılır)
Tereyağda mantarlı biberli omlet 1 yumurta ile
Bir avuç peynir
Bir avuç kuru üzüm
4-5 kuru kayısı
3 zeytin
1 dilim ekmek
15:30
Yarım kase karnıbahar kısırı
Bir ısırık ekmek
Aralarda:Türk kahvesi
19:00
Büyük bir tabak kıymalı kapuska
Bir kase yogurt
Su:3 lt
Spor:yapablrsem 1 ml leslie yapmayı düşünüyorum
LAydLiNe
Her bünye farklı canımYedigim adanalar demir olarak donseydi keske cook yavas yukseliyor demirim ilacsiz.
Kitap okumayi bende cok severim ... tasavuf kitaplari ruhuma iyi gelir..sems ve mevlana ilgili hemen hemen her kitabi okumusumdur...
Afiyet olsun canım evet suyun az olmuşBir iki gündür menü yazmayı unutuyorum.
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Yeşillik
Öğle (12:15)
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye
3 yk salata
3 yk yoğurt
1 tane roll ekmek
Akşam (18:30)
Tavuk sote
Ayran
1,5 litre su spor yok su az oluyor bir iki gündür çoğaltmam lazım.
Doğu Karadeniz’e gittim çok güzelGelin canim bekliyoreeee misafirim olun..bende karadenize gitmedim cok merak ediyorum samsuna gittim ama iki gun kaldik pek gezemedim tarihi yerleri gezmek istiyorum boydan boya karadeniz turu yapmak istiyorum...
baktim canim sok oldum. hep diyodun da bu kadar beklemiyodum.
maşallahiniz var tebrik ederim, genc kiz gibi olmussunuz valla
Ben ekmek yemeden doymayanlardanımBugün daha güzel göründü gözüme menün ama yine de kahvaltı saati geç
Bi dahakine içindekilerini ye bohçası kalsın olur mu
Güzel olmuş menün. Aslında öğleni unuttuğunda iyi olmuş çünkü kahvaltında ki iki dilim ekmek fazla olmuş.
Karadeniz de çok güzel bir yer. Ben Trabzona kadar gittim bir kaç kere ama en çok Artvin taraflarını ve Rize dekiy yaylaları merak ediyorum. Bu yaz acayip bir tatil planımız var. Geçenlerde çadır aldık. Kırıkkaleden çıkıp Isparta Salda dan başlayıp sonra kıyıya inip kıyı boyunca kamp kura kura İzmir e gideceğiz. Canımız nerde ne kadar isterse o kadar kalacağız. Seneye de aynısını karadeniz için düşünüyorum inşallah.
tuh tuh tuh 41 kez masallah subanallahBen bile eski halimin ben olduğuma inanasım gelmiyorYan yana koysan anne kız desen inanmayan çıkmaz vallahi. Sizler başaracaksınız inşallah
Ayy bi de maşallah de lütfen
ayyy mercimek köftesi yiyebiliyo muyuz?Bayağı geç olmuş kahvaltın doğal olarak akşam yemeğinde sarkmış. Mercimek köftesine bayılırım ama umarım miktarı çok değildir.
iyi seyirler kaptanimKızlar bugün sinema günümüz. Ben kaçıyorum. Geç geliriz uğrayamam. Sabaha görüşürüz inşallah. Yarın perşembe lütfen herkes çok dikkatli olsun. Ben hala bekliyorum regl olacağım diye. Sanırım durup durup cuma günü olacak
Öpüldünüz
Ben bile eski halimin ben olduğuma inanasım gelmiyorYan yana koysan anne kız desen inanmayan çıkmaz vallahi. Sizler başaracaksınız inşallah
Ayy bi de maşallah de lütfen
İzlemeye al cnm görürsün :)Ben göremiyorum
İyi seyirlerKızlar bugün sinema günümüz. Ben kaçıyorum. Geç geliriz uğrayamam. Sabaha görüşürüz inşallah. Yarın perşembe lütfen herkes çok dikkatli olsun. Ben hala bekliyorum regl olacağım diye. Sanırım durup durup cuma günü olacak
Öpüldünüz
07.03.18
çarşamba
10.00
1.5 yumurta biberli
1.kk peynir
dimates salatalik biber
cay
14.00
turk kahvesi
15.30
neskafe
yarim incir
1.5 ceviz
18.30
kozlenmis patlican salatasi
tambugday makarna (1 avuc)
yarim kase yogurt
19.00
siyah cay
1 lt su(kosusturmakdan unutmusum)
spor yok
LAydLiNe cankizzzz ada81
Aldım canım ama göremedimİzlemeye al cnm görürsün :)
tesekkur ederim canimAfiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?