- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Canım benim hamileliğim çok ağır geçti, her yerim ağrıyordu, yemek yapıp gönderiyordu. Eşim yemeği alıyordu eve getiriyordu. Dlrek çöpe Allah affetsin biziGel kiz yamacima yapalim))
Benim kv bi tuzlu yemek yaparki bildigin çorak yani... hamileligimde 10 gun bende kaldi bende calisiyordum aksam geldigimde sağolsun yemek hazir ama bi tuzlu bi tuzlu odem olmustu bendebende tam aksine tuz koymasam yemege aklima gelmez
Valla öyle olacakAyy bende daha ne tarifler var
Diyet sayfası değil yemek sayfası olcaz kiz
Ben öğlen yedim azıcıkBulgur pilavı yaptım yemeğin yanina yemiyim demi yarın şişkinlik olur
Çok komikohhh verme kız , ayyy evet ne var gelinim yaptı dese gönlünü hoş tutsa işte kendileirni ön plana çıkaracaklar ...
bi gün amcamlara devatliyiz ben daha lise yıllarındayım .. yengem sütlaç yapmış çookta güzel yapmış... Halam döndü sütlaç çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi yengeme... babanannem döndü dediki süt güzelmiş ondan böyle güzel dedi ... biz koptukkkşimdi bu bizim sülalede espiri konusu pilav güzel olmuş diyoruz hemen biri atlıyor pirinç güzel ondan
Tamam canım hallederiz merak etmeKızlar yaaa haftaya sizinle çok sık bir arada olamayacağız. Cuma akşamı hafta sonu için Konya' ya gidiyoruz. Cumartesi gece döneriz. Çok yoğun bir hafta sonu geçecek çünkü tayin olduğumdan sonra ilk kez gidiyorum Konya' ya . Herkes bana da gel bana da gel diyecek. Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Pazar akşam yüzme yarışmalarının teknik hakem toplantısı var. Belki kaçıranlar vardır yüzme hakemliği yapıyorum. Çok zevkli bir iş. 19-20-21 Mart ta yani pazartesi, salı, çarşamba yarışlar var ve telefonu elime hiç alamam. 24-25 inde yani hafta sonu da vize sınavlarım var. Hiç çalışmadım. Konya' dan gelince ders çalışmaya başlamam lazım. Menülerinize bile bakamayacağım. Arada uğrarım ama geçmiş okuyamam. Menülercankizzzz ve ada81 sizlerin ellerinizden öper canlarım. zerra cım sen de katılımı takip edebilirsen sevinirim. Ben sık sık gelmeye çalışırım ama ders çalışmam lazım. Son dönemim vizeleri yüksek tutarsam eğer finallerde rahat ederim. 7 üniteden 6 ders var toplam 42 ünite ve ben hiç bakmadımmmm
Emzirme döneminde de gerekliyse antibiyotik kullanabilirsinizCanım sanırım enfeksiyon kaptı emzirdğim için antibiyotik içemiyorum
İyi bari sevindim senin adınaYarın cuma.
Kimler kendini ekside hissediyor.
Bu hafta kendime çok güveniyorum :)
Bugün olması kötü olmuşKızlar misafirim vardı cıslar dan biraz kaçtı ama yemesem bana bakıyorlar ev sahibi yemiyor diye sanki içlerine zehir koymuşum gibi ama akşama telafi edeceğim bu arada suyum 1.5 lt oldu akşama daha çok daha içerim
Çok fena ağırlık bastı daha akşam yemeği yapacağım
Beni 3-4 gün etkiliyor canımKızlar 40 dk yürüdük kızımla yine..
Regl de oldum şişlik ne zaman iner?
Bu hafta sonunda benimde Konya programı vardı ama iptal olduCanim kolay gelsin elimizden geldigince burada oluruz sen merak etme.. konyayi bende ozledim unv konyada okudum benim yerimede gez))
Yarın cuma.
Kimler kendini ekside hissediyor.
Bu hafta kendime çok güveniyorum :)
Kızlar misafirim vardı cıslar dan biraz kaçtı ama yemesem bana bakıyorlar ev sahibi yemiyor diye sanki içlerine zehir koymuşum gibi ama akşama telafi edeceğim bu arada suyum 1.5 lt oldu akşama daha çok daha içerim
Çok fena ağırlık bastı daha akşam yemeği yapacağım
Kızlar 40 dk yürüdük kızımla yine..
Regl de oldum şişlik ne zaman iner?
Yorgunluğuma rağmen yaptım, eşime bir güzellik olsun diye.LAydLiNe akşam yemeği yemesem de bir tane poğaça yesem nassı olur Sütüm çekilecek valla
Verme canım, ben kaynanadan çok şanssızım. Yaptığı yenmiyor, o kaar yağlı yapıyorki. Mesela bir gün pilav yapmış, yemin ederim pirinçler yağda yüzüyor. İlk beni yemeğe çağırdığında islim kebabı yapmış, bir ısırdım ama. Allah ım nasıl yağ çekmiş o patlıcan. Damağımla patlıcanı ezdiğim an ağzımın içine yanmış yağ yayıldı. Kussan kusamazsın, yanında yağın içşnde yüzen pilavlar. Gözüm yaşara yaşara yedim, eve gittiğimde öyle bir başım ağrıyordu ki. Eşim de yemez yemeğini. Kadın farkknda diil durumun
Kızlar niyeyse çok dedikodu yapasım geldiÖzellikle kaynanamın
Gel kiz yamacima yapalim))
Benim kv bi tuzlu yemek yaparki bildigin çorak yani... hamileligimde 10 gun bende kaldi bende calisiyordum aksam geldigimde sağolsun yemek hazir ama bi tuzlu bi tuzlu odem olmustu bendebende tam aksine tuz koymasam yemege aklima gelmez
Benimkininde hem yemekleri hem kendi iyidir rabbime şüküryok benimki güzel yapıyor yemeklri
Hımmm uyanıkmış senin kız
Kızıma dedimki şunun tadına baksana dedim
Yedi anneee bu çok şekerli olmuş dedi
Nasıl ya olamaz dedim
Al bak dedi çatalın ucuyla minicik aldım ağzıma iyi ya tadı dedim
Hahahaha diyetin bozuldu kandırdım dedi
Kizzzzz benide bekleyin ya isim bitmedi
Afiyet olsun canim menude sporda guzelSabah 8:30
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 yk lor
Domates salatalık
Yeşil çay
13:00
1 tabak az bulgurlu yeşil mercimek yemeği
18:00
1 kase cacık
1 kase tarhana çorbası
3 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
150 ip atlama
Ayyy ne guzel gozun aydin bende sislik regli bitince bitiyor.... yarin benimde regli gunum gelecekmi beklemedeyim
Bennnnnnnnn:)
Sabah 8:30
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 yk lor
Domates salatalık
Yeşil çay
13:00
1 tabak az bulgurlu yeşil mercimek yemeği
18:00
1 kase cacık
1 kase tarhana çorbası
3 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
150 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?