Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok çokkkk haklısın, buraya katılım zaten benim kendime yapacağım bir iyilik. Gitmedim bir yere buradayım, hedef kiloma ulaşmadan da bu mücadele bitmeyecek. Son üç gecedir oğlumu yanıma alıp emzirerek uyutuyorum çünkü 12 den önce uyumuyor. O uyurkrn bende uyuyorum, menülerimi yazamadım o yüzden. Normalde en geç 22 de uyuyan bir çocuktu. Bana da zaman kalıyordu ve menülerimi yazıyordum. Vesselam biraz daha çabalayacağım

Evet çok küçükmüş 2-3 ay ücretsiz alamazmısın?

Ağlama cnm yaa
Kim bakıcak bebeğine bakıcı fln mi
Haftaya kadar sürekli biriktir sütünü bol bol su iç daha çok sütün olur

Ağlama cnm yaa
Kim bakıcak bebeğine bakıcı fln mi
Haftaya kadar sürekli biriktir sütünü bol bol su iç daha çok sütün olur
Kayınvalidem bakacak. Evet çok içiyorum patlayacak hale geldim. Öğle arasında gelip emzirecem. Öğleden sonra 3 te evdeyim. İlk defa çalışan bayan olmak zor geliyor

Kayınvalidem bakacak. Evet çok içiyorum patlayacak hale geldim. Öğle arasında gelip emzirecem. Öğleden sonra 3 te evdeyim. İlk defa çalışan bayan olmak zor geliyor

Cnm maddi sıkıntınız yoksa çalışma biraz daha büyüsün bebeğin
Çalışmak zorundaysan yabancı bakmicak kv iyi bakar cnm torununa aklın kalmasın
Akşamdan da hazır edebilirsin sütünü günlük taze taze

Ek gıdaya geçseydi o zmn başlasan iyi olurd ama üzülme Rabbim elbet yardım eder . milupa nın rezene çayo var çok güzel süt yapıyor bide bol bol su cnm inşallah rabbim rızkını arttırsın bebişinin bol sütün olsun

3 yaşında verdim canım 2,5 kış dönemine denk geliyordu kızım nisan doğumlu çünkü o yüzden 3 yaşında verdim...

canım ağlama yine onun iyiliği için çalışıyorsun daha iyi bir hayat verebilmek için evet bu dönem belki biraz zorlanacaksın ama inan bi 5-6 ay sonra rahatlarsın... kv bakacakmış en azından yabancı biri bakmıyor...

Saol cnm
Kız maşallah iyi yürümüşsün
sağol canım , çook iyi geldi enerjimi tekrar buldum d vitamine başladım ondanmı bilemedim bu canan karatay teyze çok doğru söylüyor valla d vitamini eksikse kilo veremezsiniz enerjiniz olmaz diyor haklı valla

Kiz ada napion nasilsin çoktandır konuşamadık bu hafta benim çok işlerim vardı
canım evet yaaa bi araya gelemedik , ben boğaz ağrısı hastalıkla uğraştım hiç keyfim yoktu koltuğa sızdım hep bugün hariç hareketsiz günler geçirdim tartı nediyecek bilmiyorum... ben bu cumadan itibaren hergün tartılacam yoksa böyle konttrolü kaybedecek gibiyim )

Geçmiş olsun cnm boğaz ağrısı çok kötü ya
Evet bende tartılmadigim zmn kilo alıyorum çok tuhaf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…