Hemde nasıl canımmahvoldum..
İnş geçer.
ohhh verme kız , ayyy evet ne var gelinim yaptı dese gönlünü hoş tutsa işte kendileirni ön plana çıkaracaklar ...Cnm ben 18yasinda evlendim birkere misafir geldi ve ben sadece fırında tavuk yaptım hiç birşey bilmediğim için
Birkeresinde de misafir gelicekti kv dedimki anne poğaça yap kadın dediki maşallah cnm çok lezzetli olmuş poğaça bende tşk ederim dedim
Kv atlattı hemen ordan o değil ben yaptım dedi
Çok zoruma gitti nevarki sanki evet gelinim yaptı dese
O günden sonra bi girdim mutfağa dahada çıkamadım
Şimdi benden tarif istiyor bende vermiyorum
ohhh verme kız , ayyy evet ne var gelinim yaptı dese gönlünü hoş tutsa işte kendileirni ön plana çıkaracaklar ...
bi gün amcamlara devatliyiz ben daha lise yıllarındayım .. yengem sütlaç yapmış çookta güzel yapmış... Halam döndü sütlaç çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi yengeme... babanannem döndü dediki süt güzelmiş ondan böyle güzel dedi ... biz koptukkkşimdi bu bizim sülalede espiri konusu pilav güzel olmuş diyoruz hemen biri atlıyor pirinç güzel ondan
Yapacağım aslında benim de aklımda da şaka bir yana tutarım kendimi o sorun değil ama bu aralar çok yoğunum yemeği zor yapıyorum. Hatta arada dışarıdan yiyoruz. Haftaya hiç kafamı kaldıramayacağım.Aslında evet ondan kilo aldım
Yapmayıda yemeyide cook seviyordummm
Ama artık sadece yapıyorum yemiyorum
Yazık kiz yap kızların yesinler sen yeme
Geçmiş olsun canım ben ikisini de ameliyatla aldırdım. Çok geç kalıp ihmal etme. Zor oluyor yirmilikKızlar yirmilik dişim çok fena agrıyor..
Sanırım enfeksiyon kapmış emziriyorum da.
Zaten korkudan amaliyat olmadım..
Bulgur pilavı yaptım yemeğin yanina yemiyim demi yarın şişkinlik olur
Kovalayacağım evet herkesin canını çektirdin eve gidip poğoça yapasım var. Kızlar ne zamandır elmalı kurabiye istiyor. Kafamda deli sorular
Tamam canım sen öyle yazınca ben de sadece o kadar içtin sandım. Su önemli biliyorsun 2 nin altına düşürmemeye çalış. Ben şimdiye kadar 1,5 içtim. 1 de yatana kadar içerim.yemekten sonra 1 lt rahat iciyorum aslinda her gun en az 2 lt kesin iciyorum.
Ohhh valla iyiymişCnm ben 18yasinda evlendim birkere misafir geldi ve ben sadece fırında tavuk yaptım hiç birşey bilmediğim için
Birkeresinde de misafir gelicekti kv dedimki anne poğaça yap kadın dediki maşallah cnm çok lezzetli olmuş poğaça bende tşk ederim dedim
Kızlar yaaa haftaya sizinle çok sık bir arada olamayacağız. Cuma akşamı hafta sonu için Konya' ya gidiyoruz. Cumartesi gece döneriz. Çok yoğun bir hafta sonu geçecek çünkü tayin olduğumdan sonra ilk kez gidiyorum Konya' ya . Herkes bana da gel bana da gel diyecek. Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Pazar akşam yüzme yarışmalarının teknik hakem toplantısı var. Belki kaçıranlar vardır yüzme hakemliği yapıyorum. Çok zevkli bir iş. 19-20-21 Mart ta yani pazartesi, salı, çarşamba yarışlar var ve telefonu elime hiç alamam. 24-25 inde yani hafta sonu da vize sınavlarım var. Hiç çalışmadım. Konya' dan gelince ders çalışmaya başlamam lazım. Menülerinize bile bakamayacağım. Arada uğrarım ama geçmiş okuyamam. Menülercankizzzz ve ada81 sizlerin ellerinizden öper canlarım. zerra cım sen de katılımı takip edebilirsen sevinirim. Ben sık sık gelmeye çalışırım ama ders çalışmam lazım. Son dönemim vizeleri yüksek tutarsam eğer finallerde rahat ederim. 7 üniteden 6 ders var toplam 42 ünite ve ben hiç bakmadımmmm
Kız benden slm söyle akrabalarıma :)
Tmm cnm merak etme biz bakarız adayla
Sen derslerini fln çalış işlerini bitir rahatca gelirsin sonra
Yarın bakmicakmisin kilo bildirimine
Bakıcam canım. Yarın buradayım merak etmeyin. Haftaya cuma da gelirim ayarlarım bir şekilde. Ama maşallah o kadar çok konuşuyorsunuz ki geçmiş okumak çok zaman alıyor. Ben de her mesajı alıntılıyorum alıntılamazsam küsecekmiş gibiYarın bildirim yoğunluğundan arada kaynamasın diye yazdım. Gelirim zaten uzak kalmam sizden de bi ceeee der kaçarım öyle uzun kalamam.
Inş cnm
Doktora gitseydin çok daha kötü olmadan
Yapacağım aslında benim de aklımda da şaka bir yana tutarım kendimi o sorun değil ama bu aralar çok yoğunum yemeği zor yapıyorum. Hatta arada dışarıdan yiyoruz. Haftaya hiç kafamı kaldıramayacağım.
Geçmiş olsun canım ben ikisini de ameliyatla aldırdım. Çok geç kalıp ihmal etme. Zor oluyor yirmilik
Emzirirken alınıyor mı peki?
Üniversite den beri çekiyorum.
Keske zamanında aldırsaydım.
Ağrıdığı için korku falan umrumda değil
Yeme canım sakın tartıyı çok etkiliyor.
Kovalayacağım evet herkesin canını çektirdin eve gidip poğoça yapasım var. Kızlar ne zamandır elmalı kurabiye istiyor. Kafamda deli sorular
Tamam canım sen öyle yazınca ben de sadece o kadar içtin sandım. Su önemli biliyorsun 2 nin altına düşürmemeye çalış. Ben şimdiye kadar 1,5 içtim. 1 de yatana kadar içerim.
Ohhh valla iyiymiş
Yorgunluğuma rağmen yaptım, eşime bir güzellik olsun diye.Cnm dün banada öyle olmuştu
Bugün iyiyim allaha sükür
Canim kolay gelsin elimizden geldigince burada oluruz sen merak etme.. konyayi bende ozledim unv konyada okudum benim yerimede gezKızlar yaaa haftaya sizinle çok sık bir arada olamayacağız. Cuma akşamı hafta sonu için Konya' ya gidiyoruz. Cumartesi gece döneriz. Çok yoğun bir hafta sonu geçecek çünkü tayin olduğumdan sonra ilk kez gidiyorum Konya' ya . Herkes bana da gel bana da gel diyecek. Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Pazar akşam yüzme yarışmalarının teknik hakem toplantısı var. Belki kaçıranlar vardır yüzme hakemliği yapıyorum. Çok zevkli bir iş. 19-20-21 Mart ta yani pazartesi, salı, çarşamba yarışlar var ve telefonu elime hiç alamam. 24-25 inde yani hafta sonu da vize sınavlarım var. Hiç çalışmadım. Konya' dan gelince ders çalışmaya başlamam lazım. Menülerinize bile bakamayacağım. Arada uğrarım ama geçmiş okuyamam. Menülercankizzzz ve ada81 sizlerin ellerinizden öper canlarım. zerra cım sen de katılımı takip edebilirsen sevinirim. Ben sık sık gelmeye çalışırım ama ders çalışmam lazım. Son dönemim vizeleri yüksek tutarsam eğer finallerde rahat ederim. 7 üniteden 6 ders var toplam 42 ünite ve ben hiç bakmadımmmm
Ayyy ne guzel gozun aydin bende sislik regli bitince bitiyor.... yarin benimde regli gunum gelecekmi beklemedeyimKızlar 40 dk yürüdük kızımla yine..
Regl de oldum şişlik ne zaman iner?
mrskulkedisi yarın inşallah güzel bir sonuç bekliyorum senden artık as listede görmek istiyorum seni
F fanur canım senin içinde aynı şeyi düşünüyorum ama paylaşımların çok az. Daha aktif olmanı istiyorum.
Elimden geleni yapacağım kaptanımmrskulkedisi yarın inşallah güzel bir sonuç bekliyorum senden artık as listede görmek istiyorum seni
F fanur canım senin içinde aynı şeyi düşünüyorum ama paylaşımların çok az. Daha aktif olmanı istiyorum.
Verme canım, ben kaynanadan çok şanssızım. Yaptığı yenmiyor, o kaar yağlı yapıyorki. Mesela bir gün pilav yapmış, yemin ederim pirinçler yağda yüzüyor. İlk beni yemeğe çağırdığında islim kebabı yapmış, bir ısırdım ama. Allah ım nasıl yağ çekmiş o patlıcan. Damağımla patlıcanı ezdiğim an ağzımın içine yanmış yağ yayıldı. Kussan kusamazsın, yanında yağın içşnde yüzen pilavlar. Gözüm yaşara yaşara yedim, eve gittiğimde öyle bir başım ağrıyordu ki. Eşim de yemez yemeğini. Kadın farkknda diil durumunCnm ben 18yasinda evlendim birkere misafir geldi ve ben sadece fırında tavuk yaptım hiç birşey bilmediğim için
Gel kiz yamacima yapalimKızlar niyeyse çok dedikodu yapasım geldiÖzellikle kaynanamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?