- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Bende adem gunesi tuvalet egitimide takip ettim ama yanılmışım...her cocuk farklo bi kaliba koyulmasi yanlış..
Doğan cüceoğlunu öneririm cnmKızlar çocuk yetiştirmek ile ilgili önerdiğiniz kitaplar varmı?
Psikoloji kitapları ve bu konuda eğitim almış yazarların yazdığı.
Adem güneş i bir kaç arkadaşım önerdi ama henüz almadım bir kitap birde baba ile ilgili bir yazısını okuduğumda pek olumlumlu bakamadım ama bir küçük makale için karalamak yanlıştır
Bakayım canım.Doğan cüceoğlunu öneririm cnm
İyiym canım sen nasılsın?Selam kızlar nasılsınız
Niye se bende aynı hisse kapıldımcanım sen nasılsın?
Son günlerde senin mutsuz oldugunu hissediyorum sanki taa Avusturyadan Ankara ya böle Bi enerji hissettim umarım yanlış histir
Kızlar bugün bende yoğundum giremedim pek annemde temizlik günüydü
İzlemeye alırsan görebilirsin canım. Görmeni isterimBen galiba
Geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşirler. Çocukların hastalığı daha çok üzüyor beni.Acilden geldik doktor önemli birşey olmadığını söyledi ilaçları antibiyorik yazmadı ağrı kesici ateş düşürücü verdiler
İzlemeye alman lazım canım.Ben bakmaya çalıştım foto yok diyor
Şimdi ben de seni izlemeye aldım canım görebilirsin.ben girdim profiline de canim gorunmuyo.
Menün olmamış canım. Öncelikle kahvaltın yok kahven şekerli. Çok az yemişsin. Bir de bu mevsim de yenilen çilekler çok sağlıklı değildir. Akşamın güzel ama genel anlamda hiç protein yok menünde. Daha düzenli ve sağlıklı beslenmen lazım. Özellikle kahvaltı ve diğer iki ana öğün çok önemli.4 Mart 2018
saat:08:30
Filtre kahve+ 1 küp şeker
saat : 10
elma
saat:13 : 30
1 kase tarhana çorbası
saat: 15 : 00
3-4 çilek
saat: 19 : 00
bulgur pialvı
yoğurt
2 lt su içtim, 2 buçuğa tamamlayacağım yatana kadar
spor yok
Iyi geceler kizlar 6 mart listem
Kahvalti 11.30 (bugun gec yapmak istedim cnku cok uykum vardi)
Haşlanmış yumurta
Peynir
3 tane zeytin
Aksam 20.00
mercimek köftesi
Yesillik
Ayran
Saat 22.30 da haftasonu gelecek olan misafirlerim icin sardigim sarmadan bir tane tattım(çiğ)
1 buçuk litre su
Yarim saat evde spor
Soyle canim , benim kizim 2 gunde kucuk tuvaleti ogrendi ama buyukte cook zorlandik.. oneriler şuydu cocugunuz yapmak isterse bulundugu yere cocuga teklif edilecek hadi gel tuvalete gidelim denilecek cocuk redederse zorlanmiyacak pekala denilecek bulunduğu yerde çamaşırına yapacak.. ben bunu bir hafta gibi denedim hadi kizim tuvalete gidelim kizim istemedi bende tamam dedim hazir olmasını bekledim.... baktim ki kizim buna alisiyor bez yerine camasirina yapmaya basladi...dedim bu boyle olmayacak zaman gecti baktim yapacak gibi oturttum klozete yapmayacam dedi camasirini gosteriyordu buna yapacam diyordu... halbuki küçük tuvaletini tuvalete yapiyordu oturuyordu klozete buyugu redetti...yani onun keyfine biraksaydim hadi gidelim tuvalete yok derse biraksaydim benim kizim camasirina yapmaya devam ederdi... bu sefer pekisiyor...Nasıl bir yanlışı vardı peki. yanlışları bilmekte bizi doğru ya götürür. Gerçi daha erken ama zamanı gelince aklımda olsun
Zordur canım tabi büyüttüm ben ElhamdülillahYarından bizim temizlik günü çocukla zor oluyor
İyiym canım sen nasılsın?
Son günlerde senin mutsuz oldugunu hissediyorum sanki taa Avusturyadan Ankara ya böle Bi enerji hissettim umarım yanlış histir
Rabbim bozmasın daha da iyi etsinYok cnm mutsuz fln değilim :) herşey yolunda
Neden böyle düşündün ki
Başın Sağolusn canım. Özelden sana numaramı yazıyorum. Bi sıkıntı olursa eğer bana oradan ulaşabilirsin.Kızlar eşimin babaannesi vefat etti biz dün akşam paldır küldür şehir dışına çıktık izin alıp oyuzden menü falan yazamadım.cenaze akşam okumaları falan epey yoğun..eşimde yarin ameliyat olacak denk geldi iste cenaze bir anda allah mekanini cennet eylesin.pazar gününe kadar menü vs.yazamayabilırim haberiniz olsun.tartıda yok burda cuma günü nasıl tartılicam bilmiyorum bakicaz bakalım.ama iki gündür doğru düz gün bişey yiyemedim zaten.dikkat te ediyorum merak etmeyin artı çıkmaz ins..
LAydLiNe
İzlemeye aldım canım seni de şimdi görebilirsin.Kaptanım fot.lafınızı göremiyorum bende İzlemeye aldım ama olmuyor...
O zorla yedirdikleri hiç olmamış. Bence bundan sonra karşı koymalısın ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar yememen lazım. Bana hiç kimse yememem gereken bişey yedirememişti. Hatta öğünlerimi öyle çok dışarıda olacağım zamanlar yanımda götürürdüm. Arkadaşlara da uygun bir dille anlatırdım.6 mart
09.30
7 zeytin 1 incir
1 yumurta 1.5 yk yulaf kepeği ve yoğurtla krep tarzı bisey yaptım
11.00
1 portakal
13.00
1 kase tarhana
1 tabak Baharatlı kıyma kavurması
Haşlanmış brokoli
Birkaç aci biber turşusu
15.00
1 hurma
10 çiğ badem
Yarim elma
19.00
2 parca haşlanmış et
3yk bulgur
Salata
21.30 (bunları arkadaşa gittiğimde zorla yedirdiler sütüm çekermiş peh olan bana oldu neyse bakalım)
1 kase kısır
İki çatal kek
2.5 litre su
LAydLiNe
Lahanalar pirinçliyse olmamış canım. Bir de patates yemeğini diyetteyken yemiyoruz haberin olsun.6 mart menüm
7.30 sabah
1haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
4 zeytin
1dilim peynir
10.00 chia tohumlu yoğurt
14.00 öğlen
Dünden 5 lahana sarması
Yoğurt
17.00 2 küçük armut
19.00 akşam
5 kaşık sulu patates yemeği
2 parça tavuk eti
Bol salata
2 lt su 20 dk yürüyüş
LAydLiNe
Oooo süpersin. Bayılırım kitap okuyan insanlaraBiraz kitap okudumda geldim :))
O nasıl oldu şimdi anlat bi bakimhayatımda sanırım uzun zamandır ilkkez yemek yemeyi unuttum
Adem Güneş' ten ben de çok haz etmiyorum. Okumadım ama bir kaç yerde denk geldiğim düşünceleriyle uyuşmadım.Kızlar çocuk yetiştirmek ile ilgili önerdiğiniz kitaplar varmı?
Psikoloji kitapları ve bu konuda eğitim almış yazarların yazdığı.
Adem güneş i bir kaç arkadaşım önerdi ama henüz almadım bir kitap birde baba ile ilgili bir yazısını okuduğumda pek olumlumlu bakamadım ama bir küçük makale için karalamak yanlıştır
Ben de aldım o kitabı ama henüz okumadım. Bakalım nasıl bişey okuyunca göreceğim.Valla canim benim faydalandigim Hatice Kübra Tongar var. Bagirmadan çocuk yetistirmek ve 1-5 Yaş arasi cocuk gelişiminden ben cok memnun kaldim
Güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Spor için birlikte toparlanalım çünkü benim de ihtiyacım var. Hafta sonu bisikletli oryantringim var güzel bir antreman olcak inşallah ama sanırım çok yorulacağım çünkü bir süredir kondisyonsuzum.Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ara 10.30
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 kase corba
Aksam 18.00
5 yk menemen
1 tk tulum
5vzeytin
1 lokma ekmek
2 litre su
Spor yok.
Bir kac gune spor icin toplancm kizlar
İlk defa duyuyorum yaaaa olur mu öyle saçmalık çamaşıra yapılır mı hiç. Valla kusura bakmasın ama ciddi ciddi saçmalamış. İki kızıma da 2-2,5 yaşları arasında verdim. Büyük kızımda Adana'daydık. Halılar kalkar zaten baharda. Evdeki bütün halıları kaldırdım. Hafta sonu cumartesi - pazar iki günde öğrendi. Diğerinde de izin aldım 5 gün. Aynı sistem öğrettim. Ama bu sürede hep onunla ilgilendim. Çişin var mı? Tuvalete gidelim mi? Sık sık sordum. Birde çocuklar suyla oynamaya bayılıyor. Sırf suyla oynayabilmek için sık sık çişim var diyordu ikisi de. Çocuk zaten belli ediyor hazır olduğunu. Hazır olduğunu anladığınız an da çıkartın bezin ama bir daha ne olursa olsun yeniden bağlamayın.Soyle canim , benim kizim 2 gunde kucuk tuvaleti ogrendi ama buyukte cook zorlandik.. oneriler şuydu cocugunuz yapmak isterse bulundugu yere cocuga teklif edilecek hadi gel tuvalete gidelim denilecek cocuk redederse zorlanmiyacak pekala denilecek bulunduğu yerde çamaşırına yapacak.. ben bunu bir hafta gibi denedim hadi kizim tuvalete gidelim kizim istemedi bende tamam dedim hazir olmasını bekledim.... baktim ki kizim buna alisiyor bez yerine camasirina yapmaya basladi...dedim bu boyle olmayacak zaman gecti baktim yapacak gibi oturttum klozete yapmayacam dedi camasirini gosteriyordu buna yapacam diyordu... halbuki küçük tuvaletini tuvalete yapiyordu oturuyordu klozete buyugu redetti...yani onun keyfine biraksaydim hadi gidelim tuvalete yok derse biraksaydim benim kizim camasirina yapmaya devam ederdi... bu sefer pekisiyor...
Niye se bende aynı hisse kapıldım
cankız artık çok uğrayamadığı için olsa gerek
Özletiyor kendini
Rabbim bozmasın daha da iyi etsin
İyi yapmışsın canımBiraz kitap okudumda geldim :))
Bende ilk kez unuttumBenim hep aklimda
Doğan cüceloğlunu ben de severimDoğan cüceoğlunu öneririm cnm
Afiyet olsun canım güzelSabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ara 10.30
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 kase corba
Aksam 18.00
5 yk menemen
1 tk tulum
5vzeytin
1 lokma ekmek
2 litre su
Spor yok.
Bir kac gune spor icin toplancm kizlar
Afiyet olsun canım yine Adana yenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?