Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doğan cüceoğlunu öneririm cnm

Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates

Ara 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.30
1 kase corba

Aksam 18.00
5 yk menemen
1 tk tulum
5vzeytin
1 lokma ekmek

2 litre su
Spor yok.
Bir kac gune spor icin toplancm kizlar

İzlemeye alırsan görebilirsin canım. Görmeni isterim

Acilden geldik doktor önemli birşey olmadığını söyledi ilaçları antibiyorik yazmadı ağrı kesici ateş düşürücü verdiler
Geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşirler. Çocukların hastalığı daha çok üzüyor beni.

Ben bakmaya çalıştım foto yok diyor
İzlemeye alman lazım canım.

ben girdim profiline de canim gorunmuyo.
Şimdi ben de seni izlemeye aldım canım görebilirsin.

Menün olmamış canım. Öncelikle kahvaltın yok kahven şekerli. Çok az yemişsin. Bir de bu mevsim de yenilen çilekler çok sağlıklı değildir. Akşamın güzel ama genel anlamda hiç protein yok menünde. Daha düzenli ve sağlıklı beslenmen lazım. Özellikle kahvaltı ve diğer iki ana öğün çok önemli.

Bayağı geç olmuş kahvaltın doğal olarak akşam yemeğinde sarkmış. Mercimek köftesine bayılırım ama umarım miktarı çok değildir.

Nasıl bir yanlışı vardı peki. yanlışları bilmekte bizi doğru ya götürür. Gerçi daha erken ama zamanı gelince aklımda olsun
Soyle canim , benim kizim 2 gunde kucuk tuvaleti ogrendi ama buyukte cook zorlandik.. oneriler şuydu cocugunuz yapmak isterse bulundugu yere cocuga teklif edilecek hadi gel tuvalete gidelim denilecek cocuk redederse zorlanmiyacak pekala denilecek bulunduğu yerde çamaşırına yapacak.. ben bunu bir hafta gibi denedim hadi kizim tuvalete gidelim kizim istemedi bende tamam dedim hazir olmasını bekledim.... baktim ki kizim buna alisiyor bez yerine camasirina yapmaya basladi...dedim bu boyle olmayacak zaman gecti baktim yapacak gibi oturttum klozete yapmayacam dedi camasirini gosteriyordu buna yapacam diyordu... halbuki küçük tuvaletini tuvalete yapiyordu oturuyordu klozete buyugu redetti...yani onun keyfine biraksaydim hadi gidelim tuvalete yok derse biraksaydim benim kizim camasirina yapmaya devam ederdi... bu sefer pekisiyor...

Bugün menü
Sabah10.00
1 haslanmis yumurta
4 yesilzeytin
Biraz cecil peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 badem
1 portakal

Ara
2 parca peynir attim ağzıma

Aksam 17.45
1 adana
1 dilim kucuk lavas
Sogan salata

Ara
2 kuru kayisi

1.5 lt su icildi LAydLiNe

C cankizzz spor yok canim (

7 mart menüm

Sabah 10:00
4 yk melemen
1 kk peynir
15 k üzüm
4 zeytin

Akşam 19:00

1 kıymalı kabak dolması
1 kase yoğurt
1 kase salata

3 litre su
LAydLiNe ada81

Başın Sağolusn canım. Özelden sana numaramı yazıyorum. Bi sıkıntı olursa eğer bana oradan ulaşabilirsin.

Kaptanım fot.lafınızı göremiyorum bende İzlemeye aldım ama olmuyor...
İzlemeye aldım canım seni de şimdi görebilirsin.

O zorla yedirdikleri hiç olmamış. Bence bundan sonra karşı koymalısın ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar yememen lazım. Bana hiç kimse yememem gereken bişey yedirememişti. Hatta öğünlerimi öyle çok dışarıda olacağım zamanlar yanımda götürürdüm. Arkadaşlara da uygun bir dille anlatırdım.

Lahanalar pirinçliyse olmamış canım. Bir de patates yemeğini diyetteyken yemiyoruz haberin olsun.

Biraz kitap okudumda geldim :))
Oooo süpersin. Bayılırım kitap okuyan insanlara

hayatımda sanırım uzun zamandır ilkkez yemek yemeyi unuttum
O nasıl oldu şimdi anlat bi bakim

Adem Güneş' ten ben de çok haz etmiyorum. Okumadım ama bir kaç yerde denk geldiğim düşünceleriyle uyuşmadım.

Valla canim benim faydalandigim Hatice Kübra Tongar var. Bagirmadan çocuk yetistirmek ve 1-5 Yaş arasi cocuk gelişiminden ben cok memnun kaldim
Ben de aldım o kitabı ama henüz okumadım. Bakalım nasıl bişey okuyunca göreceğim.

Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates

Ara 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.30
1 kase corba

Aksam 18.00
5 yk menemen
1 tk tulum
5vzeytin
1 lokma ekmek

2 litre su
Spor yok.
Güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Spor için birlikte toparlanalım çünkü benim de ihtiyacım var. Hafta sonu bisikletli oryantringim var güzel bir antreman olcak inşallah ama sanırım çok yorulacağım çünkü bir süredir kondisyonsuzum.

İlk defa duyuyorum yaaaa olur mu öyle saçmalık çamaşıra yapılır mı hiç. Valla kusura bakmasın ama ciddi ciddi saçmalamış. İki kızıma da 2-2,5 yaşları arasında verdim. Büyük kızımda Adana'daydık. Halılar kalkar zaten baharda. Evdeki bütün halıları kaldırdım. Hafta sonu cumartesi - pazar iki günde öğrendi. Diğerinde de izin aldım 5 gün. Aynı sistem öğrettim. Ama bu sürede hep onunla ilgilendim. Çişin var mı? Tuvalete gidelim mi? Sık sık sordum. Birde çocuklar suyla oynamaya bayılıyor. Sırf suyla oynayabilmek için sık sık çişim var diyordu ikisi de. Çocuk zaten belli ediyor hazır olduğunu. Hazır olduğunu anladığınız an da çıkartın bezin ama bir daha ne olursa olsun yeniden bağlamayın.

Niye se bende aynı hisse kapıldım
cankız artık çok uğrayamadığı için olsa gerek
Özletiyor kendini

Cnm bu hafta çok işlerim vardı
Mantı yaptım
Sarma sardım
Poğaça yaptım buzluk için iyi oluyor
Temizlik fln yaptım
Fırınımda çoktandır bozuktu fırınım gelince pasta kurabiye kek aklına ne gelirse yaptım :)
Bugün allaha şükür bitti işlerim

Biraz kitap okudumda geldim :))
İyi yapmışsın canım
Bende başımı ve kitaplarımı alıp teknolojiden uzak bir yerde yaşamak istiyorum
Benim hep aklimda
Bende ilk kez unuttum
Doğan cüceoğlunu öneririm cnm
Doğan cüceloğlunu ben de severim
Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates

Ara 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.30
1 kase corba

Aksam 18.00
5 yk menemen
1 tk tulum
5vzeytin
1 lokma ekmek

2 litre su
Spor yok.
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım yine Adana yenmiş
Bizde biraz önce kızımla konuşuyorduk
Ben istediğim kiloya gelince şöyle lavaşlı mezeli Adana yiyelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…