- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
kaptanimizin da seni izlemesi lazim canim.Aldım canım ama göremedim
Cnm sabaha seni izlerse oda görürsünAldım canım ama göremedim
Bana da aynı etkiyi yapıyor hiç içememen güzeli sade suKızlar içtiğim suya limon koyuyordum midemi bulandıtanın limon oldiğunu buldum sade su içince midem bulanmıyor
Az kalsın beni sudan tiksindirecekti
Ama mecbur içmek zorundayızBana da aynı etkiyi yapıyor hiç içememen güzeli sade su
limonlu su benm de tansiyonumu dusuruyo icemiyorum.Bana da aynı etkiyi yapıyor hiç içememen güzeli sade su
maşallah barekallahBen bile eski halimin ben olduğuma inanasım gelmiyorYan yana koysan anne kız desen inanmayan çıkmaz vallahi. Sizler başaracaksınız inşallah
Ayy bi de maşallah de lütfen
bende içine biraz limon olunca daha çok seviyorumKızlar içtiğim suya limon koyuyordum midemi bulandıtanın limon oldiğunu buldum sade su içince midem bulanmıyor
Az kalsın beni sudan tiksindirecekti
kolay gelsin canımBu cumartesi oğlumun diş bugdayi partisi var kizlar buyrun gelinsimdiden onun telaşı sardi beniii. Pogacami boregimi sarmami yapip buzluga attim. Yarin da iki cesit tatlimi kurabiyemi yapip temizlige girisicem cookk isim var bana yardima geliiinnn ya bide bana akil verin başka ne yapabilirim
günaydın canımmmGünaydinn kızlarrr
kolay gelsin canim.Bu cumartesi oğlumun diş bugdayi partisi var kizlar buyrun gelinsimdiden onun telaşı sardi beniii. Pogacami boregimi sarmami yapip buzluga attim. Yarin da iki cesit tatlimi kurabiyemi yapip temizlige girisicem cookk isim var bana yardima geliiinnn ya bide bana akil verin başka ne yapabilirim
gunaydin canimgünaydın hayırlı sabahlar kızlar
burada havalar kaapalı sanırım yağacak yine
sabah bütün arabalar çamur içindeydi
çamur yağmış resmen gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?