- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Çok çokkkk haklısın, buraya katılım zaten benim kendime yapacağım bir iyilik. Gitmedim bir yere buradayım, hedef kiloma ulaşmadan da bu mücadele bitmeyecek. Son üç gecedir oğlumu yanıma alıp emzirerek uyutuyorum çünkü 12 den önce uyumuyor. O uyurkrn bende uyuyorum, menülerimi yazamadım o yüzden. Normalde en geç 22 de uyuyan bir çocuktu. Bana da zaman kalıyordu ve menülerimi yazıyordum. Vesselam biraz daha çabalayacağımArada öyle zamanlar olur canım. Yeter ki ben sendeki hevesi istediği göreyim. Menülerini görmüyorum ama hiç olmazsa akşamları menü yaz mutlaka. Sende ki kararlılığı bildiğim için ses çıkarmadım ama menü yazman lazım ve mümkünse 5 mesaj kuralımızı ihmal etme
Kızlar sabahtan beri ağlıyorum, bir hafta rapor alıp iki hafta sonra işe başlayacaktım ama haftaya başlamam gerekti. Daha 4 aylık, nasıl bırakacağım. Süt biriktiremedim. İlk defa dün sağdım, o da az çıktı. Kendimi çok suçlu hissediyorum
Kızlar sabahtan beri ağlıyorum, bir hafta rapor alıp iki hafta sonra işe başlayacaktım ama haftaya başlamam gerekti. Daha 4 aylık, nasıl bırakacağım. Süt biriktiremedim. İlk defa dün sağdım, o da az çıktı. Kendimi çok suçlu hissediyorum
maddi sıkıntılardan dolayı alamadım canımEvet çok küçükmüş 2-3 ay ücretsiz alamazmısın?
Kayınvalidem bakacak. Evet çok içiyorum patlayacak hale geldim. Öğle arasında gelip emzirecem. Öğleden sonra 3 te evdeyim. İlk defa çalışan bayan olmak zor geliyorAğlama cnm yaa
Kim bakıcak bebeğine bakıcı fln mi
Haftaya kadar sürekli biriktir sütünü bol bol su iç daha çok sütün olur
Kayınvalidem bakacak. Evet çok içiyorum patlayacak hale geldim. Öğle arasında gelip emzirecem. Öğleden sonra 3 te evdeyim. İlk defa çalışan bayan olmak zor geliyor
Ek gıdaya geçseydi o zmn başlasan iyi olurd ama üzülme Rabbim elbet yardım eder . milupa nın rezene çayo var çok güzel süt yapıyor bide bol bol su cnm inşallah rabbim rızkını arttırsın bebişinin bol sütün olsunKayınvalidem bakacak. Evet çok içiyorum patlayacak hale geldim. Öğle arasında gelip emzirecem. Öğleden sonra 3 te evdeyim. İlk defa çalışan bayan olmak zor geliyor
hyaırlı olsun canım , bende bugün 90 dakika yürüdümBugün sabahtan beri okuldaydım küçük kızımda okula yazıldı
Ordan oraya koşmaktan canım çıktı
Spor yapmış sayilirimmm :)
3 yaşında verdim canım 2,5 kış dönemine denk geliyordu kızım nisan doğumlu çünkü o yüzden 3 yaşında verdim...Çocuk reddetmesi diye mi dedi acaba. Ama dediğin gibi bu defa da diğer türlü alışır tuhaf geldi banada.. Kaç yaşında verdin eğitimi canım.
Bilmem az girdin ondan sanırım.
Onca şey yapmıssn tebrik ederim misafir için mi?
Benimde böle hazır yapmam şart
canım ağlama yine onun iyiliği için çalışıyorsun daha iyi bir hayat verebilmek için evet bu dönem belki biraz zorlanacaksın ama inan bi 5-6 ay sonra rahatlarsın... kv bakacakmış en azından yabancı biri bakmıyor...Kızlar sabahtan beri ağlıyorum, bir hafta rapor alıp iki hafta sonra işe başlayacaktım ama haftaya başlamam gerekti. Daha 4 aylık, nasıl bırakacağım. Süt biriktiremedim. İlk defa dün sağdım, o da az çıktı. Kendimi çok suçlu hissediyorum
hyaırlı olsun canım , bende bugün 90 dakika yürüdüm))
sağol canım , çook iyi geldi enerjimi tekrar buldum d vitamine başladım ondanmı bilemedimSaol cnm
Kız maşallah iyi yürümüşsün
sağol canım , çook iyi geldi enerjimi tekrar buldum d vitamine başladım ondanmı bilemedimbu canan karatay teyze çok doğru söylüyor valla d vitamini eksikse kilo veremezsiniz enerjiniz olmaz diyor haklı valla
canım evet yaaa bi araya gelemedik , ben boğaz ağrısı hastalıkla uğraştım hiç keyfim yoktu koltuğa sızdım hep bugün hariç hareketsiz günler geçirdimKiz ada napion nasilsin çoktandır konuşamadık bu hafta benim çok işlerim vardı
yok canım dün sabittim düşün artık yarın ne olurDemekki kilo verdin seni seni
Hiçte söylemiyor
canım evet yaaa bi araya gelemedik , ben boğaz ağrısı hastalıkla uğraştım hiç keyfim yoktu koltuğa sızdım hep bugün hariç hareketsiz günler geçirdimtartı nediyecek bilmiyorum... ben bu cumadan itibaren hergün tartılacam yoksa böyle konttrolü kaybedecek gibiyim )
yok canım dün sabittim düşün artık yarın ne olurhastalıktan biraz ıhlamur bal portakal yedim onlar engelledi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?